Риболов на лефери

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
bsgold
новобранец
новобранец

Re: Риболов на лефери

Мнение от bsgold »

Евала колега, убили сте ги.
Ама все пак темата е за люферите - за чернокопа има друга тема.
beglec
новобранец
новобранец

Мнение от beglec »

Това на воблер или сафридско чепаре че не ми е много ясен този риболов
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

Днес от Бяла до Шкорпеловци на тролинг почти нищо. След обяд излезе някоя и друга риба. Общо от двама в лодката 6-7кг. чернокоп и едно леферче.
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

Риболовът протече на 12.10.2014г. Място - Поморие. На едно друго място, колеги имали 50 бройки по същото време, но ние разбирасе, сме си доволни и на насъщното!
1.jpg
2.jpg
Колеги, с 8 нишков и при това чисто нов Duel съм - 0.17мм, на три риболова изрично и само тролене!
Скъса се с 4-ри риби и замина всичко с воблера.. Дочух, че японците са еколози и слагат някъкви разграждащи се материали и може би ако е стоял повечко време, заминава? Идея си нямам... И друг колега се оплака от същият проблем, така че препоръчайте ми нещо друго. Благодаря ви предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

stanevJR написа: Колеги, с 8 нишков и при това чисто нов Duel съм - 0.17мм, на три риболова изрично и само тролене!
Скъса се с 4-ри риби и замина всичко с воблера.. Дочух, че японците са еколози и слагат някъкви разграждащи се материали и може би ако е стоял повечко време, заминава? Идея си нямам... И друг колега се оплака от същият проблем, така че препоръчайте ми нещо друго. Благодаря ви предварително!
Аз по издръжливо на стареене и износване от DUEL HARDCODE X8 досега не съм имал. 0.6 го търкалям от началото на сезона почти всекидневно за всичко, още е в употреба. С 0.8 тегля лодката като закача някой камък. Моя обаче си го поръчвам от Япония, излиза ми по-евтино и ми е по спокойно. Но никой не е застрахован от изгубване на примамки, и от "необясними" късания понякога.
dazery
новобранец
новобранец

Мнение от dazery »

Здравейте. Изчетох първите 3-4 страници. Почти никой не е отговорил на човека по темата, а само заяждания се пишат.. Може би има някъде из 24-те страници има обяснение за такъмите, но наистина ми омръзна да чета кой какво хванал, пък как другия не можал, а третия качил снимка на рибите си хванати от преди 2 години...
Някой ще може ли да каже какъв такъм се използва, когато си с лодка? Имам предвид да хвърляш на място до лодката без засилка?
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

dazery написа:Здравейте. Изчетох първите 3-4 страници. Почти никой не е отговорил на човека по темата, а само заяждания се пишат.. Може би има някъде из 24-те страници има обяснение за такъмите, но наистина ми омръзна да чета кой какво хванал, пък как другия не можал, а третия качил снимка на рибите си хванати от преди 2 години...
Някой ще може ли да каже какъв такъм се използва, когато си с лодка? Имам предвид да хвърляш на място до лодката без засилка?
Същия тъкъм от 5 - 6 калмара + джиг 40 - 60 гр. / няма как да ти обясня как се джигва,така се лови при положение че виждаш на сонара плътен пасаж Лефери или Лефери които не можеш да достигнеш при тролинг с дълбоко газещ воблер или рибата не иска воблер и искаш да я дразниш или или ....
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Най-накрая и при мен изгря слънцето. Днес на Аладжата се записах с 7 лефера а колегата с 5.
161020141243.jpg
Пашата обича смелите.
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

baretata написа:Най-накрая и при мен изгря слънцето. Днес на Аладжата се записах с 7 лефера а колегата с 5.
161020141243.jpg

хайде де поотпусни малко , сподели : как ,що ,колко дълбоко ,на какво ........ че аз още въртя гуми на място .Ще трябва да поизчакам още поне седмица , и само точа зъби и събирам материал . :drinkers: Трябва да съм подготвен да напълня лодката , стига да го има тогава :roll: или ще го гоня у турско . :axe:
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Днес на Ставрова за 1 час , капо , западен вятър и дъжд , бях само аз и една яхта!
Утре пак !
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

1.JPG
2.JPG
3.JPG
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Браво Станев!Кратко,точно и ясно.
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

..... е-еееееее колега....., само снимки , дай данни.... къде (Ставрова? , Несебър?) , как(тролинг? , кастинг?) , на какви примамки (воблери? , октоподи?).... Не бъди толкова потаен де! :wink: :wink:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

Хвърлям-вадя , хвърлям-вадя! Забравя да хвърля - пак вадя! Аз само качвам снимките и повръщам в лодката, но друго не се казва..
"Над нещата."
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

nasko_sym написа:Браво Станев!Кратко,точно и ясно.
:smt040 :smt072 :drinkers:
"Над нещата."
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”