Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от lfc_boy »

Дунава дава морунаш и платички.
Я, кажете някое скобарско свърталище. :D
Above us only sky
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Почистих темата :idea: Ще Ви помоля да си направите една тема в "Разни" и там да си лафите на воля, не е нужно да се развалят всички стойностни теми :idea:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

... :)
Последно промяна от kutinchev на Пон Ное 01, 2010 4:43 pm, променено общо 1 път.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Като гледам каква "черга" си направил, отлично представяне, а и да удържиш толкова време - много добре!!!
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър вечер първо :)
Да запитам нещо колеги: някой знае ли какъв е статута на "язовира", който е до Борово. Събота и неделя имам ходене натам и мисля да прекоча с фидера и една плувчица да пробвам как е :)
Благодаря предварително!

P.S. И ако има риба-каква...баш най-важното щях да забравя да питам :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Информацията ми е от един приятел, който е от Борово. До тази година е имало таранка, но сега имало само часовници.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Някой има ли инфо за мрени около Русе. До тази година винаги съм ги намирал, ама тази само дребосък хващам. Говорих и с мрежари и те се оплакаха, че хич ги нямало мрените.
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

kasabinho написа:Информацията ми е от един приятел, който е от Борово. До тази година е имало таранка, но сега имало само часовници.
Благодарско колега...все пак ако не изкочи по-добра оферта може да се разходя да убия малко време и едно шише бира :D :D
kasabinho написа:Някой има ли инфо за мрени около Русе. До тази година винаги съм ги намирал, ама тази само дребосък хващам. Говорих и с мрежари и те се оплакаха, че хич ги нямало мрените.
И аз ги търся тия същества по реката, ама за сега само с търсенето и дребосъка си оставам :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Айде и аз да се похваля какво се случи днес.... Първо сутринта ставане рано и тръгнахме към Лома в Басарбово,хубаво ама стигнахме Средна кула и в тая мъгла се изгубих :lol: :lol: Как да е намерих пътя и се изтърсих към 7:30 на Лома в Басарбова с голям мерак разпънах въдици сичко и седнах в колага поради небивалия студ навънка... чаках,чаках,чаках,презареждах отново и отново никакви признаци на това наречено нещО "риба"... И към обяд събрах сичко на калъм нафърляно в Голфа и с мръсна газ отпраших към Текето,но умишлено минах през СБА...Стигнахме Текето голямо фърляне и там ни бяла риба,ни таранкЪ...Хубаво направихме че минахме през СБА че поне барбекюто вървеше добре...Не ми е приятно да го казвам,но фактите са на лице Владко е ОКАПОТЕН :lol: :lol: :lol:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

ribarq92 написа:Айде и аз да се похваля какво се случи днес.... Първо сутринта ставане рано и тръгнахме към Лома в Басарбово,хубаво ама стигнахме Средна кула и в тая мъгла се изгубих :lol: :lol: Как да е намерих пътя и се изтърсих към 7:30 на Лома в Басарбова с голям мерак разпънах въдици сичко и седнах в колага поради небивалия студ навънка... чаках,чаках,чаках,презареждах отново и отново никакви признаци на това наречено нещО "риба"... И към обяд събрах сичко на калъм нафърляно в Голфа и с мръсна газ отпраших към Текето,но умишлено минах през СБА...Стигнахме Текето голямо фърляне и там ни бяла риба,ни таранкЪ...Хубаво направихме че минахме през СБА че поне барбекюто вървеше добре...Не ми е приятно да го казвам,но фактите са на лице Владко е ОКАПОТЕН :lol: :lol: :lol:
Влади къде ходихте в Басарбово под хижата ли?
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Адаш, каква стръв спомогна за КАПОТО на Лома? :goodman:
delig
новобранец
новобранец

Мнение от delig »

ribarq92 написа:Айде и аз да се похваля какво се случи днес.... Първо сутринта ставане рано и тръгнахме към Лома в Басарбово,хубаво ама стигнахме Средна кула и в тая мъгла се изгубих :lol: :lol: Как да е намерих пътя и се изтърсих към 7:30 на Лома в Басарбова с голям мерак разпънах въдици сичко и седнах в колага поради небивалия студ навънка... чаках,чаках,чаках,презареждах отново и отново никакви признаци на това наречено нещО "риба"... И към обяд събрах сичко на калъм нафърляно в Голфа и с мръсна газ отпраших към Текето,но умишлено минах през СБА...Стигнахме Текето голямо фърляне и там ни бяла риба,ни таранкЪ...Хубаво направихме че минахме през СБА че поне барбекюто вървеше добре...Не ми е приятно да го казвам,но фактите са на лице Владко е ОКАПОТЕН :lol: :lol: :lol:
Не ми се ще да изпадам в клишета, но май се налага - АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ!!! :lol: Туй Лома е малка но много проста река, от години съм се убедил. 8)
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kasabinho написа: Влади къде ходихте в Басарбово под хижата ли?
Брат ни хижа знам ни нищо,просто намерих място където колата да е до мен и да си гледам въдиците от вътре :lol:

Адаш каква стръв ли сичко каквото се сетиш без протеинови топчета и пелети :lol: (червейчета,сладка царевичка) И само дето петък купувах едни храни,храни за риби от бат Суни .... Добре че невзимах някакви "изпънати червей" където ми предлагаше :lol: :lol: :lol:
delig написа:
Не ми се ще да изпадам в клишета, но май се налага - АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ!!! :lol: Туй Лома е малка но много проста река, от години съм се убедил. 8)
Така е но съм си упорит и трябва да се пробва,иначе е така ме човърка отвътре :wink:
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

kasabinho написа:Някой има ли инфо за мрени около Русе. До тази година винаги съм ги намирал, ама тази само дребосък хващам. Говорих и с мрежари и те се оплакаха, че хич ги нямало мрените.
ами колега мога да ти кажа че по буните между безмитна зона и КТМ излизт
неделя с колегата ЕМ1Л направихме едно излетче в тоя район на спининг и колегите на една буна направо й разказваха играта на мряната но и пребираха и по някой маломерка
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

а ето малко и от моя уикенд във снимки
събота първо малко работа след което веднага на реката
часа е около 10 и риболова е малко тежъ , иначе времето доста хладно
малко обикаляне със спининга и ги намерих
1.
Изображение
Изображение
2.
Изображение
Изображение
3. смених блесните с воблери и отново удар след няколко подгонвария
Изображение
4.
Изображение
5. и към края оооооооооо невероятно удар и какво да очаквам ооооооооо какъв улов само..............
Изображение
Изображение
6.
Изображение
7. а ето това ако може некой да ме светне какво е ще му бъда много блогодарен намерих го умряло във водата
отначало го помислих да морско конче но пък какво проваи в реката
Изображение
неделя с колегата ЕМ1Л отново на реката резултатът е отново същият много но малки щуклета
Изображение
Изображение
Изображение
ами общо взето така протече риболова без нищо мерно но с хубави емоции в търсене на хищници
наслука
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”