Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: Зарган 2015
Днес след обяд пак там! Навятърничих се, но от 15 до 15.30 5 бързи средни заргана и...толкова!За съжаление отпуската ми свърши и ако е хубаво времето отново на линия събота и неделя. А на всички, които ще ходят през седмицата, на слука!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Вчера по обяд на Тюленово, за около два часа без удар!
Вятър и вълна, кофти тръпка
Вятър и вълна, кофти тръпка

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на ной 10 ЗАРГАНИ утре пак.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на ной 10 ЗАРГАНИ утре пак.
Днес на Дружба от 13 до 17ч. 3 заргана. До към 15 беше кофти вятъра, но после успокои малко и тогава излязоха рибите.
Днес на Ной,днес на Рубин,днес на Сл. Ден....днес на Първа буна,тук е като форума на Варненци.От Бургас надолу риба не ловите ли или нямате wi-fi....

- vasko8008
- научил се да хвърля
Снощи на ной от 14 часът до стъмване около 15 средни заргани
Това е дъвкано дъвкано не повдигай отново въпроса че пак ще се почне една че са им наследство местата и прочиеMilkovG написа:Днес на Ной,днес на Рубин,днес на Сл. Ден....днес на Първа буна,тук е като форума на Варненци.От Бургас надолу риба не ловите ли или нямате wi-fi....

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Вчера с колегата на Тюленово аз към 10 той към 20 заграна-основно средни и дребни,но взехме и две доста големи-моята 200гр-54см,неговата 58см.,Направи ми впечатление ,че ги взехме на 10м от брега-тогава,когато обирахме на максимална скорост.
Днес на Сл. Ден и от там на ной капооооо.
-
- вече хвърля и на тежко
Доставчика на интернет е виновен,имаме желание да пишем на кой камък сме хванали риби,ама какво да се прави.....MilkovG написа:Днес на Ной,днес на Рубин,днес на Сл. Ден....днес на Първа буна,тук е като форума на Варненци.От Бургас надолу риба не ловите ли или нямате wi-fi....

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- вече хвърля и на тежко
А сега сериозно,какво да пишем като няма заргани,това не е Варна където има Иара,тук цари пълна анархия.Цяла вечер се молари,сутрин като идеш няма една риба или кълват моливчета,дори не са писалки.Щом оная вечер пуснаха мрежата за лефер на самото устие на велека какво да говорим повече!!!Докато е хубаво времето и няма вълна риба няма да хванем...
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- vasko8008
- научил се да хвърля
За мен лично всеки излет трябва да бъде споделен. Какво като сме били капо.Пак сме били на морето и КАПО или НЕ информацията може да бъде ценна на някой друг колега. Браво на Варненците който пишат.