Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от ninastefanina »

vatus56 написа:....
- Ето това е сила на волята ! Не ми се пиеше , но си наложих и пийнах !
Яко :lol:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Г. Петков, дай им на вестниците да раждат сензации.
Че има риба тази година - има. Че е повече от други години - повече е, ама чак пък чудо не е станало.
В морето е така - понякога има бум на популацията на даден вид риба и после години наред си няма.
Общо взето си има някаква цикличност, ама не е закономерна.
Паламуд по 2лв/кг. можем само да си мечтаем. Преди месец и нещо когато изби много паламуд, цената му падна до 5лв./кг и това беше. В момента върви по 12-14 лв. за кгр.
Иначе чернокопа падна и до 3-4лв./кг и доста бедни хора вкл. и пенсионерите си позволиха да хапнат качествена риба.
Усилено се говори че са демонтирани някакви мощни сонари на Босфора монтирани там по време на Студената война /да засичат вражески подводници/ и едвали не, че те са били виновни за нарушената миграция на рибите към Ч. море и че от тук на татък всяка година ще си има боллук риба, ама дали ще е така - до година ще се разбере..
Никоя риба не е по - важна от живота !
tct

Мнение от tct »

vatus56 написа:
Паламуд по 2лв/кг. можем само да си мечтаем. Преди месец и нещо когато изби много паламуд, цената му падна до 5лв./кг и това беше. В момента върви по 12-14 лв. за кгр.
Минаваме на пъстърва или консерви копърка :wink:
tct

Мнение от tct »

Бачо Илия написа:
ЛъФче, виж ся бачовото кво да те прая дейба- трябва да си държим приятелите близо, пък враговете- още по-близо... :D :drinkers:

Бачо,нещо много искаш да ма приближиш - да не стане кат китаеца дет сутринта са навел видял четири топки и започнал да се радва - расте му нов атрибут.Ма се оказало - врагът го изпреварил и минал отзад :D Сега сериозно - махнах тия неща дет ги описа,а от водката пия здраво два пъти годишно. Мерси за предложението все пак - живи и здрави да сме :drinkers: - мисля да разредя и пиенето на водка :D И да е в духа на темата - който пие водка има п....а кротка ,който пие бира - тормози тигъра за снимките без да спира :drinkers:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Аз пък водка не пия, откакто навремето се намотичих здраво с водка и портокалов сок...мани-мани, ужас...въргаляне по дансинга, шофиране после...та аз не можех да ходя....ударих един тротоар, спуках 2-те десни гуми и така с мръсна газ през целия град, после не нацелих гаража, заебах колата така и спах като мъртвец 28 часа. :oops:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tct

Мнение от tct »

GODzillata написа:Аз пък водка не пия, откакто навремето се намотичих здраво с водка и портокалов сок........
От протокаловия сок е :D Тез там - банани ,кокосови орехи протокали са създадени за хора с десет слънчеви бани по рождение - виж какви дивашки танци имат.Водката иска хайверче - и най хубаво минерална вода - да се разрежда,да те обхване меланхолия и тъга ,та ако са разривеш на някоя булка на скута да има воден матриал :drinkers: За другото - хващай хамериканците за плагиатство - от едно невинно смесване на два вида течност си им дал идея за един филм римейк през 1998 на Роланд Емерих с участието на Матю Бродерик и Жан Рено - името го знаеш :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

tct написа:...Уискито - постна работа - некакви бадеми и други за преживни....
Постна , постна , колко да е постна :roll: Тва сигур щото верваш на тия къде са решили че знаят кое с какво върви , ама в повечето случаи само с това са пробвали и това си знаят :mrgreen: Е аз в момента си сръбвам бърбънче с кола , без лед , нарезал съм си пъстърмъ от говедо и не намирам нищо лошо в съчетанието , ни вкусово , ни визуално . Даже си е екстра :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
tct

Мнение от tct »

Павел Иванов написа:
tct написа:...Уискито - постна работа - некакви бадеми и други за преживни....
Постна , постна , колко да е постна.......
С пастърма не съм пробвал,ма за постно имам предвид - некак си бие на усамотение,да седнеш сам да му се наслаждаваш - не става за балканските традиции.Как звучи - српска скара и уиски - не сливовица.Или пък здрав казашки запой с уиски и кисели краставички :?
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

За питиетата се обадих преди 50-60 стр. и се определих като любител на "рикията", ама от лични пивоварни, та няма да участвам и сега, ама,
tct написа:... един филм римейк през 1998 на Роланд Емерих с участието на Матю Бродерик и Жан Рено - името го знаеш :D
Докторе,
За кой филм става дума, че съм голям фен на Жак Рено, пък не мога да си спомня за тази актьорска двойка ?
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:За питиетата се обадих преди 50-60 стр. и се определих като любител на "рикията", ама от лични пивоварни, та няма да участвам и сега, ама,
tct написа:... един филм римейк през 1998 на Роланд Емерих с участието на Матю Бродерик и Жан Рено - името го знаеш :D
Докторе,
За кой филм става дума, че съм голям фен на Жак Рено, пък не мога да си спомня за тази актьорска двойка ?
Годзила :D За всички любители на ........ :drinkers: http://www.vbox7.com/play:m99a70a74a
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

G.Petkov написа:.... и се определих като любител на "рикията", ама от лични пивоварни ...
Май и на мен градусите са ми дошли в повече :D !
Вместо "пивоварни",
Да се чете "спиртоварни" :lol: !
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:
G.Petkov написа:.... и се определих като любител на "рикията", ама от лични пивоварни ...
Май и на мен градусите са ми дошли в повече :D !

Да се чете "спиртоварни" :lol: !
Ми то с чашата,не с кофата......
images.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:За питиетата..................................
Искаш да кажеш за........ :D
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Да,
Ангеле, да :D ,
Точно за тези антидепресанти става дума :lol: !

Друг, такъм антидепресант е и темата за "Прехода и служенето",
Като потъна в нея и забравям за "депресантите" !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ама и бира много обичам :D !
Сега пия тъмно на "Ариана",
Добре е :D !
Заключено

Обратно към “Разни”