Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

Къде ги видя тез ветрове? :lol: Или леко са опитваш да са гъбаркаш с по-младшия състав? :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

нали прогнозата за Колев, беше толкова... :lol: и той си купи парашут.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

nkolev66 написа:
yco написа:... (ама на кашици какво да обяснявам морско дело? :lol: :lol: :lol: ) :drinkers:
Тъз обида от Бургаски гларус ,как си я пропуснал? :shock: :lol: :drinkers: Че го спомена :lol: Прогнозата се мени постоянно бе Ице,ама ти не го хареса изначално сайта,тъй че :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ето за Жребеца от 24 тоз месец нивото поне ако та ориентира Тролка https://youtu.be/47phQQMFSNE
Марк Твен
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

bai mile1 написа:Ето за Жребеца от 24 тоз месец нивото поне ако та ориентира Тролка https://youtu.be/47phQQMFSNE
Заедно бяхме (аз не се плаша от вятъра и дъжда, щото също имам палатка :wink: ), естествено с две лодки. Те тролиха малко повечко, ама ние почти не, а пък моя екипаж (жената), нали си е майстор и късметлия успя да хване една риба на джиг. :D
Специално за Троли, не искам да ти обиждам знанията и рапалите, просто сега за да хванеш на Жребчево, трябва доста да ги повозиш. :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:
nkolev66 написа:
yco написа:... (ама на кашици какво да обяснявам морско дело? :lol: :lol: :lol: ) :drinkers:
Тъз обида от Бургаски гларус ,как си я пропуснал? :shock: :lol: :drinkers: ...,:drinkers:
....
не съм я пропуснал, дори съм отговорил, ама кашик не е обида, само че сме АВ, това , че някой бърка доматите със свинското... :lol: .,кво да кажеш.... :wink: първо пишат, след то си мислят, кво си мислят, не знам.... :roll: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

дори си спомням по тоя случай, една сержантка от секретен отдел, докато спъ на миндеря ми прави татуировка на рамото, като я видях и ми стана лошо.. :lol: .
казах и- каква е тая котва ма..., ти да не си от Варна.... :lol: ,отговори ми ...тихо...от Бургас съм.... :lol: :lol:
Казах и, много сте прости в Бургас жените.... :lol: ., това е Артилерийско училище ма .. :lol: ., гледай, какъв гръб, можеше една гаубица да ми изджаскаш с разтворени станоци на макс.... :lol: :lol:
..продължавам да и се карам... :wink: , че и освен котвата и синджир си ми увила на нея..... :lol: :lol: , направо ми падна пердето.... :lol: , ....та като падна във водата, да не мога да изплувам.... :lol: :lol:
сиреч с котва може да изплуваш, ама и ако ти пуснат и синджира и няма вадене... :evil: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа:..една риба на джиг. :D
Специално за Троли, не искам да ти обиждам знанията и рапалите, просто сега за да хванеш на Жребчево, трябва доста да ги повозиш. :lol: :lol: :lol:
Да ходя да се бъхтам за една бяла риба до Жребеца у тоя студ,не мерси добре си ми е и без нея! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...мислят да ме удавят, тия бургазлийки... :evil: :lol: ..вериги и котви... :evil: изтрих ги...
само гаубица 152 мм на гърба и с 5 боеприпаса отдолу събра... :lol: , ама шуменска тату-работа от дъщерята на генерала лично извезана .. :lol: :twisted: .пак разклечена на макс е установката.... :lol: :lol: със изглед за право мерене.... :lol: :lol: , като пергела е леко събран, като за генералша.... :evil: :lol: :lol:
хмъ...., ама ,какви артилеристи сме без боеприпаси...поне 5 ката.... :lol: :lol:

bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Боеприпасите с пълен или непълен заряд са?Щот ако са извадили някой сноп барут са нарушава обема...на картината :lol: :drinkers: Николев по оня тайния язовир,дето носи вида до Бургас ,кво са случва чувал ли си? :wink:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

хмъ,...жените винаги ги тъпчем с пълният боеприпас, :lol: ....и никакви икономии на баруть при право мерене....... :lol: :lol: ...почвата трябва да ври.... :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

nkolev66 написа: Специално за Троли, не искам да ти обиждам знанията и рапалите, просто сега за да хванеш на Жребчево, трябва доста да ги повозиш. :lol: :lol: :lol:
Ти къде се намираш бре? :rolleyes: :drinkers: В момента риболова на сом е в пауза и за това не ходя за бели риби които хващам по 10бр. на ден,на тролинг! :wink: :drinkers: Ако искаш състезание с мен,заповядай по всяко време дъ тъ смачкам риболовното самочувствие дет го немаш! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,мерси за клипа! :wink: :drinkers: Те точно такива са 90% от риболовците-туристи които не знаят къде се намират! :rolleyes: :drinkers: Гледам им клиповете и са ми много забавни,но са много далеч от риболова! :mrgreen: :drinkers: Сега ако цъфна на Жребеца ще хвана три риби по кило на джиг,но без сом не е интересно и събирам късмет за пролетта!Ще ти дойда на гости тая година,обещавам! :wink: :drinkers:Ще чакам Ти да ме повикаш с некой сом! :rolleyes: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Лошото при мене е,че няма качество :drinkers: С количетвото са справям :lol:
FD43B303-C053-44A7-8EE7-F2A908474778.png
Ти тоз ли ползваш?
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”