Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
Няма ги Борка. Поне сутрин рано не. За след обед други да казват. Но по сафридените пости като почнеш от порта в Бургас, та накъдето ти видят очите има гъсти пасажи от платерини. Че и се хранят стръвно. Носете си блатни червеи, че иначе ще си останете само с гледането.BorisK написа:някой нещо да се похвали за сафриди от скалите?
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема 

Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,не си сам.BorisK написа:сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
А бе не ,че съм и голям фен ,ама ако е хваната рибата от чисто място,ако е приготвена с мерак не е лоша рибата.За кефала вече доста можем да поспорим особенно както казах хванат от чист район и малко над кило ,около кило и половина .Тука ако кажа какво мисля за тоя тип кефали,доста хора ще искат публично да ме линчуват ,а другата половина ще ме пратят в болнично заведение където за теб се грижат хора в бели престилки които са много внимателни към пациентите обаче за всеки случай заключват стаите и има решетки на прозорците
Затова ,за да избегна тоя риск няма да го споделя с вас

И аз БОРКА !! И аз!!!BorisK написа:сигурно съм единствения дето не ги обича тия риби ама тва си е кефалова тема

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
А Байчо,сега разбрах кой те е учил
.Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра 

Най-вече жена късметлийка + рибарка .М, ЧИ тя АНИТО хваща повече от адаша.bumer13 написа:А Байчо,сега разбрах кой те е учил.Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Бре,бре намерихте си чесало за езиците.Ама не мога да се светна тоз другия зевзек кой е.За Анито знаете че си е шабленско чедо и моренцето си е в кръвта и тъй че ща не ща и уйдисвм на акъла.За ученето,уча се и не го крия, доста тарикатлъци понаучих покрай вас от което съм доволен.Радвам се че обменяме мнения и информация въпреки че съм само любител риболовец и нямам претенции да съм капацитет или както там се казва,все пак това си е само едно(страхотно) хоби за свободното време.Айде стига сме дрънкали простотии ами казвайте кой,какво ,къде ,кога ,на какво,в колко часа,че Киро ей сега ще ни резне седянката.bukiiaz написа:Най-вече жена късметлийка + рибарка .М, ЧИ тя АНИТО хваща повече от адаша.bumer13 написа:А Байчо,сега разбрах кой те е учил.Тая комбинация добър учител и жена късметлийка явно е доста добра
Сега щяла да се учи и да връзва чепарета и догодина щяла да ходи сама за риба.
![]()
![]()
Адаша само и пречел!!!Другият вариант е да го взема за шофьор и за компания .Ще и прави кафенце ,сандвичи ,цигарка ще и пали ,такива раПти.
![]()
![]()
![]()

- недялко радков
- ще става разбирач
ДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА,КОИТО ХОДЯТ ЗА РИБА НА МАРТИНА!!!!!!
Днес ходих там и ми се наби в очите големите купища боклуци на двете най-оборотни места!
Празни бутилки от бира,опаковки от чепарета,светещи ампули,куки и най-различни неразградими боклуци...СРАМОТА!!!
Напълних 3 чувала,които изнесох под присмехливите погледи на къпещи се местни младежи...
А иначе за 2 часа 1 сафрид(че) и 2 дракона...
20-30 каи ще оцапат тигана.
Днес ходих там и ми се наби в очите големите купища боклуци на двете най-оборотни места!
Празни бутилки от бира,опаковки от чепарета,светещи ампули,куки и най-различни неразградими боклуци...СРАМОТА!!!
Напълних 3 чувала,които изнесох под присмехливите погледи на къпещи се местни младежи...
А иначе за 2 часа 1 сафрид(че) и 2 дракона...
20-30 каи ще оцапат тигана.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Привет на всички!
По скоро до всички, които ходят навсякъде.И аз като излизам всеки път хвърлям по 2-3 65литрови чувалчета, ама то няма смогванеДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА,КОИТО ХОДЯТ ЗА РИБА НА МАРТИНА!!!!!!
Жалко е като гледам купищата боклуци дори и по най - девствените брегове. Още по- жалко е като виждам боклукчиите в действие. Децата им муат снаксове и вафли и хвърлят опаковките безразборно, като след това родителите им дори им казват Браво - допиват от pvc бутилката и я запокитват насред плажа ! От там се започва с този свински манталитет - от първите 7 години. Най-доброто наказание за такива е на момента да пооберете свинщината им пред самите тях. А те започват да гледат тъпо и се изнасят на свински тръст.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
яд ме е ,че последния път като ходих на германката се разминах с циганите,които бяха разпилели по скалите около 5-6 тенекии от сирене и 124523142 торби и торбички.просто незнаех,че са те един колега ми каза.вероятно щях да ги накарам много експедитивно да си оберат кочините.мразя ги тези неща 

Качествени чепарета Borkata

Байчо, не се чуди едно тапицерче съм аз
Снощи край Мартина с клизма 2 килца среден сафрид.

- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Ааа сине майчин излезе ли на яве.На тая луна дето се е облещила този резултат просто си е супер тъй че скачай до небето и викай ура.Не всеки може да се похвали с такъв улов на луна. 

Е и аз имам много добър учител,а и е майстор на чепаретата