Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Ато нидей ма дразни, чи ма разколебаваш да продам спининга...
Браво за рибките супер са... 

Прооодааавааай гоооVlado_852 написа:Ато нидей ма дразни, чи ма разколебаваш да продам спининга...Браво за рибките супер са...

П.С Тая седмица яко ме зове Текето

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
ribarq92 написа:Тая седмица яко ме зове Текето .Таранките са пораснали стана ли са по кило

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Таранки,таранки предния път имах 9 кг (17 броя) няколко верно си бяха по килоMiTKo_Fisher написа:ribarq92 написа:Тая седмица яко ме зове Текето .
Таранките са пораснали стана ли са по кило![]()
![]()
![]()

Ауууууу, ей сега стана спора
. Ще правите ли състезание кой ще хване повече таранки? 

Няма смисъл къде той ще се мери с менkasabinho написа:Ауууууу, ей сега стана спора. Ще правите ли състезание кой ще хване повече таранки?

нема ко да го продаваш никога не ти е излишенVlado_852 написа:Ато нидей ма дразни, чи ма разколебаваш да продам спининга...Браво за рибките супер са...
една гега една кутия с няколко воблерчета , блеснички и силикони винаги има каде да ги побереш
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
опаааааааааааа заформя се турнир на Текето май аааааааkasabinho написа:Ауууууу, ей сега стана спора. Ще правите ли състезание кой ще хване повече таранки?
за сега двама участници
остава да уточните и датата Митак
Ще дойдем да викамеAto написа:опаааааааааааа заформя се турнир на Текето май аааааааkasabinho написа:Ауууууу, ей сега стана спора. Ще правите ли състезание кой ще хване повече таранки?
за сега двама участници
остава да уточните и датата Митак

а аз чух за някакви огромни костури там и може и аз намина да ги потърсяribarq92 написа:Vlado_852 написа: П.С Тая седмица яко ме зове Текето
п.п. подочух за 1,5 килогромов костур !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аре може да им спретнем и награден фонд - от мен ще е бирата за победителяkasabinho написа:Ще дойдем да викамеAto написа:kasabinho написа:.
Тея костури ама въобще не ме влекатAto написа:а аз чух за някакви огромни костури там и може и аз намина да ги потърсяribarq92 написа:Vlado_852 написа: П.С Тая седмица яко ме зове Текето
п.п. подочух за 1,5 килогромов костур !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

п.с победител няма да има,това просто са леки закачки между мен и Митачето

Последно промяна от ribarq92 на Чет Окт 14, 2010 5:00 pm, променено общо 1 път.
ееееее чувал съм че е голем кеф да вадиш голям костур , много се дърпа и преживяването ще е яко
не че съм хващал голям костиур де , но се надявам и това да ми се случи
Искрено ти пожелавам да хванеш и да усетиш тръпката,ама друго си е да барнеш някой амур от 5кг нагореAto написа:ееееее чувал съм че е голем кеф да вадиш голям костур , много се дърпа и преживяването ще е яко

Зависи от настроението муribarq92 написа:Искрено ти пожелавам да хванеш и да усетиш тръпката,ама друго си е да барнеш някой амур от 5кг нагореAto написа:ееееее чувал съм че е голем кеф да вадиш голям костур , много се дърпа и преживяването ще е яко
не че съм хващал голям костиур де , но се надявам и това да ми се случиА да не говорим за някой 20+ като локомотив без спиране е