Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
tct
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мастиката си е чиста проба високо градусова ракия с анасон.По Карловско правят много яка анасонлийка - сукал съм я като ученик на бригада във Войнягово на розобер.Беше ме хванало рядко "щастие" и не минаваше от нищо.Един пич,който си поливаше градината ми даде да мушна една доза и няма да забравя как след нея грабнах макуча да пия вода - голям огън беше - лечебна ракийца.Оня хубавец Бачо Илия знае за какво иде реч,ма отскоро влезе в темата и сега се учи да чете и мисли - сигурно ша са научи и да пишеVid написа:Добър анализ на питиетата, ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
От как ползвам редовно това лекарство, ни съм са разболял, ни съм поумнял![]()
![]()
Ама не си и оглупял!!!Vid написа:....ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
![]()
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Много е добра,НАЗДРВЕ!!!Vid написа:Добър анализ на питиетата, ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
![]()
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Тцт, не знам точно какво означава да се излекуваш от диабет, но предполагам, че означава, че вече просто нямаш диабет..
Хора са ми разказвали, че ги е излекувал един радиоестезист от Търговище.
Убедих се, че този човек помага - и на мен ми помогна с един проблем, а и чух разказ, че излекувал няколко човека от различни ракове..
Също и от разширени вени , и от почти всяка болест може да те излекува!
Убедих се, че този човек помага - и на мен ми помогна с един проблем, а и чух разказ, че излекувал няколко човека от различни ракове..
Също и от разширени вени , и от почти всяка болест може да те излекува!
"The more you know, the less you carry"
-
tct
Не знам как е станало,според мен е внушение. То хамериканците са доста напред в тази област - усилено се говори за хапче инсулин - ма още е в сферата на догадките.Радиоестезията е интересна - гледал съм с клечки откриват вода.Важно е да се пазиш при хроничните заболявания щото иначе лошо.Горе в голямата книга на всеки му пише какво му се полага и това е - докато ти дръпнат шалтера.Христо Рангелов написа:Тцт, не знам точно какво означава да се излекуваш от диабет, но предполагам, че означава, че вече просто нямаш диабет..![]()
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Ти американците ги остави, те ако могат ще ни убиват още при раждането..
Не се бъзикам, на колкото хора съм казвал за този човек всички са останали доволни!
Не се бъзикам, на колкото хора съм казвал за този човек всички са останали доволни!
"The more you know, the less you carry"
-
tct
Ша помисля по въпросаХристо Рангелов написа:Ти американците ги остави, те ако могат ще ни убиват още при раждането..
- Jack Daniels
- разбира нещата

Тигре, добре почна, ама лошо свършиtct написа:.....Ракията е пълна с тъмни и бушуващи непредсказуеми действия - водката те прави меланхоличен - уискито аристократичен.Сега погледни им и мезетата - ракията върви с всичко - и салатки и свински деликатеси - въобще квото ти дойде наум.Водката - кисели краставички - некое друго хайверче и осолени рибки.Уискито - постна работа - некакви бадеми и други за преживни.....
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
tct
Качество преди всичкоJack Daniels написа:
Тигре, добре почна, ама лошо свърши. Алкохола требе да е КАЧЕСТВЕН
-
Бачо Илия
- учете се от него

ЛъФче, виж ся бачовото- е, няма как да ти стане по-хубаво на диабета от аносонлийката, ама ми прати данни на лични, да ти пратя една фабрична половинка в четвъртито, тъмно зелено шише за проби(за моя сметка); кво да те прая дейба- трябва да си държим приятелите близо, пък враговете- още по-близо...tct написа:Мастиката си е чиста проба високо градусова ракия с анасон. По Карловско правят много яка анасонлийка- сукал съм я като ученик на бригада във Войнягово, на розобер. Беше ме хванало рядко "щастие" и не минаваше от нищо. Един пич, който си поливаше градината ми даде да мушна една доза и няма да забравя как след нея грабнах макуча да пия вода - голям огън беше - лечебна ракийца. Оня хубавец Бачо Илия, знае за какво иде реч, ма отскоро влезе в темата и сега се учи да чете и мисли - сигурно ша са научи и да пишеVid написа:Добър анализ на питиетата, ама къде остана мастиката? Май вече в темата си останах единствения ползващ тази целебна течност...
![]()
Ако има полза от тоя илач(лекарство), ще ти организирам безакцизни, лични доставки в умерени количества и със всякакъв алкохолен градус!??
Начи, две неща има които НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИШ- да ядеш хляб, тестени и захарни изделия, и да се изнервяш и превърташ излишно- това ,особенно второто води до "бум" на болеста, ама той диабета ти се е появил на тая база, бе бастун с бастуните, такъф
п.п. част от родата ми ги отнесе диабета в един по-добър свят, та не пиша "на изуст", да знаеш!
- Vid
- кандидат преподавател

