Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от yco »

bai mile1 написа:=.Лагер Свобода..тряя го помниш......
как да не го помня, там беше свинарника и на караул и ти идва свинарката с помията от артисалата храна, един приятел я беше прострелял, няколко пъти в радиатора... :lol:

...май и в стъклото имаш попадение...казал, стой, кой идва , ама та весели в зила и не го чуват, теглил един в небето и след това един картеч им изпраскал... :lol: :lol:
питах го, колко им набучи.... :lol: , отговори ми, половин пълнител трасиращи..... :lol: :lol: , каза машината спря на място..... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Точно :lol: Там беше и АВ работилницата :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

да бе, там бяха и зисовете..., ама го оправдаха, беше един дребен и слаб, като виетнамец, ама им видя сметката на зила... :lol: , нямаше жертви, само малко насрани сержанти... :lol: :lol: , не може да не си го чувал...
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

остави това, ама ги прострелял от упор...20-30 метра..... :wink: :lol: , а пък и чорбалака от цистерната беше прострелян и прасетата останаха гладни.... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

По мое време друга случка са разправяше в караулното на Лагера...Приятели от цивила единия войник другия фазан... играят на каубойци в коридора на караулното... Минава дежурния по раъон проверка на караула...Фазана прибира макарова проверката минава... Наще излизат в коридора войника с калашника в ръка без пълнител фазана вади макарова и зарежда без да извади пълнителя,зарежда и стреля по приятеля си ама наистина.....Смъртен случай...йак са са гледали после семействата не знам...Туй са разказвале по мое време.., :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

офф..., там имам лоши спомени, един път ми дадоха 3 дена арест, единият път, зимата с дебелите гъбини, съм началник караул и сменям денонощно през 2 часа и единиот при преглед на оръжието простреля сънен пясъка на стойката на автоматична.... :lol: :lol: , вториот път бях набрал гъби сърнели пролетта и дойде генерала на проверка име обвини, че ще натровя целият караул умишлено :lol: - айде още 3 дена... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :drinkers:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

За Троли...... :drinkers:

Марк Твен
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Няма да цитирам, че искам да споделя няколко неща:
1. Тролка, разкази от 2005 до 2007 година не са актуални сега. Риба пак има, ама лодките са стотици, пък сомовете, ако не са изловени са вече професори :idea: или поне доценти и са виждали всичките ти рапалки по сто пъти, както и много знайни и незнайни ваблери. :drinkers:
2. Бай Миле, както Уиндито, показва много вятър за да накара сърфистите да хукнат да карат сърф :lol: , така и моя сайт показва малко вятър, та да ме накара да отида за риба :lol: . :drinkers: Освен това, много често познава истината като отида и проверя :wink: . Ти като си стоиш в къщи, щото щяло да има много вятър, не им проверяваш данните и може да те будалкат :lol: :lol: :lol: .
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Май си прав за вятъра...търся си причина за банкет :lol: :lol: За рапалките не е съвсем така.Има си рапали които ловят по определено време на годината ВИНАГИ :wink: И има и такива хенд маде ,които НЕ ловят .....тъй,че всеки сам си стига до някаква си негова истина :D За Тича говоря :wink:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа: 1. Тролка, разкази от 2005 до 2007 година не са актуални сега.
Актуални са и още как! :wink: :drinkers: Сега гледах клип от Фейса през юли 2020г. с една 32-ка на Монтана на Шад Рап 7-ка,плетеняк 0.22мм,прътле с акция 7-21грама,такъм за бяла риба! :rolleyes: Момчето влиза за втори път и хваща,а "майсторите" гледат умно. :rolleyes: :drinkers: Нека почне Сезона и ще ти пусна Априлски сомове от Жребеца! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:...и са виждали всичките ти рапалки по сто пъти, както и много знайни и незнайни ваблери. :drinkers:
Като знам какви воблери влачат в момента и че 90% от тролингистите не знаят нищо за сома,а само се возят и търсят нещо на късмет,съм оптимист с моите Рапалки! :wink: Е Милето се е убедил,че не съм тъпак да се запасявам с воблери от един модел и цвят,а има защо! :wink: :drinkers: Ще го видим Милето какво ще му донесе вярата в Троли! :wink: :drinkers: Аз вярвам,че ще има успех и даже е възможно да се помисли за Бог на сомовете и да ме отреже,както направиха всички преди него!Скъсваха ми телефона,като бях актуален и събирах по 50лодки на Жребеца! :mrgreen: :drinkers: Готов съм пак за подвизи! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Аз да не съм хирург,че да та режа :lol: :lol: :lol: :lol: По интересното ще е ако НЕ хвана ...... :fishing11: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа: 1. Тролка, разкази от 2005 до 2007 година не са актуални сега.
2004 и 2005г. ги дадох за да се знае кога и от къде съм тръгнал за сомове на тролинг и кой воблер ме открехна на далаверата! :wink: :drinkers: Бачка и до сега,а никой не го влачи та още по-добре за мен! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

видяхте ли ся, днес слънчево и тихо, само за плаж.... :lol: , ветрове щяло да има с 36 км.... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”