Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Днес на Петрол на такъм за Кая извадих 15бр малки иларии, закачаха се предимно на горната кука, даже мислих да хвърля и спининга на плувка но не беше в мен, бяха големи колкото педя и половина дълги, една след една се закачаха, имаше колеги които бяха хвърлили на дъно имаха по 1-2 риби средна големина. Извадих също и добро количетво кая.
- djambaza
- научил се да хвърля
Ти, къде беше застанал на буничката или от камъните на брега хвърляше, защото и аз бях по същото време на петрол на буничката и беше много слабо - 1 кефал и 3 иларииKodjito75 написа:днес от 6,00 да 13,00 ч.на петрол хванах 22 иларии

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Колега,пусни снимка от крокодила,ако имаш-мястото е за попчета,но не стигнах до него,при моята морска разходка.На перла беше такаbananaman написа:Колеги здравейте миналата седмица бях на 2 3 места та да споделя инфото- на КРЗ пълно капо петъка запознахме се с Кариг и Онзинези (мерси за съветите колеги беше ми много драго), кефалчета скачаха над водата. После отидох на перла- там бяха взели сутринта по 2 3 малки платерини, спуснах се до Ропотамо-пълно с риба дойдоха горските като по поръчка от някъде та ме изгониха барабар с 1 къмпингуващи.. та след това запалих към "крокодила" - скалата над Перла- гмурках се нито 1 риба не видях. Следващият ден метах на булдо на Караагач- пак скачаха риби но не яде.. Наслука на всички

Риболовци.
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес от 17:00 до 20:00 бях на петрол.
Мятах на дъно на морски червей за илария, но резултата беше единствено две попчета и няколко барбуни.Имаше адски много водорасли и кофти течение.
Мятах на дъно на морски червей за илария, но резултата беше единствено две попчета и няколко барбуни.Имаше адски много водорасли и кофти течение.
- недялко радков
- ще става разбирач
Вчера на канала в Аспарухово на "хлебарницата"на рибата и се случи това:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега къде е тази хлебарница
- недялко радков
- ще става разбирач
По асфалта покрай канала накрая има една "къщичка" от 2 квадрата там ще видиш 15-20 нагазили "водолази" със 7-8 метрови сопи.И аз може да съм между тях-ще ме познаеш,аз съм най-дебелия и хващам най- много
На мястото му викаме "хлебарницата",защото за 1 ден там се хвърля една фурна хляб за подхранка.
Ако не си ловил по този начин ела първо да погледаш,после идвай с въдиците за да не се излагаш

Ако не си ловил по този начин ела първо да погледаш,после идвай с въдиците за да не се излагаш

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
Бая "хляб" има в тая хлебарница като гледам 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Мой приятели от Добрич в неделя на бялата лагуна са искарали над 50 едри иларии
Инфото е 100% вярно .Съжалявам че бях на работа
Инфото е 100% вярно .Съжалявам че бях на работа

-
- новобранец
Вчера на буната ж аспарухово изби на бомбарда
имаше делфини в канала и явно са я насмели
Наслука на всички
имаше делфини в канала и явно са я насмели
Наслука на всички

Здрасти колега, от няколко години чувам за този тип риболов, можеш ли да драснеш малко подробности за начина на риболов , монтаж, захранване, дълбочина и прочие, интересно ми е и мисля да се пробвамнедялко радков написа:По асфалта покрай канала накрая има една "къщичка" от 2 квадрата там ще видиш 15-20 нагазили "водолази" със 7-8 метрови сопи.И аз може да съм между тях-ще ме познаеш,аз съм най-дебелия и хващам най- много![]()
![]()
На мястото му викаме "хлебарницата",защото за 1 ден там се хвърля една фурна хляб за подхранка.

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Вчера в Аспарухово на вълнолома следобяда на бомбарда около 40-45 платерини
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Опааа извинявам се за закъснението нямах интернет..колега "Крокодилите" са като тръгнеш покрай плажа Перла към Ропотамо има едно кръстовище- напред е за резервата а на дясно е за към Перла плажа и Крокодилите..подминаваш отбивката за плажа (има табела плаж Перла) и даваш само напред по 1 време има 1 знак че самата Перла е частна собственост пътя продължава и принципно свършва на 1 къща, а преди това има 1 табела водолазен клуб или нещо такова и долу като слезеш има нещо като навес и ще видиш 1 огромен камък няма как да го сбъркашlusienn написа:Колега,пусни снимка от крокодила,ако имаш-мястото е за попчета,но не стигнах до него,при моята морска разходка.На перла беше такаbananaman написа:Колеги здравейте миналата седмица бях на 2 3 места та да споделя инфото- на КРЗ пълно капо петъка запознахме се с Кариг и Онзинези (мерси за съветите колеги беше ми много драго), кефалчета скачаха над водата. После отидох на перла- там бяха взели сутринта по 2 3 малки платерини, спуснах се до Ропотамо-пълно с риба дойдоха горските като по поръчка от някъде та ме изгониха барабар с 1 къмпингуващи.. та след това запалих към "крокодила" - скалата над Перла- гмурках се нито 1 риба не видях. Следващият ден метах на булдо на Караагач- пак скачаха риби но не яде.. Наслука на всичкина блатен червей.НА Караагач така
Лови се на морски червей с леко водене.Така разбирам по лесно излета,и местата за риболов,на морето.Тук от моста се вижда играта на кефалите.

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги мисля да скоча до морето та да ви питам как е положението на КРЗ, Перла,Караагач и по на юг... ще съм благодарен за всякакво инфо относно на юг от Бургас

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 

Вчера около обяд отидох да гмуркам на Ной. Имаше 7-8 колеги които разбиваха иларията на бомбарда. Джуруми с риба. Бях там до около 15.30 и продължаваха да вземат. Рибата си показваше главата над водата и я вземаха на плуваща бомбарда.
Пашата обича смелите.