Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днеска първо на Текето - КАПО,след това се обадих на едни познати и разбрах че са на Мартен под помпената,отидох там метнах една сопа и пак КАПО... А те имаха една малка мрянка и една михалца (малка).... А колегите над тях и под тях с по 4-5 мрени

Колегите с по 4-5 мрени имаха ли някоя поне 2 кила?ribarq92 написа:Днеска първо на Текето - КАПО,след това се обадих на едни познати и разбрах че са на Мартен под помпената,отидох там метнах една сопа и пак КАПО... А те имаха една малка мрянка и една михалца (малка).... А колегите над тях и под тях с по 4-5 мрени![]()
![]()

значи мренките бяха средно по 4-5 кила

Колко си забавен само ти си знаеш.hit02 написа:значи мренките бяха средно по 4-5 кила![]()

- Vlado_852
- разбира нещата
За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки.
Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!

Браво адаш поне си хванал нещо,а аз само разходки си правяVlado_852 написа:За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки.Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!

- Vlado_852
- разбира нещата
Ей тей, по-отсам...ribarq92 написа:Браво адаш поне си хванал нещо,а аз само разходки си правяVlado_852 написа:За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки.Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!
Ако не е проблем ще споделиш ли къде беше застанал ???

Шарана още си кълве и то доста добре. Лошото е, че трябва да го намериш.
Днес под корабната голямо дърво.От 8.00 до 12.00 само четири риби на фидера и то дребни по 200-300 гр.пробвах и на плувка .Различни дистанции, монтажи, куки,поводи и т.н.без резултат.Няколко колеги на плувка нямаха и пипане.рибата се е дръпнала.Бай Иван изкара една мряна към 3-те кила.Ама беше метнал на 60 и повече метри.
Above us only sky
- Vlado_852
- разбира нещата
Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!
Това сигурно е световноизвестия Бай Иван Музиканта - много е опасен тойlfc_boy написа:Днес под корабната голямо дърво.От 8.00 до 12.00 само четири риби на фидера и то дребни по 200-300 гр.пробвах и на плувка .Различни дистанции, монтажи, куки,поводи и т.н.без резултат.Няколко колеги на плувка нямаха и пипане.рибата се е дръпнала.Бай Иван изкара една мряна към 3-те кила.Ама беше метнал на 60 и повече метри.

На мене ми писна да ловя дребни мренки и реших привечер да похвърлям плувка под гребната и хванах 20-тина дунавска разна.
Последно промяна от kasabinho на Нед Ное 14, 2010 10:51 pm, променено общо 3 пъти.

Не точно, привечер идва на близо. Миналата година ги бях намерил на дистанция около 30-40 метра макс. Ако има канал даже посред бял ден идва на 5-6 метра от брега.Vlado_852 написа:Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!

Браво колега, аз от 3 риболова насам за мряна само дребосък, май ще прибегна да се разходя и аз до Мартен, че тази година не съм го сефтосвал.Vlado_852 написа:За разлика от адаша, днес и аз бях на Мартен но и бях от тия с по 4-5 мренки.Като две от тях около 1,5-2кг. и няколко дребни. Лошото е, че общото им количество не надвишава оловото, което оставих в реката!!!
Навътре ли ги търсите там?

kasabinho написа: Това сигурно е световноизвестия Бай Иван Музиканта - много е опасен той.

Above us only sky
- Vlado_852
- разбира нещата
kasabinho написа:Не точно, привечер идва на близо. Миналата година ги бях намерил на дистанция около 30-40 метра макс. Ако има канал даже посред бял ден идва на 5-6 метра от брега.Vlado_852 написа:Това е задължително за мряната. Мяташ колкото можеш!
Прав си! Сутрин, когато е още тъмно, скъсявам леко дистанцията. Почнеш ли да виждаш спокойно, без фенер, значи е време за хамалско мятане!

Същото е и вечер, както казва kasabinho /на който още не знам името

П.П. Някой да има попови прасета