Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
Никой не ми даде инфо за Роман, за това аз ще ви дам за да не се разочаровате.
Значи днес бях на големия вир след чешмата. Активността на уклея беше много голяма и направих доста бройки, но на дънните морунаша и клена се отчетоха доста слабо. Така че, преди да ходите натам да си имате едно наум.

Колеги някой пробвал ли е по дефилето /Бов,Лакатник.../ как са кефалите на спининг , че вече си е време да се пробва ? Как е реката, нивото?
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- вече хвърля и на тежко
Днес Лакатник - Оплетня, нямам удър на спининг и колеги на плува па не бяха хванали нищо.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- MIR4EV
- ще става разбирач
[quote="leonardo"]Колеги някой пробвал ли е по дефилето /Бов,Лакатник.../ как са кефалите на спининг , че вече си е време да се пробва ? Как е реката, нивото?[/quotе
много зле беше тая зима като изключим нейното начало иначе пълна нула
много зле беше тая зима като изключим нейното начало иначе пълна нула
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
за района на койнаре ,водата спада,доста бистра.рибите много капризни след уикенда
понеже захранките бяха повече от рибата,,много тегава работа..не си заслужава бензина и разходите..по добре търсете други дестинации..предпазвам ви от излишни разходи и нерви..
по добре някаде надолу към дунав..ореховица и така нататък...
понеже захранките бяха повече от рибата,,много тегава работа..не си заслужава бензина и разходите..по добре търсете други дестинации..предпазвам ви от излишни разходи и нерви..

- jasonsmith
- разбира нещата
Ето това вече е полезно инфо! Благодаря ти риболовчо, имаш + от мен!ribolovcho написа:за района на койнаре ,водата спада,доста бистра.рибите много капризни след уикенда
За района около гр. Искър (бивше Пелово) в събота мои приятели хванаха по 10-15 морунаша. В неделя малко по-слабо по7-8 бройки на човек. Рибите са с тегло 300-500 гр. Иска си стабилно хранене и слагане на бял червей в захранката. Днес от 12 до 16ч. 8 броя, но времето стана отврат - вятър. Има колеги и с далеч по успешни излети. От неделя и днешните риби са с узрял хайвер, така че скоро ще го хвърлят, съответно и промените в кълването. Толкова от мен.
Наслука на всички!!!!
Наслука на всички!!!!
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
някой има ли прясно инфо от района към Ореховица ?
нивото на реката е добро.дава морунаш от моста нагоре,предимно сутрин
Остави само стъпки
Морунаша продължава да кълве добре въпреки променливото време. Четвъртък от 9 до 17 - 21 броя, събота от 8 до 10 - 10 броя после така духна, че едва успях да прибера телескопа. В неделя 7.30 - 9.30 15 броя после пак "леко подухна".
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
днес над моста на Ореховица много слабо
на фидер само попчета
на плувка до 10:30 нямах пипване след това се отбелязах със 1 морунаж и 1 клен след обилно захранване
в общи линии днес не му беше ден
към 12 си тръгнах защото започна да духа вятър и да препръсква

-
- научил се да хвърля
колеги имате ли малко инфо за сома какво става с него размърда ли се вече как е водата имали удари вече че ми се ходи за сом 

Риболовци.