Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Сонара,нищо особенно не е хук4комбо.Карам основно на дънно сканиране,щот са виждат ясно камани и дърве :lol: и някоя и друга тупалка...дребните риби не ги отчита на дънното.
Много си тъп Васе! :mrgreen: :drinkers: Включи си 200кХц на 80% и не се занимавай с глупости,ако искаш да видиш какво правят сомовете! :wink: :drinkers: За какво ще гледаш камъни и дървета,кво те грее за качествения риболов? :rolleyes: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Да ти кажа даже не съм са замислял за честотите...Карам я по инерция,някой път в мъгла ползвам картата да ида там дет искам и това е.Ще трябва да го проуча по подробно случая с честотите :D :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Жребеца-16.04.2005г.!
С един известен риболовец хванахме 5-6бели риби с Уфимката и ел.двигателя и тръгваме да излизаме.Всеки си държеше пръчката в ръка,че няма място за стойки и хоп минаваме зад един джигист,усетих леко почукване на костурчето и засекох,та след два часа излезнахме с една трийска и ме писаха в Труд и Риболовния вестник,станах звезда! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Да ти кажа даже не съм са замислял за честотите...:
За много работи не си се замислял,на мен това ми е работата,да ви ръчкам! :wink: :drinkers: Да почне Сезона и ще пускам клипове кое-как се прави! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Троли,пусни някое мезенце, манджичка.... :wink: ,:
Шопска салата, Кайлъшка мускатова и пържоли,като Класика от ресторант Балкантурист! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

И един интересен случай на клъонк,за мене поне де :lol: Към 10 октомври ша е било щот празнувахме ЧРД на един приятел вечерта на язовира :drinkers: Сабалям към 10 влизаме и на дъно15мт пущам стръвтта на 10ия метър и сонара на обикновен сонар символи.Изведнъж от нищото дойде една червене дъга и застана на 9ия метър ама точно над стръвтта ми :roll: Вдигнах с лявата ръка сопата нагоре и лопнах един път веднага ма удари със сопа в ръка...Дребно ама беше кеф да го видиш и да го излъжиш :D :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ох котьооо..., аз до дървим на постни спагети още.... :evil: с пелинче..... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:ох котьооо..., аз до дървим на постни спагети още.... :evil: с пелинче..... :wink:
Що постни,мойта ги прави с кайма? :rolleyes: :drinkers: И на мен ми се доядоха спагети,утре ще ми направят,само вино треа да намерим! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

малко пости, пости.... :lol: 4 дена не съм вкусвал месо, ама кога ли ще се заям с него.... :lol: имам на терасата шунки, ама още не ми се яде.... :roll: , дори нещо, като пържени картофки ми се върти....ама...ша видим.... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
30либри плетеняк!С какви линии тролиш? :roll: :drinkers:[/quote написа: Влязох в гаража да оставя Александровците :lol: и гледам опаковката седи,ей я
ADA49708-7E82-4567-99F8-59B85FF6C17C.jpeg
В събота го навивах да е готово за сезона :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Идеален е Миле плетеняка,но тоя повод от монофил не ми е ясно защо ти е? :rolleyes: :drinkers: Или го махай,или сложи флуорокарбон който уж е невидим,иначе нема сми! :rolleyes: :drinkers:А и възела между плетеняк и моно е този на Сигуар! :wink: :drinkers: А ти кой знае как си ги вързал? :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Слагам моно,щото кат закача в някой дърво с миди по клоните(тука е пълно с миди,сега като падна нивото се виждат цели полета с умрели миди)го вадя се едно някой го е рендосвал :lol: 0,30 ми се вижда малко опасно :lol: А ма съм бъзлю :lol: От 0,70 минах на 0,50,по надолу ...за сега не смея :drinkers: Мин лято един познат си направи един финен такъм и влезе след една буря да подърпа оня светлозеления денсър от твойта снимка :wink: Обаче нещо му изяде денсъра :lol: :lol: :lol: :lol: Вика аз си знаех ,че няма да мога да го извадя ама.... :lol: :lol: Удряло на тънък такъм,то ясно ама все пак аз са опитвам да са правя на по хитър от НЕГО :lol: :lol: :drinkers:Възела е оня от клипа по назад,на джиг го пробвах много съм доволен :D :D Сигуара е твоя марка. :mrgreen: :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Мин лято един познат си направи един финен такъм и влезе след една буря да подърпа оня светлозеления денсър от твойта снимка :wink: Обаче нещо му изяде денсъра :lol: :lol: :lol: :lol: Вика аз си знаех ,че няма да мога да го извадя ама.... :lol: :lol: Удряло на тънък такъм,то ясно ама все пак аз са опитвам да са правя на по хитър от НЕГО :
Големите са по-хитри от теб и мен,та не става и тряа да играеш по неговите правила,а те са да му дадеш каквото иска,иначе не удрят често! :wink: :drinkers: Аз за това упорствам на финни линии и воблери,за да ми удрят и да си играя на "боабаба" вади ряпа! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Трийската я вадих 2часа защото бях с 0.10мм плетеняк с тест 3.6кила,та не я бързах! :mrgreen: :drinkers: С упорство и търпение всичко се постига! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Какви му бяха такъмите на твоя приятел,че му е скъсало?И колко време си е играл?Само по тия показатели мога да ти кажа колко е била голяма рибата! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”