Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- sardina
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2012
Вчера на Шабла около 9:00 ни посрещна сериозна вълна и приличен вятър. Хора нямаше, но благодарение на безкрайния ни оптимизъм разгънахме пръчките. До ранния следобед само "дребнокоп". Дойдоха и други рибари и ако не видях едно момче да изкара една заргана, със сигурност щяхме да си тръгнем. До към 17 часа излизаха на 15 минути по бройка, но после стана мач и ........... свършиха червеите. Да е жив и здрав колегата Петър, че ни подари половин доза. Аз приключих с 31 броя, единия от компанията с около 20 заргани и 2 платерини, а третия с около 10 заргани. Опитах се да направя снимка с фотоапарата, но нещо не се получи като хората, но ето:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес няма с какво да се похваля-вълна и вятър колото щеш.1 брой до 9 часа и ми писна на хурката.Наслука на всички! 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
и аз няма с какво да се похваля ходих след Ахтопол 1 вите 5 хвърления 5 заргана викам си ша ги утрепа и като излезе един вятър не можеш да хвърлиш и спря,от 7 до 15ч 11 заргана и към 30 чернокопа:(((
Днес на Форос от 11 до 16.30 с голяма мъка взех 9заргана и 1чернокоп
-
- новобранец
Здравейте и от мене.Днес на лозенец много вълна и малко риба.От 7 до 11ч.пет заргана и един чернокоп.Явно докато паламуда е тука риба няма да има.пробите продължават.
Е, аз какво да кажа, като вчера и чернокопа го нямаше и иларията и зарганата, е сега кой и пречеше. Имаше само жълти циганки, не незам как се казват. Една доза ми седи една седмица в хладилника и за тъпотия е жива още , а няма риба. Предната я раздадох на циганките.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net

Риболовци.
Е показвам и на буната,как е тихо от към морето-стъкло
Имам чуството че тук се пише по инерция,без да са ходили,само дочули нещо.Е тука ако се познае някой,да знае че е случайно-без да иска е влязъл на фокус.Местните хора разправят че е топла още водата за заргана,след месец може да се прави приличен риболов.Сега се лови само Паламуд,другата риба е в нищожни количества.

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,грешно мислене Люси.lusienn написа:.Сега се лови само Паламуд,другата риба е в нищожни количества.

Има си рибка в доволни количества - стига всеки да си знае аршина за доволно де.

Мен 3кг са ми доволно количество.
Поздрави за заргана.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Вчера тръгнахме с един приятел за зарган към Черноморец, но вятърът и вълните ни подгониха още на юг - в Приморско друга губерния - морето тава, перфектно за риболов... НО на Перла за час без заргански удар, един изваден кльощав и дълъг дракон и едни нагли говеда, качени в корито заградиха целия залив от кея до вълноломчето (плътно) със ситна мрежа
Преместихме се на пристанището и се наредихме до местните "авджии", цъкащи чернокоп колкото длан и напълнихме по половин кофа. Половинката се оттегли на тетраподите (че тя в калабалъка не се бута) и хвана единствения зарган, а след това влезе в "бокса" по технически причини, пиейки бира и мърморейки си нещо за машинки, пръчки..
Оказа се, че няма да ми се размине и днес е с нова пръчка и макара 

Преместихме се на пристанището и се наредихме до местните "авджии", цъкащи чернокоп колкото длан и напълнихме по половин кофа. Половинката се оттегли на тетраподите (че тя в калабалъка не се бута) и хвана единствения зарган, а след това влезе в "бокса" по технически причини, пиейки бира и мърморейки си нещо за машинки, пръчки..

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Днес на Арапя три кандидат заргана и десетина чернокопа.Това от 7:00ч.до към 10:30.
На Кранево любимата буна ....мохач вече

Относно тихите заливи много съм съгласен. Нощем е по тихо в дискотека отколкото в морето.За на юг става въпрос де.Този ти ми паламуд що хора разболя не е истина..

Относно тихите заливи много съм съгласен. Нощем е по тихо в дискотека отколкото в морето.За на юг става въпрос де.Този ти ми паламуд що хора разболя не е истина..
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Драги ми колеги,бастисаха едно хубаво зарганско място-кучкарника до Черноморец-не стига че заградиха ами и днес още докато разпъвах такъма около 13,30 часа беше при мен дойде един военен с ютия на кръста и мн красноречиво ми обясни че това ми е последният риболов там-прилежаща военна зона-и предай вика на другите че оборудване ще конфискуваме ако продължавате да идвате.Сакън викам джигера си давам въдиците НЕ.Това е ще го търсим другаде

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Радвай се ве - на Кранево на буните вчера хората си оставиха колите,bat stani68 написа:Драги ми колеги,бастисаха едно хубаво зарганско място-кучкарника до Черноморец-не стига че заградиха ами и днес още докато разпъвах такъма около 13,30 часа беше при мен дойде един военен с ютия на кръста и мн красноречиво ми обясни че това ми е последният риболов там-прилежаща военна зона-и предай вика на другите че оборудване ще конфискуваме ако продължавате да идвате.Сакън викам джигера си давам въдиците НЕ.Това е ще го търсим другаде![]()
![]()
някои и вили и бараки.
И не знаят кога ще си ги вземат.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Киро, какво се случва с Кранево? Знам, че не е тук мястото, но е редно да знаем доста колеги ходят там.