Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от ribarq92 »

Днеска първо на Текето - КАПО,след това се обадих на едни познати и разбрах че са на Мартен под помпената,отидох там метнах една сопа и пак КАПО... А те имаха една малка мрянка и една михалца (малка).... А колегите над тях и под тях с по 4-5 мрени :lol: :lol: :lol:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

ribarq92 написа:Днеска първо на Текето - КАПО,след това се обадих на едни познати и разбрах че са на Мартен под помпената,отидох там метнах една сопа и пак КАПО... А те имаха една малка мрянка и една михалца (малка).... А колегите над тях и под тях с по 4-5 мрени :lol: :lol: :lol:
Колегите с по 4-5 мрени имаха ли някоя поне 2 кила?
Изображение
hit02
новобранец
новобранец

Мнение от hit02 »

значи мренките бяха средно по 4-5 кила :D :shock:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

hit02 написа:значи мренките бяха средно по 4-5 кила :D :shock:
Колко си забавен само ти си знаеш.
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки. :twisted: Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Vlado_852 написа:За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки. :twisted: Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!
Браво адаш поне си хванал нещо,а аз само разходки си правя :lol: Ако не е проблем ще споделиш ли къде беше застанал ???
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

ribarq92 написа:
Vlado_852 написа:За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки. :twisted: Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!
Браво адаш поне си хванал нещо,а аз само разходки си правя :lol: Ако не е проблем ще споделиш ли къде беше застанал ???
Ей тей, по-отсам... :smt016
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Шарана още си кълве и то доста добре. Лошото е, че трябва да го намериш.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Днес под корабната голямо дърво.От 8.00 до 12.00 само четири риби на фидера и то дребни по 200-300 гр.пробвах и на плувка .Различни дистанции, монтажи, куки,поводи и т.н.без резултат.Няколко колеги на плувка нямаха и пипане.рибата се е дръпнала.Бай Иван изкара една мряна към 3-те кила.Ама беше метнал на 60 и повече метри.
Above us only sky
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

lfc_boy написа:Днес под корабната голямо дърво.От 8.00 до 12.00 само четири риби на фидера и то дребни по 200-300 гр.пробвах и на плувка .Различни дистанции, монтажи, куки,поводи и т.н.без резултат.Няколко колеги на плувка нямаха и пипане.рибата се е дръпнала.Бай Иван изкара една мряна към 3-те кила.Ама беше метнал на 60 и повече метри.
Това сигурно е световноизвестия Бай Иван Музиканта - много е опасен той :) .
На мене ми писна да ловя дребни мренки и реших привечер да похвърлям плувка под гребната и хванах 20-тина дунавска разна.
Последно промяна от kasabinho на Нед Ное 14, 2010 10:51 pm, променено общо 3 пъти.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Vlado_852 написа:Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!
Не точно, привечер идва на близо. Миналата година ги бях намерил на дистанция около 30-40 метра макс. Ако има канал даже посред бял ден идва на 5-6 метра от брега.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Браво колега, аз от 3 риболова насам за мряна само дребосък, май ще прибегна да се разходя и аз до Мартен, че тази година не съм го сефтосвал.
Навътре ли ги търсите там?
Изображение
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

kasabinho написа: Това сигурно е световноизвестия Бай Иван Музиканта - много е опасен той :) .
:D Той е емблемата на русенските риболовци.Ветеран риболовец,стара пушка.Веднъж по бтв го даваха на кея.Говореше за Русе и риболова.Абе голям е.Да е жив и здрав човечеца. :D
Above us only sky
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

kasabinho написа:
Vlado_852 написа:Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!
Не точно, привечер идва на близо. Миналата година ги бях намерил на дистанция около 30-40 метра макс. Ако има канал даже посред бял ден идва на 5-6 метра от брега.

Прав си! Сутрин, когато е още тъмно, скъсявам леко дистанцията. Почнеш ли да виждаш спокойно, без фенер, значи е време за хамалско мятане! :smt023
Същото е и вечер, както казва kasabinho /на който още не знам името :smt017 /, но на 5-6м. съм нямал слука.

П.П. Някой да има попови прасета :oops: , че нещо са изчезнали от магазините? :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”