САФРИД 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
карид
сериозен играч
сериозен играч

Re: САФРИД 2011

Мнение от карид »

BorisK написа:някой нещо да се похвали за сафриди от скалите?
Няма ги Борка. Поне сутрин рано не. За след обед други да казват. Но по сафридените пости като почнеш от порта в Бургас, та накъдето ти видят очите има гъсти пасажи от платерини. Че и се хранят стръвно. Носете си блатни червеи, че иначе ще си останете само с гледането.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

BorisK написа:сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема :D
Аааа,не си сам. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

А бе не ,че съм и голям фен ,ама ако е хваната рибата от чисто място,ако е приготвена с мерак не е лоша рибата.За кефала вече доста можем да поспорим особенно както казах хванат от чист район и малко над кило ,около кило и половина .Тука ако кажа какво мисля за тоя тип кефали,доста хора ще искат публично да ме линчуват ,а другата половина ще ме пратят в болнично заведение където за теб се грижат хора в бели престилки които са много внимателни към пациентите обаче за всеки случай заключват стаите и има решетки на прозорците :lol: Затова ,за да избегна тоя риск няма да го споделя с вас :lol: :drinkers:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

BorisK написа:сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема :D
И аз БОРКА !! И аз!!! :lol:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bumer13
новобранец
новобранец

Мнение от bumer13 »

А Байчо,сега разбрах кой те е учил :lol: .Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра :prayer:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

bumer13 написа:А Байчо,сега разбрах кой те е учил :lol: .Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра :prayer:
Най-вече жена късметлийка + рибарка .М, ЧИ тя АНИТО хваща повече от адаша. :lol: Сега щяла да се учи и да връзва чепарета и догодина щяла да ходи сама за риба. :lol: :lol: :lol: Адаша само и пречел!!!Другият вариант е да го взема за шофьор и за компания .Ще и прави кафенце ,сандвичи ,цигарка ще и пали ,такива раПти.
:lol: :lol: :lol: :drinkers:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

bukiiaz написа:
bumer13 написа:А Байчо,сега разбрах кой те е учил :lol: .Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра :prayer:
Най-вече жена късметлийка + рибарка .М, ЧИ тя АНИТО хваща повече от адаша. :lol: Сега щяла да се учи и да връзва чепарета и догодина щяла да ходи сама за риба. :lol: :lol: :lol: Адаша само и пречел!!!Другият вариант е да го взема за шофьор и за компания .Ще и прави кафенце ,сандвичи ,цигарка ще и пали ,такива раПти.
:lol: :lol: :lol: :drinkers:
Бре,бре намерихте си чесало за езиците.Ама не мога да се светна тоз другия зевзек кой е.За Анито знаете че си е шабленско чедо и моренцето си е в кръвта и тъй че ща не ща и уйдисвм на акъла.За ученето,уча се и не го крия, доста тарикатлъци понаучих покрай вас от което съм доволен.Радвам се че обменяме мнения и информация въпреки че съм само любител риболовец и нямам претенции да съм капацитет или както там се казва,все пак това си е само едно(страхотно) хоби за свободното време.Айде стига сме дрънкали простотии ами казвайте кой,какво ,къде ,кога ,на какво,в колко часа,че Киро ей сега ще ни резне седянката. :lol: :lol: :lol: :axe:
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

ДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА,КОИТО ХОДЯТ ЗА РИБА НА МАРТИНА!!!!!!
Днес ходих там и ми се наби в очите големите купища боклуци на двете най-оборотни места!
Празни бутилки от бира,опаковки от чепарета,светещи ампули,куки и най-различни неразградими боклуци...СРАМОТА!!!
Напълних 3 чувала,които изнесох под присмехливите погледи на къпещи се местни младежи...

А иначе за 2 часа 1 сафрид(че) и 2 дракона...
20-30 каи ще оцапат тигана.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Привет на всички!
ДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА,КОИТО ХОДЯТ ЗА РИБА НА МАРТИНА!!!!!!
Днес ходих там и ми се наби в очите големите купища боклуци на двете най-оборотни места!
Празни бутилки от бира,опаковки от чепарета,светещи ампули,куки и най-различни неразградими боклуци...СРАМОТА!!!
Напълних 3 чувала,които изнесох под присмехливите погледи на къпещи се местни младежи...
По скоро до всички, които ходят навсякъде.И аз като излизам всеки път хвърлям по 2-3 65литрови чувалчета, ама то няма смогване
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Жалко е като гледам купищата боклуци дори и по най - девствените брегове. Още по- жалко е като виждам боклукчиите в действие. Децата им муат снаксове и вафли и хвърлят опаковките безразборно, като след това родителите им дори им казват Браво - допиват от pvc бутилката и я запокитват насред плажа ! От там се започва с този свински манталитет - от първите 7 години. Най-доброто наказание за такива е на момента да пооберете свинщината им пред самите тях. А те започват да гледат тъпо и се изнасят на свински тръст.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

яд ме е ,че последния път като ходих на германката се разминах с циганите,които бяха разпилели по скалите около 5-6 тенекии от сирене и 124523142 торби и торбички.просто незнаех,че са те един колега ми каза.вероятно щях да ги накарам много експедитивно да си оберат кочините.мразя ги тези неща :twisted:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
bumer13
новобранец
новобранец

Мнение от bumer13 »

Байчо, не се чуди едно тапицерче съм аз :lol: :lol:Снощи край Мартина с клизма 2 килца среден сафрид.
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

Ааа сине майчин излезе ли на яве.На тая луна дето се е облещила този резултат просто си е супер тъй че скачай до небето и викай ура.Не всеки може да се похвали с такъв улов на луна. :smt041
Аватар
bumer13
новобранец
новобранец

Мнение от bumer13 »

Е и аз имам много добър учител,а и е майстор на чепаретата :smt023
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”