Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Вчера много едър Сафрид тръгна днес също,точно като на Киро-20 см.
Вчера улова.
В нашата къса лодка нема как да снимам герданите-много тесно за снимки.
На дърпане като взима горе най много по 7-8 на синджир,
щото ако ги вада от 25 метра докато ги кача горе и те изпопадат-късат им се джуките.
Вълната на моменти,пръска вътре в лодката-та вчера измръзнах на облачното време следобяд-па и заваля силен дъжд.
Сутринта днеска тихо и Слънчево до обяд-после як вятър-духа и в момента-аз излезнах-
след малко ще ходя да докарам-втора смяна че още са в морето.
Днес-17 лодки сутринта-преброих.
Рибата днес е в средата или по дъното.
Размера на рибите.
Улова до обяд.
9-13.30
Венци влезна след мен с капитана на лодката.
Това е Теди-сомаджия-добре че е от мойта кръвна група та ни ходи по акъла.
Вчера улова.
В нашата къса лодка нема как да снимам герданите-много тесно за снимки.
На дърпане като взима горе най много по 7-8 на синджир,
щото ако ги вада от 25 метра докато ги кача горе и те изпопадат-късат им се джуките.
Вълната на моменти,пръска вътре в лодката-та вчера измръзнах на облачното време следобяд-па и заваля силен дъжд.
Сутринта днеска тихо и Слънчево до обяд-после як вятър-духа и в момента-аз излезнах-
след малко ще ходя да докарам-втора смяна че още са в морето.
Днес-17 лодки сутринта-преброих.
Рибата днес е в средата или по дъното.
Размера на рибите.
Улова до обяд.
9-13.30
Венци влезна след мен с капитана на лодката.
Това е Теди-сомаджия-добре че е от мойта кръвна група та ни ходи по акъла.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
От къде ги вадите тези риби ?
Днес на родни балкани е дало добре сафрид Не съм бил там и не потвърждавам.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
на Камчия,Шкорпиловци и Кара дере днес до ранния следобед всички са вземали повече от добре-по 6,7 кг,някой и повече!
Аз приключих като гледам как духа днеска.
Снимките са от тая сутрин на северния плаж на Приморско.
Заредих 15 кг във фризера.
Наслука на тия къде тепърва ще ловят.
Снимките са от тая сутрин на северния плаж на Приморско.
Заредих 15 кг във фризера.
Наслука на тия къде тепърва ще ловят.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера сутринта на Родни балкани са взети циганки и лефери на воблер.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
4,5 дена да падне вълната,хем да пораснат малко и ги мятаме......че воблерите ми скучаят в кутиитеvalio_suzumar написа:Вчера сутринта на Родни балкани са взети циганки и лефери на воблер.

- smel1968
- ще става разбирач
Чак в неделя-до тогава ще е кофти времето.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес се видях с Катани,той е бил там,dimi4 написа:Днес на родни балкани е дало добре сафрид Не съм бил там и не потвърждавам.
до 14 часа е с над 10кг добър сафрид.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Къде е това място 'родни балкани '?
Аз съм с една гуменка 330 сиво и синьо с 9.9Мерк.. с оранжево яке..КИРО написа:Колко навътре бре?
На 22м ли беше към 12 часа,с двете въдици ?
Ний бяхме две лодки
Малко изтървах сутрешната сесия, въпреки, че влязох рано...
Пред новата сграда на морска администация ми се стори че лази лефер, но се оказа само илария.. Но нещо много я гонеше.. Точно на ръба на 5м+ ставаше пълна лудница с големи риби... уви май не е било..
После се огледах около 18-20 но не сполучих и хукнах бая навътре заедно със западния ветрец.
Пипнах я ама преди обяд.. и така до вечерта на пресекулка като мръднеше.. обърна източен и така ме върна полека..след 15,30 се засили, а вечерта полудя,,,ама и вълната също..малко преди корабите пред носа от дълбоката страна излязоха много хубави сафриди... Беше по-едър от навътре.. водата към брега отгоре е по-хладна от 5-8км навътре където беше с градус поне по-топла..
Кофата почти до горе...
И разбира без изцепки не мина... Да има лефери ама ги има и пред Галата..valio_suzumar написа:Вчера сутринта на Родни балкани са взети циганки и лефери на воблер.
Гада ми удари в 19,30ч. на 23-тия метър на 4-6м дълбочина на нивото на близкия кораб на рейд, на клатене на сафридско чепаре..нали се сещате какъв е шанса да го изкарам (моля за помощ с идеи, ако пак се случи).
Видях го зъбчо с три разходки на метър от лодката и ми помаха за сбогом като ми открадна 80г.олово, че да не е сам... бая дърпане беше, направо ми потопи въдицата...хем си казах да не дърпам много да не се скъса ..ама той дърпа сякаш олово не е виждал...
Гоних го после или някой негов другар, но без успех и стана тъмно..

- smel1968
- ще става разбирач
Такива риби на малко чепаре си е жив късмет ваденето.Ако му отпуснеш изяжда куката,ако не в повечето случай къса чепарето.Ако някой ти каже че има чалъм-просто е бил късметлия един или два пъти.krp написа:Аз съм с една гуменка 330 сиво и синьо с 9.9Мерк.. с оранжево яке..КИРО написа:Колко навътре бре?
На 22м ли беше към 12 часа,с двете въдици ?
Ний бяхме две лодки
Малко изтървах сутрешната сесия, въпреки, че влязох рано...
Пред новата сграда на морска администация ми се стори че лази лефер, но се оказа само илария.. Но нещо много я гонеше.. Точно на ръба на 5м+ ставаше пълна лудница с големи риби... уви май не е било..
После се огледах около 18-20 но не сполучих и хукнах бая навътре заедно със западния ветрец.
Пипнах я ама преди обяд.. и така до вечерта на пресекулка като мръднеше.. обърна източен и така ме върна полека..след 15,30 се засили, а вечерта полудя,,,ама и вълната също..малко преди корабите пред носа от дълбоката страна излязоха много хубави сафриди... Беше по-едър от навътре.. водата към брега отгоре е по-хладна от 5-8км навътре където беше с градус поне по-топла..
Кофата почти до горе...
И разбира без изцепки не мина... Да има лефери ама ги има и пред Галата..valio_suzumar написа:Вчера сутринта на Родни балкани са взети циганки и лефери на воблер.
Гада ми удари в 19,30ч. на 23-тия метър на 4-6м дълбочина на нивото на близкия кораб на рейд, на клатене на сафридско чепаре..нали се сещате какъв е шанса да го изкарам (моля за помощ с идеи, ако пак се случи).
Видях го зъбчо с три разходки на метър от лодката и ми помаха за сбогом като ми открадна 80г.олово, че да не е сам... бая дърпане беше, направо ми потопи въдицата...хем си казах да не дърпам много да не се скъса ..ама той дърпа сякаш олово не е виждал...
Гоних го после или някой негов другар, но без успех и стана тъмно..
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Коѝ казва че няма чалъм
чалъм си има ама ти трябва оборудване
с две думи казано кеп и нямаш грижи
с чепаре за сафрид да извадиш ГОФАН

чалъм си има ама ти трябва оборудване
с две думи казано кеп и нямаш грижи
с чепаре за сафрид да извадиш ГОФАН
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .