КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
putkasi
новобранец
новобранец

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от putkasi »

Днес на Петрол на такъм за Кая извадих 15бр малки иларии, закачаха се предимно на горната кука, даже мислих да хвърля и спининга на плувка но не беше в мен, бяха големи колкото педя и половина дълги, една след една се закачаха, имаше колеги които бяха хвърлили на дъно имаха по 1-2 риби средна големина. Извадих също и добро количетво кая.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Kodjito75 написа:днес от 6,00 да 13,00 ч.на петрол хванах 22 иларии
Ти, къде беше застанал на буничката или от камъните на брега хвърляше, защото и аз бях по същото време на петрол на буничката и беше много слабо - 1 кефал и 3 иларии :oops:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

bananaman написа:Колеги здравейте миналата седмица бях на 2 3 места та да споделя инфото- на КРЗ пълно капо петъка запознахме се с Кариг и Онзинези (мерси за съветите колеги беше ми много драго), кефалчета скачаха над водата. После отидох на перла- там бяха взели сутринта по 2 3 малки платерини, спуснах се до Ропотамо-пълно с риба дойдоха горските като по поръчка от някъде та ме изгониха барабар с 1 къмпингуващи.. та след това запалих към "крокодила" - скалата над Перла- гмурках се нито 1 риба не видях. Следващият ден метах на булдо на Караагач- пак скачаха риби но не яде.. Наслука на всички :)
Колега,пусни снимка от крокодила,ако имаш-мястото е за попчета,но не стигнах до него,при моята морска разходка.На перла беше такаИзображениена блатен червей.НА Караагач такаИзображениеЛови се на морски червей с леко водене.Така разбирам по лесно излета,и местата за риболов,на морето.Тук от моста се вижда играта на кефалите.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

Днес от 17:00 до 20:00 бях на петрол.
Мятах на дъно на морски червей за илария, но резултата беше единствено две попчета и няколко барбуни.Имаше адски много водорасли и кофти течение.
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Вчера на канала в Аспарухово на "хлебарницата"на рибата и се случи това:
10215761308819221211311486594X85PptcILeHJfXqpVv8X.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

Колега къде е тази хлебарница
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

По асфалта покрай канала накрая има една "къщичка" от 2 квадрата там ще видиш 15-20 нагазили "водолази" със 7-8 метрови сопи.И аз може да съм между тях-ще ме познаеш,аз съм най-дебелия и хващам най- много :D :D :D На мястото му викаме "хлебарницата",защото за 1 ден там се хвърля една фурна хляб за подхранка.
Ако не си ловил по този начин ела първо да погледаш,после идвай с въдиците за да не се излагаш :wink:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Бая "хляб" има в тая хлебарница като гледам :lol:
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
srr.рибар
новобранец
новобранец

Мнение от srr.рибар »

Мой приятели от Добрич в неделя на бялата лагуна са искарали над 50 едри иларии
Инфото е 100% вярно .Съжалявам че бях на работа :(
nikolai8585
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai8585 »

Вчера на буната ж аспарухово изби на бомбарда
имаше делфини в канала и явно са я насмели
Наслука на всички :rolleyes:
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

недялко радков написа:По асфалта покрай канала накрая има една "къщичка" от 2 квадрата там ще видиш 15-20 нагазили "водолази" със 7-8 метрови сопи.И аз може да съм между тях-ще ме познаеш,аз съм най-дебелия и хващам най- много :D :D :D На мястото му викаме "хлебарницата",защото за 1 ден там се хвърля една фурна хляб за подхранка.
Ако не си ловил по този начин ела първо да погледаш,после идвай с въдиците за да не се излагаш :wink:
Здрасти колега, от няколко години чувам за този тип риболов, можеш ли да драснеш малко подробности за начина на риболов , монтаж, захранване, дълбочина и прочие, интересно ми е и мисля да се пробвам :) даже като нищо ще дойда тези дни да погледам , къде се намира това, като влезнеш в Аспарухово на самия завой влизаш покрай бензиностанцията и караш по пътя до края ? Дай малко информация ако не те притеснявам разбира се, Благодаря предварително :)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Kir4o-box
новобранец
новобранец

Мнение от Kir4o-box »

Вчера в Аспарухово на вълнолома следобяда на бомбарда около 40-45 платерини
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

lusienn написа:
bananaman написа:Колеги здравейте миналата седмица бях на 2 3 места та да споделя инфото- на КРЗ пълно капо петъка запознахме се с Кариг и Онзинези (мерси за съветите колеги беше ми много драго), кефалчета скачаха над водата. После отидох на перла- там бяха взели сутринта по 2 3 малки платерини, спуснах се до Ропотамо-пълно с риба дойдоха горските като по поръчка от някъде та ме изгониха барабар с 1 къмпингуващи.. та след това запалих към "крокодила" - скалата над Перла- гмурках се нито 1 риба не видях. Следващият ден метах на булдо на Караагач- пак скачаха риби но не яде.. Наслука на всички :)
Колега,пусни снимка от крокодила,ако имаш-мястото е за попчета,но не стигнах до него,при моята морска разходка.На перла беше такаИзображениена блатен червей.НА Караагач такаИзображениеЛови се на морски червей с леко водене.Така разбирам по лесно излета,и местата за риболов,на морето.Тук от моста се вижда играта на кефалите.
Опааа извинявам се за закъснението нямах интернет..колега "Крокодилите" са като тръгнеш покрай плажа Перла към Ропотамо има едно кръстовище- напред е за резервата а на дясно е за към Перла плажа и Крокодилите..подминаваш отбивката за плажа (има табела плаж Перла) и даваш само напред по 1 време има 1 знак че самата Перла е частна собственост пътя продължава и принципно свършва на 1 къща, а преди това има 1 табела водолазен клуб или нещо такова и долу като слезеш има нещо като навес и ще видиш 1 огромен камък няма как да го сбъркаш :) Наслука :) Аз бях там с харпуна, а и на бомбарда пробвах :)
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Колеги мисля да скоча до морето та да ви питам как е положението на КРЗ, Перла,Караагач и по на юг... ще съм благодарен за всякакво инфо относно на юг от Бургас :) :drinkers:
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Вчера около обяд отидох да гмуркам на Ной. Имаше 7-8 колеги които разбиваха иларията на бомбарда. Джуруми с риба. Бях там до около 15.30 и продължаваха да вземат. Рибата си показваше главата над водата и я вземаха на плуваща бомбарда.
Пашата обича смелите.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”