Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Не съм сигурен ,но от билет отиват по 16 лв в ИАРА.
не повече от 50000 риболовци с билети ,па и 100000 да са ,прави 1 600 000....това са много малко пари.Не си мислете ,че с парите от билетите се правят чудеса.
не повече от 50000 риболовци с билети ,па и 100000 да са ,прави 1 600 000....това са много малко пари.Не си мислете ,че с парите от билетите се правят чудеса.
- akoto13
- ще става разбирач
Не си мислете ,че с парите от билетите се правят чудеса.[/quote]
А нещо освен да си ги прибират прави ли се?Кажи ми поне едно нещо,което са направили през миналия сезон и ще кажа,че не съм дал 25 лева напразно.
А нещо освен да си ги прибират прави ли се?Кажи ми поне едно нещо,което са направили през миналия сезон и ще кажа,че не съм дал 25 лева напразно.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
saksi написа:Не съм сигурен ,но от билет отиват по 16 лв в ИАРА.
Аз чудеса не искам ама с тия пари може да се направи много.Да приемем че им отиват 800 000 лв за заплати,бензин и др разходи.Тогава къде отиват другите 800 000 лв или 200 000 или 100 000 ?Не може да изразходват всичките пари от билети.Кога за последно чухте че ИАРА зарибява някъде?Гледате фанат някой бракониер 3 пъти в месеца и им се кефите.Дайте 1 година никой да не купува билет и всички да си киснем по платените да видите кво ще стане кат им пресъхне чешмата на разни изпълнителни директо и други човекоподобни които си пълнят гушите от нашите пари под формата на бонуси и правят по некои друг акт колкото да ни замажат очите.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
TRANSKI RIBAR написа:...да си запаля ритуално билета ...
И после кът те олепа да цъкаш каракудляци по Ярловци без биует , дупе да ти е яко

Реално парите които би трябвало да остават в ИАРА от билетите са именно тези 25% от тях които са предвидени за зарибяване . Официално риболовците с билет за миналата година са 180 000 . От тях една част са с безплатни билети , друга с намалени билети и пр. ... Демек за предишните две години има по около 2 500 000 лв. годишно , които би трябвало да останат в ИАРА , за тях да се проведат търгове за зарибяване и да се зариби . Да ама неsaksi написа:Не съм сигурен ,но от билет отиват по 16 лв в ИАРА.
не повече от 50000 риболовци с билети...

Както би трябвало да ти се е изяснило от написаното от мен по-горе , с тези 25лв. , или поне с част от тях , си спомогнал някой мангал да получи социалната си помощ за която никога у живот и един лев не е внесъл .akoto13 написа:...че не съм дал 25 лева напразно.
Димитре , некупуването на билет е много правилна насока сметам . Ако за бай мангал актове и пр. не важат , то за белият БЪЛГАРИН си важат с цяла сила и ще му смъкнат и потника от гърба с цел да си ги съберат . Демек единственото което би постигнал с неплащането на билети е да платиш многократно повече под формата на актове . Това без риболовен билет на арендован водоем важи за много малко такива все още . Трудно им е да го разберат щот не са ги подпетили и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aaa на Ярловци чинно си плащам 5лв и ме боли фара,дип че всеки сере и казва че и за платените требе билет...то на държавните никой не минава камо ли на платените

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?

Пичове, защо сте превърнали "инфото за софийско" в андрешковски спор за смисъла да си плащаме таксите

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Па на сичкото отгоре ако те фанат да зарибяваш подлежиш на глоба.Павел Иванов написа:
о което се прави от пари въздушни , от такива които добри хора заделят от личният си залък и пр. Та тъй .
Tell people there’s an invisible man in the sky who

Някакво инфо от Вятърните Мелници,дори да не е от скоро? 

- jasonsmith
- разбира нещата
Насе, в Гърция, Белгия и още няколко страни е безплатен риболоваnaskobo написа:![]()
В БГ срещу най-ниската такса за риболов в ЕС, естествено ползваме най-бедните на риба водоеми и най-калпавата държавна услуга за риболовците.

Е значи да ходиш в чужбина,ще похарчиш повече пари за гориво,винетка,и пак гения Дянков е на далавераjasonsmith написа:Насе, в Гърция, Белгия и още няколко страни е безплатен риболоваnaskobo написа:![]()
В БГ срещу най-ниската такса за риболов в ЕС, естествено ползваме най-бедните на риба водоеми и най-калпавата държавна услуга за риболовците.. ОТ друга страна, в Сърбия е малко по-малко от 100 лв. на година, но риба имат

Риболовци.
Да дам едно инфо от язовир Искър, днес случайно с един клиент се заприказвахме и ми сподели че тия дни на язовира били хвърляни яко мрежи, вадили яко едри платики по 2 кг., та не знам за каква забрана
става въпрос и за какви такси и билети... сами си правете извода.
става въпрос и за какви такси и билети... сами си правете извода.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Пънча рибата е повече от водата, прави се супер риболов 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Chirus прав си ама много рядко излизат добри рибки, преобладаващите са дребосъци
- jasonsmith
- разбира нещата
chirusa_bg написа:На Пънча рибата е повече от водата, прави се супер риболов

Днес на Чепинци : ТУК цък и ТУК цък
Получавам инфо от сигурен източник
, давало уклей.
Е даде само 3 уклейки, 1 костурче по малко от воблер
и тази яка каракуда. Чудно как е оцеляла толкова години между мрежите, сигурно е по добра от Петър Попангелов на слалом 
Получавам инфо от сигурен източник

Е даде само 3 уклейки, 1 костурче по малко от воблер

На платено не одим !