Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
tct

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от tct »

Vid написа:Добър анализ на питиетата, ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
От как ползвам редовно това лекарство, ни съм са разболял, ни съм поумнял :lol: :lol: :lol:
Мастиката си е чиста проба високо градусова ракия с анасон.По Карловско правят много яка анасонлийка - сукал съм я като ученик на бригада във Войнягово на розобер.Беше ме хванало рядко "щастие" и не минаваше от нищо.Един пич,който си поливаше градината ми даде да мушна една доза и няма да забравя как след нея грабнах макуча да пия вода - голям огън беше - лечебна ракийца.Оня хубавец Бачо Илия знае за какво иде реч,ма отскоро влезе в темата и сега се учи да чете и мисли - сигурно ша са научи и да пише :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Vid написа:....ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
От как ползвам редовно това лекарство, ни съм са разболял, ни съм поумнял :lol: :lol: :lol:
Ама не си и оглупял!!! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
stoianka
новобранец
новобранец

Мнение от stoianka »

Vid написа:Добър анализ на питиетата, ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
Много е добра,НАЗДРВЕ!!!
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Тцт, не знам точно какво означава да се излекуваш от диабет, но предполагам, че означава, че вече просто нямаш диабет.. :)

Хора са ми разказвали, че ги е излекувал един радиоестезист от Търговище.

Убедих се, че този човек помага - и на мен ми помогна с един проблем, а и чух разказ, че излекувал няколко човека от различни ракове..
Също и от разширени вени , и от почти всяка болест може да те излекува!
"The more you know, the less you carry"
tct

Мнение от tct »

Христо Рангелов написа:Тцт, не знам точно какво означава да се излекуваш от диабет, но предполагам, че означава, че вече просто нямаш диабет.. :)

Хора са ми разказвали, че ги е излекувал един радиоестезист от Търговище.
Не знам как е станало,според мен е внушение. То хамериканците са доста напред в тази област - усилено се говори за хапче инсулин - ма още е в сферата на догадките.Радиоестезията е интересна - гледал съм с клечки откриват вода.Важно е да се пазиш при хроничните заболявания щото иначе лошо.Горе в голямата книга на всеки му пише какво му се полага и това е - докато ти дръпнат шалтера. :D
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Ти американците ги остави, те ако могат ще ни убиват още при раждането..

Не се бъзикам, на колкото хора съм казвал за този човек всички са останали доволни! :)
"The more you know, the less you carry"
tct

Мнение от tct »

Христо Рангелов написа:Ти американците ги остави, те ако могат ще ни убиват още при раждането..

Не се бъзикам, на колкото хора съм казвал за този човек всички са останали доволни! :)
Ша помисля по въпроса :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

tct написа:.....Ракията е пълна с тъмни и бушуващи непредсказуеми действия - водката те прави меланхоличен - уискито аристократичен. :drinkers:Сега погледни им и мезетата - ракията върви с всичко - и салатки и свински деликатеси - въобще квото ти дойде наум.Водката - кисели краставички - некое друго хайверче и осолени рибки.Уискито - постна работа - некакви бадеми и други за преживни.....
Тигре, добре почна, ама лошо свърши :axe: . Алкохола требе да е КАЧЕСТВЕН :drinkers:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
tct

Мнение от tct »

Jack Daniels написа:
Тигре, добре почна, ама лошо свърши :axe: . Алкохола требе да е КАЧЕСТВЕН :drinkers:
Качество преди всичко :lol: И количество :mrgreen:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

tct написа:
Мастиката си е чиста проба високо градусова ракия с анасон. По Карловско правят много яка анасонлийка- сукал съм я като ученик на бригада във Войнягово, на розобер. Беше ме хванало рядко "щастие" и не минаваше от нищо. Един пич, който си поливаше градината ми даде да мушна една доза и няма да забравя как след нея грабнах макуча да пия вода - голям огън беше - лечебна ракийца. Оня хубавец Бачо Илия, знае за какво иде реч, ма отскоро влезе в темата и сега се учи да чете и мисли - сигурно ша са научи и да пише :D
ЛъФче, виж ся бачовото- е, няма как да ти стане по-хубаво на диабета от аносонлийката, ама ми прати данни на лични, да ти пратя една фабрична половинка в четвъртито, тъмно зелено шише за проби(за моя сметка); кво да те прая дейба- трябва да си държим приятелите близо, пък враговете- още по-близо... :D :drinkers:

