около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Ив. Иванов
новобранец
новобранец

Re: около Бургас ????

Мнение от Ив. Иванов »

Колеги, някой знае ли нещо за язовира след Меден рудник посока Грудово , преди първата бензиностанция? някаква информация за таксата, каква риба има? :?
николов
новобранец
новобранец

Мнение от николов »

Здравей колега Иванов. Миналата събота ходих на въпросния водоем. Таксата е 5 лв. и основно се хваща шаран. По инфо на пазача има амур и щука, но аз такива риби не видях. Хванах 2 шарана, единия беше 2 кила другия около кило (удариха на дъно на торен червей). Иначе на плувка на бял и на торен постоянно дърпаха дребосъци шаранчета по 5 санта( голяма досада). Имаше още 5-6 човека но бяха на срещуположната на мен страна и невидях какво хванаха. Това е от мен дано съм ти бил полезен. Успех.
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

Колеги, внимавайте като ходите по Факийска, че много палави кметове, палави баби...

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... %BD%D0%B0)
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Patera написа:Колеги, внимавайте като ходите по Факийска, че много палави кметове, палави баби...

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... %BD%D0%B0)
:D Сега се връщам от там, но рибите хич не са палави, почукват едва, едва. Доста колеги имаше, но Таранка все още няма.
Аватар
Ив. Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Ив. Иванов »

николов написа:Здравей колега Иванов. Миналата събота ходих на въпросния водоем. Таксата е 5 лв. и основно се хваща шаран. По инфо на пазача има амур и щука, но аз такива риби не видях. Хванах 2 шарана, единия беше 2 кила другия около кило (удариха на дъно на торен червей). Иначе на плувка на бял и на торен постоянно дърпаха дребосъци шаранчета по 5 санта( голяма досада). Имаше още 5-6 човека но бяха на срещуположната на мен страна и невидях какво хванаха. Това е от мен дано съм ти бил полезен. Успех.
Аз днес ходих излизат шарани на мач и на фидер между 1кило и 3 кила. Аз съм доволен от водоема ама времето беше отвратително, за амура не знам , за щука хвърлях и на блесна и воблер ,ама имаше много закачки и вятър. Като си тръгвах пазача ми показа една сушена глава от щука. :D :D Но все пак мерси за информацията колега Николов. Наслука!
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от drago.fisherman »

Здравейте,колеги! За таксата от 5 лв. ясно.Някой може ли да даде инфо за цените на рибата или е на принципа хвани и пусни.Благодаря Ви предварително и НАСЛУКА на всички!!!!!!!
Аватар
Ив. Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Ив. Иванов »

drago.fisherman написа:Здравейте,колеги! За таксата от 5 лв. ясно.Някой може ли да даде инфо за цените на рибата или е на принципа хвани и пусни.Благодаря Ви предварително и НАСЛУКА на всички!!!!!!!
Здравей, колега. цената на шарана, амура , толостолоба и щуката е 5 лв за килограм. Казаха ми ,че имало и каракуда но аз не хванах , и никой нищо не казва за нейната цена ,ако въобще има цена. :) А рибата ако искаш ,може и да си я пускаш. :) НАслука
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Цена от 5 лв./кг. за толстолоб не е ли височка или тя се балансира с тази на щуката ?!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Може и да височка. Но има арендатори, които умишлено са обявили по-високи цени с цел рибите да бъдат връщани обратно във водоема. Така стават по-атрактивни за посещения за спортен риболов. Преди 4 години много колеги посещаваха язовира в с. Суходол, също и аз. Цените бяха достъпни и само след два месеца популацията силно намаля.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Да, виж за това не се бях сетил...хитричко, дано повечето се светнат !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
kypuep
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kypuep »

:shock: Не забравяйте ,че Данто е не реализирал се журналист и се старае да заблуди аудиторията , щото да е интересен :D :D :D :D
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

много тегаво беше днес на средецка при село проход, десетина перки и 3 белевици :)
който не лови, няма да яде :)
svetvelk
новобранец
новобранец

Мнение от svetvelk »

Днес на Новоселци много дребна таранка мястото е моста преди краварника дълбочина метър на торен.Всичко пуснато обратно! :supz: :supz: :supz:
Aress
новобранец
новобранец

Мнение от Aress »

Колеги някой ходил ли е на язовира в Карнобат до зоологическата градина който е зарибения. Да ми даде някакво инфо излиза ли риба там.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Колеги вчера вършахме из Странджа и по-точно около Велека при м.Ковач и после развъдника за пъстърва.Целта като цяло беше разходка и хапка-пийка с жените и децата.Та пробвах рибаците на бял ама от речен риболов нищо не разбирам и нищо не хванах а имаше страхотни местенца там.Въпросът ми е бил ли съм в нарушение и ако не как да ги пробвам следващия път рибоците защото местата ни харесаха и смятаме пак да ходим.Аааа билет имам.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”