Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2012
Доста бъркаш ама карай,рибата си е тук от доста време,но е доста по рядка и както всяка година най интензивно папка ПО ОБЯДvanko4at написа:Живея в Аспарухово и лесно правя проверки на канала. С редки изключения рибарите са повече от рибата. Тази година хариба и карагьоза дават много по-слабо от миналата или го изтър вахме в началото на май ( така си мисля де ). Имам един пост от май месец за уловен хубав карагьоз и това е . А миналата година по това време се появи селото от лодки в началото на езерото. Ако не съм прав , поправете ме . Може би има предостатъчно храна за карагьоза в морето.

п.п.пак споменавам че не е тази темата де,да ме извинят модераторите(Митев

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

И за това я вкарвам в правилното русло.dobria1 написа:п.п.пак споменавам че не е тази темата де,да ме извинят модераторите(Митев)

Риба има, няма кой да я лови

-
- сериозен играч
Който има време да я хваща,който няма като мен само ще гледа

- inki_bg
- научил се да хвърля

-
- научил се да хвърля
неделя привечер за час-два на германката/агалина взехме 20-30 сафрида, някои бяха доста едри хаймани.
- dimitar.binev
- новобранец
а може ли да ми кажете как да стигна до тази прословута германка?И къде са риболовните места ,защото чух че била застроена?
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Влизаш от задния вход
за Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.

Качествени чепарета Borkata

- dimitar.binev
- новобранец
Благодаря ти много за изчерпателният отговор!
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
тази сутрин пред калиакра
http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24380

риба къща няма-риба време няма
- ivalpetkov
- разбира нещата
даката написа:тази сутрин пред калиакраhttp://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24380
Браво ....
Циганка ли мярнах отгоре?

-
- ще става разбирач
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелитеBorisK написа:Влизаш от задния входза Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.

-
- ще става разбирач
да за калиакра вярвам - закъсняло инфо и от мен . за съжаление неделя беше слабият ден за сафрид - в събота пред фара на шабла ниво 100 м пред буната и надолу до паметника 0т 8,30 до14,00ч. и после от 17. 00 до 19.30 със лодка около 20 кила сафрид 10 циганки с размери около 25см . и още толкова изтървани плюс един лефер около кило който ми скъса куката и глътна сафридчето , циганките на чепаре . за съжаление в неделя до 11ч около 2 кила .това е от мен . в неделя не даваше и от мартина
-
- ще става разбирач
рибата не съм я теглил но най - голямата бака от латекс и оставаха около 10см да се напълни без вода - ползвам живарници в лодката
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй де тъйSANTIMIR написа:как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелитеBorisK написа:Влизаш от задния входза Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.

Качествени чепарета Borkata

- ivalpetkov
- разбира нещата
....
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелите
[/quote]
Тъй де тъй
И аз това съм написал
В лево просто гледаш,а иначе завиваш в десно
[/quote]
значи...Бензиностанцията ти е срещу гробищата,фламинго е след нея и на кръстовището хващаш за райския залив на дясно и караш 300 метра до Райския залив.След райския започваш да гледаш гледаш в ляво като внимаваш да не катастрофираш в някой пиян руснак...когато подминеш комплекс созополис с паркингчето отпред долу където пускат да се влиза и също има места за сафрид...тааа подминаваш това комплексче и след него гледаш в ляво за гранитни каменни стени на следващия комплекс..веднага след гранитния дувар има пресечка от път на ляво и на долу към Германката...http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24494
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелите

Тъй де тъй

значи...Бензиностанцията ти е срещу гробищата,фламинго е след нея и на кръстовището хващаш за райския залив на дясно и караш 300 метра до Райския залив.След райския започваш да гледаш гледаш в ляво като внимаваш да не катастрофираш в някой пиян руснак...когато подминеш комплекс созополис с паркингчето отпред долу където пускат да се влиза и също има места за сафрид...тааа подминаваш това комплексче и след него гледаш в ляво за гранитни каменни стени на следващия комплекс..веднага след гранитния дувар има пресечка от път на ляво и на долу към Германката...http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24494