Ако има полза от тоя илач(лекарство), ще ти организирам безакцизни, лични доставки в умерени количества и със всякакъв алкохолен градус!?? :D :drinkers:

Начи, две неща има които НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИШ- да ядеш хляб, тестени и захарни изделия, и да се изнервяш и превърташ излишно- това ,особенно второто води до "бум" на болеста, ама той диабета ти се е появил на тая база, бе бастун с бастуните, такъф :axe: ; никакви безалкохолни и кафета със захар, а ракии и путарляги може, но...умната и без обвързване с последното, щото водят до стрес и до това дето ти го писах по-горе...с "изнервянето" :D

п.п. част от родата ми ги отнесе диабета в един по-добър свят, та не пиша "на изуст", да знаеш! :wink: :?
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Чета, че пак много голяма философия се изля във форума и то конкретно в тази тема.
Хора, одете си за риба, че даже и да не фАнете..., кефете се на природата де ви заобикаля и релаксирайте... Казвам го от позицията на по млад човек, де е ангажиран по цял ден със съдии, прости деловодителки и съдии-изпълнители де си мислят, че са фанали господа за оная работа...
Живота е много просто нещо, само дето ние си го усложняваме излишно.... КВо му трябва на човек - една любима жена, малко пара и любимото хоби...... и определено МП и мезенце...
А някои кат мен, де са решели да правят пара, се "пенкат" по цял ден...., ама и Я вече поумнях и почнах да давам фира..... Майната му.., Тя работата край нема.., да я работят младите....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Стига с това негативно настроение и постове.Коледния дух не ви ли чука на вратата вече?
При мен вече е коледна приказка,надявам се скоро и при вас.
Окрасявайте елхите и да прескочим трапа още една година.
Изображение
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

GODzillata написа:Мисля, че това си е направо за аналите на темата:
tct написа:кой не пие в кръчмата - пие в аптеката!
Ракията е пълна с тъмни и бушуващи непредсказуеми действия - водката те прави меланхоличен - уискито аристократичен.
:D
Ако ще е лечение, да е лечение, ето как се лекува един пич:

Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците! "
Към обяд се провикнал:
- Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм на лекарства :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Ето още един сериозен анализ:

ВОДКА С ЛЕД -РАЗРУШАВА БЪБРЕЦИТЕ.
РОМ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЧЕРНИЯТ ДРОБ.
УЙСКИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА СЪРЦЕТО.
ДЖИН С ЛЕД - РАЗРУШАВА МОЗЪКА.
ПЕПСИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЗЪБИТЕ.
ОЧЕВИДНО ЛЕДЪТ Е СМЪРТОНОСЕН!
РАЗКАРАЙТЕ ЛЕДА! ПИЙТЕ ЧИСТО!
:drinkers:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Ето и един пример за силата на волята:

Мъж решил да изпита волята си . Минава покрай магазин и си казва :
- Това е , няма да вляза !
След 10 метра :
- Усложнявам експеримента - ще купя , но няма да пия !
Купува ракия и се прибира
- Усложнявам експеримента -
ще си налея в чашата , но няма да пия !
Налял си в чашата :
- Усложнявам още - ще пия , но няма да гълтам !
Пийнал и глътнал :
- Ето това е сила на волята ! Не ми се пиеше , но си наложих и пийнах !
Заключено

Обратно към “Разни”