Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Веднъж като засякох една девятка, тръгна рязко на-дясно по описания от теб начин, със натегнат аванс бавно но много мощно, разви около стотина метра и се удари във брега.

-
- вече хвърля и на тежко
На 25.08 бях на стената на малкото топло - "мантинелата" за 24ч. Нищо не барна, ни амур, ни шаран, даже каналетата не са активни! Само едно се показа да ни види ама го върнахме обратно. Иначе рибата е спряла да умира, само два умрели толупа минаха покрай нас преди да поемат по канала към "студеното".След захлаждането тея дни сигурно ще се размърда рибата! Успех на всички който мислят да ходят тея дни! 

- kostakosta
- научил се да хвърля
Тая тема зацикли като трабантче на баир.Тъй ли никой не е ходил скоро че да даде инфо?
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ходят , но не се хваща нищоkostakosta написа:Тая тема зацикли като трабантче на баир.Тъй ли никой не е ходил скоро че да даде инфо?

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: р.Дунав 07.09.2010
Не мога да разбера , какво общо има Дунав с Овчарицаrumenfire написа:http://www.youtube.com/watch?v=ZApLfgM5 ... re=related

-
- кандидат преподавател
И аз не го разбирам, затова изтрих каквото трябваше 

-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
Те такива амура 6!alcora написа:Ходят , но не се хваща нищоkostakosta написа:Тая тема зацикли като трабантче на баир.Тъй ли никой не е ходил скоро че да даде инфо?

Те такива шарана 8!

Ей тия за 24 часа,ама не пускам други снимки,че всичките са издайнически

-
- ще става разбирач
Амурите биват горе-долу ама това другото не са шарани ами шаранченца,като гледам са около норматаkaloyan-stz написа:Те такива амура 6!alcora написа:Ходят , но не се хваща нищоkostakosta написа:Тая тема зацикли като трабантче на баир.Тъй ли никой не е ходил скоро че да даде инфо?
Те такива шарана 8!
Ей тия за 24 часа,ама не пускам други снимки,че всичките са издайнически

Сигурно пак са хвурляли от нафталиновите топчета.
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- научил се да хвърля
Братле,имаше и по-големи риби,просто не пускам снимки с тях,защото се вижда мястото и дистанцията и после там място не може да се намери-както стана с мястото,от което ти пусна снимки в началото на лятото
Който ме познава знае,че си казвам всичко стига да ме потърси-информация не крия за приятели 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бреййй тия скришните места на теца..ама те мноого.Надпишете си и рибите да не някой колега да ви ги хване другият път.Тва в крага на майтапа хубави риби.Другият път дано по-големи.....!!!!

Където качеството е от значение!
-
- ще става разбирач
Не се засягай,беше майтап.А съм и почти сигурен че не си ги прибрал тея шаранчета ама това е друга тема.kaloyan-stz написа:Братле,имаше и по-големи риби,просто не пускам снимки с тях,защото се вижда мястото и дистанцията и после там място не може да се намери-както стана с мястото,от което ти пусна снимки в началото на лятотоКойто ме познава знае,че си казвам всичко стига да ме потърси-информация не крия за приятели
За ТЕЦ-а от излетите които имам съм си извадил заключението че не мястото е най важно а дистанцията.Случвало ми се е на 150м. да не иска а на 120 взимат та пушек се дига.
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- вече хвърля и на тежко
Не е от дистанцията, а от типа на дъното! 

Не се променят само най-глупавите
-
- научил се да хвърля
Абсолютно никъде не съм твърдял,че мястото е важно
Просто манталитета на българина е такъв,че като види,че някъде нещо е хубаво,иска да отиде на готово там вместо да се опита сам да си го направи такова
Всичко е много относително,но определено типа на дъното е най-важния фактор!Наносите всяка година са различно разположени и място с място не си приличат!Аз за себе си съм разработил почти безотказна стратегия за този водоем-само искам да спомена,че няма нищо случайно в риболова там,просто с ходене се придобива безценен опит,който ми помага!
п.с. Затова не пускам снимки с риби по принцип-нито очаквам аплодисменти,нито искам да се пораждат спорове или дискусии!Просто много хора от този форум ме разочароваха,че да си заслужава

п.с. Затова не пускам снимки с риби по принцип-нито очаквам аплодисменти,нито искам да се пораждат спорове или дискусии!Просто много хора от този форум ме разочароваха,че да си заслужава

- kostakosta
- научил се да хвърля
Говорите за типа на дъното-какво трябва да се търси?Твърдо,тинесто или някакво друго?Благодаря ако някой се отзове.Може и на лични.