Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги, някой може ли да даде актуална информация за яз. Драгоево? Чух от приятели, че таксата за едно бунгало е 15 лв., към която се включва и риболова.
Има доста добри отзиви за язовира от минали години и ми е интересно дали все още е така.
Ако има колеги, които са ходили там наскоро, моля да споделят на каква стръв са ловили и какво най-често излиза.
Благодаря предварително!
Има доста добри отзиви за язовира от минали години и ми е интересно дали все още е така.
Ако има колеги, които са ходили там наскоро, моля да споделят на каква стръв са ловили и какво най-често излиза.
Благодаря предварително!
Последно промяна от Харпунджия на Чет Апр 26, 2012 8:23 pm, променено общо 1 път.
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Вчера говорих със собственика и каза,че още не се е раздвижила рибата заради дълбочините.Таксата е 15лв за легло + риболов с до три въдици. Свободни места имало само през седмицата до края на забраната. Ако искаш само риболов такса 10лв (три въдици от 07:00 до 19:00ч. )Харпунджия написа:Колеги, някой може ли да даде актуална информация за яз. Драгоево? Чух от приятели, че таксата за едно бунгало е 15 лв., към която се включва и риболова.
Ако има колеги, които са ходили там наскоро, моля да споделят на каква стръв са ловели и какво най-често излиза.
Благодаря предварително!
Казва се Иван 0897 011 076.
-
- ще става разбирач
Това е полезна информация колега,и аз имам интерес към язовир Драгоево,но отзивите за него тук във форума са от преди две години най пресните.Молбата ми е ако някой колега има по прясно инфо да сподели-каква риба има във водоема,lidoo написа:Вчера говорих със собственика и каза,че още не се е раздвижила рибата заради дълбочините.Таксата е 15лв за легло + риболов с до три въдици. Свободни места имало само през седмицата до края на забраната. Ако искаш само риболов такса 10лв (три въдици от 07:00 до 19:00ч. )Харпунджия написа:Колеги, някой може ли да даде актуална информация за яз. Драгоево? Чух от приятели, че таксата за едно бунгало е 15 лв., към която се включва и риболова.
Ако има колеги, които са ходили там наскоро, моля да споделят на каква стръв са ловели и какво най-често излиза.
Благодаря предварително!
-
- новобранец
Много ти благодаря, колега, за подробната информация и за бързия отговор!Вчера говорих със собственика и каза,че още не се е раздвижила рибата заради дълбочините.Таксата е 15лв за легло + риболов с до три въдици. Свободни места имало само през седмицата до края на забраната. Ако искаш само риболов такса 10лв (три въдици от 07:00 до 19:00ч. )

На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
-
- новобранец
дравейте колеги.В неделя мисля да ходя за риба и се чудя каде?Някой може ли да ми каже дали има риба и то предимно шаран на язовирите:Добротич, шуменския и блъсково и ако може някой да ме насочи и да сподели скорошни излети.Мерси предварително.
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги!Някой знае ли какво е положението със седмият развъдник на Николаевка.Чух,че арендатора го е оставил есента,но сега дали е свободен или отново е отдаден под аренда и дали е разрешено въобще да се лови на него
бившият арендатор на седмия сега е на първия и е приместил рибата
-
- ще става разбирач
А раците дали ги е преместилelmaniqk написа:бившият арендатор на седмия сега е на първия и е приместил рибата

-
- новобранец
Обаче първият е източен, има една локва вода. Незнам каква риба са прехвърлили там.
Здравейте колеги.
Интересувам се от язовира на Генерал Киселово и по скоро как е пътя и кой са предпочитаните места.
Интересувам се от язовира на Генерал Киселово и по скоро как е пътя и кой са предпочитаните места.
-
- новобранец
сега е пълен до горе,лично видях
Може, аз го видях преди 2-3 седмици.ivan ivanov ivanov написа:сега е пълен до горе,лично видях
Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от язовира на Генерал Киселово в понеделник смятам да ходя. Може ли някой да сподели от коя страна или къде кълве най-много? Благодаря предварителноlidoo написа:Здравейте колеги.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Ако не се лъжа миналата седмица бях на киселово.По мои данни добрите места са около хижата,която е на източния бряг,където е и по дълбоко.Аз бях на западния и дълбочината на 25 метра беше около 60-70 сантиметра.Пътя си е хубав,няма грижи.При мен и при колегите около мен излизаха дребни каракудки,по думи на пазача отсреща вземали и по някое шаранче.Стената е собственост на напоителни системи поради което е забранена за риболов.Общо взето аз това знам за киселово.Ако ви интересува нещо друго питайте ако знам ще споделя 
П.С. Хванах и една бяла рибка на царевица,а на брега имаше едно умряло толостолопче.Дали тези риби ги има и в по-големи размери не мога да кажа

П.С. Хванах и една бяла рибка на царевица,а на брега имаше едно умряло толостолопче.Дали тези риби ги има и в по-големи размери не мога да кажа
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума