Сафрид 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: САФРИД 2012

Мнение от dobria1 »

vanko4at написа:Живея в Аспарухово и лесно правя проверки на канала. С редки изключения рибарите са повече от рибата. Тази година хариба и карагьоза дават много по-слабо от миналата или го изтър вахме в началото на май ( така си мисля де ). Имам един пост от май месец за уловен хубав карагьоз и това е . А миналата година по това време се появи селото от лодки в началото на езерото. Ако не съм прав , поправете ме . Може би има предостатъчно храна за карагьоза в морето :?: .
Доста бъркаш ама карай,рибата си е тук от доста време,но е доста по рядка и както всяка година най интензивно папка ПО ОБЯД :twisted: :twisted: :twisted: но който ходи редовно си хваща редовно(и за май месец се бъркаш,просто едрите пролетни риби не влязоха в канала)

п.п.пак споменавам че не е тази темата де,да ме извинят модераторите(Митев :wink: )
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

dobria1 написа:п.п.пак споменавам че не е тази темата де,да ме извинят модераторите(Митев :wink: )
И за това я вкарвам в правилното русло.
Изображение
Риба има, няма кой да я лови :D .
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Който има време да я хваща,който няма като мен само ще гледа :lol: :lol: :lol:
Аватар
inki_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от inki_bg »

:smt006 Малко позакъсняло инфо ,но все пак.Събота 5.30 влизане от Аспарухово,покрай галата и още 500м навътре имаше малко селце около 15 лодки.Сафрид има но не за всички :? Някои не вадеха нищо,наща лодка по единични бройки ,а имаше и майстори които вадеха по 4/5 броики и то почти постоянно.Така си зависи от чепаретата ,майсторлъка и късмета,но важното е че риба има само трябва да се търси. Резултата от 5.30 до 8.00 около 20бр среден сафрид,1бр голям хариб и няколко попа.ХОДЕНЕ МУ Е МАИКАТА
Изображение
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

неделя привечер за час-два на германката/агалина взехме 20-30 сафрида, някои бяха доста едри хаймани.
Аватар
dimitar.binev
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar.binev »

а може ли да ми кажете как да стигна до тази прословута германка?И къде са риболовните места ,защото чух че била застроена?
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Влизаш от задния вход :D за Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
dimitar.binev
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar.binev »

Благодаря ти много за изчерпателният отговор!
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

тази сутрин пред калиакра :D http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24380
риба къща няма-риба време няма
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

даката написа:тази сутрин пред калиакра :D http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24380

Браво ....
Циганка ли мярнах отгоре? :shock:
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

BorisK написа:Влизаш от задния вход :D за Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелите :axe:
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

да за калиакра вярвам - закъсняло инфо и от мен . за съжаление неделя беше слабият ден за сафрид - в събота пред фара на шабла ниво 100 м пред буната и надолу до паметника 0т 8,30 до14,00ч. и после от 17. 00 до 19.30 със лодка около 20 кила сафрид 10 циганки с размери около 25см . и още толкова изтървани плюс един лефер около кило който ми скъса куката и глътна сафридчето , циганките на чепаре . за съжаление в неделя до 11ч около 2 кила .това е от мен . в неделя не даваше и от мартина
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

рибата не съм я теглил но най - голямата бака от латекс и оставаха около 10см да се напълни без вода - ползвам живарници в лодката
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

SANTIMIR написа:
BorisK написа:Влизаш от задния вход :D за Созопол,този пред гробищата и оттам първата вдясно.Кара се някъде около километър.Пътят криволичи между гъзарски постройки.Има път между тях но няма как да те ориентирам къде е точно.Оглеждай се вляво и ще го видиш.Ако не го видиш все ще намериш в района някой който да те ориентира.
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелите :axe:
Тъй де тъй :D И аз това съм написал :drinkers: В лево просто гледаш,а иначе завиваш в десно :wink:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

....
как в лево бе не е ли в десно пътя то ако влезеш от (задния край ) и гледаш на ляво трябва хвърляш между хотелите :axe:[/quote]

Тъй де тъй :D И аз това съм написал :drinkers: В лево просто гледаш,а иначе завиваш в десно :wink:[/quote]

значи...Бензиностанцията ти е срещу гробищата,фламинго е след нея и на кръстовището хващаш за райския залив на дясно и караш 300 метра до Райския залив.След райския започваш да гледаш гледаш в ляво като внимаваш да не катастрофираш в някой пиян руснак...когато подминеш комплекс созополис с паркингчето отпред долу където пускат да се влиза и също има места за сафрид...тааа подминаваш това комплексче и след него гледаш в ляво за гранитни каменни стени на следващия комплекс..веднага след гранитния дувар има пресечка от път на ляво и на долу към Германката...http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=24494
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”