Чета, че пак много голяма философия се изля във форума и то конкретно в тази тема.
Хора, одете си за риба, че даже и да не фАнете..., кефете се на природата де ви заобикаля и релаксирайте... Казвам го от позицията на по млад човек, де е ангажиран по цял ден със съдии, прости деловодителки и съдии-изпълнители де си мислят, че са фанали господа за оная работа...
Живота е много просто нещо, само дето ние си го усложняваме излишно.... КВо му трябва на човек - една любима жена, малко пара и любимото хоби...... и определено МП и мезенце...
А някои кат мен, де са решели да правят пара, се "пенкат" по цял ден...., ама и Я вече поумнях и почнах да давам фира..... Майната му.., Тя работата край нема.., да я работят младите....
Хора, одете си за риба, че даже и да не фАнете..., кефете се на природата де ви заобикаля и релаксирайте... Казвам го от позицията на по млад човек, де е ангажиран по цял ден със съдии, прости деловодителки и съдии-изпълнители де си мислят, че са фанали господа за оная работа...
Живота е много просто нещо, само дето ние си го усложняваме излишно.... КВо му трябва на човек - една любима жена, малко пара и любимото хоби...... и определено МП и мезенце...
А някои кат мен, де са решели да правят пара, се "пенкат" по цял ден...., ама и Я вече поумнях и почнах да давам фира..... Майната му.., Тя работата край нема.., да я работят младите....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Стига с това негативно настроение и постове.Коледния дух не ви ли чука на вратата вече?
При мен вече е коледна приказка,надявам се скоро и при вас.
Окрасявайте елхите и да прескочим трапа още една година.

При мен вече е коледна приказка,надявам се скоро и при вас.
Окрасявайте елхите и да прескочим трапа още една година.

Ако ще е лечение, да е лечение, ето как се лекува един пич:GODzillata написа:Мисля, че това си е направо за аналите на темата:
tct написа:кой не пие в кръчмата - пие в аптеката!
Ракията е пълна с тъмни и бушуващи непредсказуеми действия - водката те прави меланхоличен - уискито аристократичен.
Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците! "
Към обяд се провикнал:
- Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм на лекарства
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ето още един сериозен анализ:
ВОДКА С ЛЕД -РАЗРУШАВА БЪБРЕЦИТЕ.
РОМ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЧЕРНИЯТ ДРОБ.
УЙСКИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА СЪРЦЕТО.
ДЖИН С ЛЕД - РАЗРУШАВА МОЗЪКА.
ПЕПСИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЗЪБИТЕ.
ОЧЕВИДНО ЛЕДЪТ Е СМЪРТОНОСЕН!
РАЗКАРАЙТЕ ЛЕДА! ПИЙТЕ ЧИСТО!

ВОДКА С ЛЕД -РАЗРУШАВА БЪБРЕЦИТЕ.
РОМ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЧЕРНИЯТ ДРОБ.
УЙСКИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА СЪРЦЕТО.
ДЖИН С ЛЕД - РАЗРУШАВА МОЗЪКА.
ПЕПСИ С ЛЕД - РАЗРУШАВА ЗЪБИТЕ.
ОЧЕВИДНО ЛЕДЪТ Е СМЪРТОНОСЕН!
РАЗКАРАЙТЕ ЛЕДА! ПИЙТЕ ЧИСТО!
Ето и един пример за силата на волята:
Мъж решил да изпита волята си . Минава покрай магазин и си казва :
- Това е , няма да вляза !
След 10 метра :
- Усложнявам експеримента - ще купя , но няма да пия !
Купува ракия и се прибира
- Усложнявам експеримента -
ще си налея в чашата , но няма да пия !
Налял си в чашата :
- Усложнявам още - ще пия , но няма да гълтам !
Пийнал и глътнал :
- Ето това е сила на волята ! Не ми се пиеше , но си наложих и пийнах !
Мъж решил да изпита волята си . Минава покрай магазин и си казва :
- Това е , няма да вляза !
След 10 метра :
- Усложнявам експеримента - ще купя , но няма да пия !
Купува ракия и се прибира
- Усложнявам експеримента -
ще си налея в чашата , но няма да пия !
Налял си в чашата :
- Усложнявам още - ще пия , но няма да гълтам !
Пийнал и глътнал :
- Ето това е сила на волята ! Не ми се пиеше , но си наложих и пийнах !