Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Re: Качествени чепарета

Мнение от VASIL.LDIMOV »

VASIL.LDIMOV написа:Бе няма значение
Желая ви лек сезон
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

КИРО написа:
VASIL.LDIMOV написа:Абе жената я оставих без лакове
Горе Ванката ти каза - прочети темата отначало.
Тук лак да виждаш?
Изображение

Пък и назад ще видиш,че лично аз,рядко боядисвам.
Бате Киро ползвал ли си ув боя която свети и в тъмното
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Не,но винаги има на куките по 2-3 УВ ламета.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

VASIL.LDIMOV написа: Бате Киро ползвал ли си ув боя която свети и в тъмното
Здравей ,колега. Попитал си Киро ,но ще ти отговоря и аз ,защото Киро рядко лакира ,или боядисва куките ,а аз винаги ги цапам.Значи за ув ,флуро и фосфор е писано много в темата. И понеже не искаш да я прочетеш ,ще ти го кажа накратко. Всичко що е уве и флуро го използвай през светлата част на деня .Като казвам всичко ,имам в предвид не само боя ,ами и материалите с които връзваш . Фосфора ,или "светещото в тъмното" ,го остави за през нощта. Специално за лаковете и боите мога да напиша "РОМАН" ,защото съм използвал всичко каквото се сетиш и "неща",за които няма да се сетиш. Понеже ловя сафрид денем и особено вечер ,съм си правил какви ли не експерименти с материалите за чепаретата.Някои от тях се оказаха много ефикасни ,други -пълна глупост.Но това са мои заключения ,или изводи. Аз не мога ти дам 100% ИСТИНА- кое как е и за какво е .Понякога нещата са много противоречиви и всеки си приема дадена тактика за ВЯРНА . Затова пак ти казвам да прочетеш темата .Сигурен съм ,че ще намериш и твоята "ИСТИНА".Ето една картинка и от мен.Изображение
Приятен ден от мен и честито на всички Йордановци!!! :drinkers:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Слушай бат' си Ванко,и едно допълнение само.
Риболова от лодка и бреговия риболов,са две различни понятия.
Говоря в момента за сафрида,въпреки че се отнася за всички риби.
Виж кой е твоя риболов,поне да знаеш къде да четеш.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

:fishing10:
КИРО написа:Слушай бат' си Ванко,и едно допълнение само.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

VASIL.LDIMOV написа::fishing10:
КИРО написа:Слушай бат' си Ванко,и едно допълнение само.

То за тоз риболов чепарета не ти трябват :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Васко, днес от Бургас много малко си пазари ве брат? :lol: :lol: :lol: Обиколи хубаво магазините по-краставицата :roll: :D Разучи ли нещо?
Викам да ти поискам малко от Портокала( ламето от Братята) ама, ади карай! :D Тя и работата ми е свързана от части с разузнаването, но днес си беше съвпадение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Поздрави! :wink:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

germana74 написа:Васко, днес от Бургас много малко си пазари ве брат? :lol: :lol: :lol: Обиколи хубаво магазините по-краставицата :roll: :D Разучи ли нещо?
Викам да ти поискам малко от Портокала( ламето от Братята) ама, ади карай! :D Тя и работата ми е свързана от части с разузнаването, но днес си беше съвпадение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Здр да бях там
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

VASIL.LDIMOV написа:
germana74 написа:Васко, днес от Бургас много малко си пазари ве брат? :lol: :lol: :lol: Обиколи хубаво магазините по-краставицата :roll: :D Разучи ли нещо?
Здр да бях там
Мога и от другото да ти дам
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

VASIL.LDIMOV написа:
VASIL.LDIMOV написа:
Здр да бях там
Мога и от другото да ти дам
От боята
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Знаех си, че си щедър човек :supz: :supz: :supz: Братята имат фосфорен лак не е лош, но според мен, лакирай си със сигналната боя или флуоресцентните лакове и не се занимавай с друго.
Ако, знаеш колко проби съм правил и колко пари са заминали ей-тъй, куп други по-необходими материали щях да си накупя, които щяха да влязат в употреба. Ванката и Митака излишно ме предупредиха, но аз като Тома неверни трябваше да се набалбукам, че да ми увре главата. Все пак решението си е твое.
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

germana74 написа:Знаех си, че си щедър човек :supz: :supz: :supz: Братята имат фосфорен лак не е лош, но според мен, лакирай си със сигналната боя или флуоресцентните лакове и не се занимавай с друго.
Ако, знаеш колко проби съм правил и колко пари са заминали ей-тъй, куп други по-необходими материали щях да си накупя, които щяха да влязат в употреба. Ванката и Митака излишно ме предупредиха, но аз като Тома неверни трябваше да се набалбукам, че да ми увре главата. Все пак решението си е твое.
Вземи си спрей в сигнално оранжево, не го разклащай. Направи една дупка в него да излезе газа и като е достатъчно утаен започни да исипваш останалото до като текне концентрирана боя. След това изсипи боята в бурканче от лютеница с винт и е остави отворена два,три часа леко да загъстне. Вземаш безцветен лак, аз ползвам Бруклин..., но трябва да имаш отделно приготвени шишенца от по стари лакове измити с ацетон и сухи. Слагаш 1/3 в шишето от боята, останалото доливаш с безцветния лак и си ти.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Поздрави! :wink:[/quote]
Здр да бях там[/quote]
Мога и от другото да ти дам[/quote]
От боята[/quote]

Флуресцентна оранжева блажна боя в шишенца продават по рибарските магазини :D
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
VASIL.LDIMOV
новобранец
новобранец

Мнение от VASIL.LDIMOV »

germana74 написа:
germana74 написа:Знаех си, че си щедър човек :supz: :supz: :supz: Братята имат фосфорен лак не е лош, но според мен, лакирай си със сигналната боя или флуоресцентните лакове и не се занимавай с друго.
Вземи си спрей в сигнално оранжево, не го разклащай. Направи една дупка в него да излезе газа и като е достатъчно утаен започни да исипваш останалото до като текне концентрирана боя. След това изсипи боята в бурканче от лютеница с винт и е остави отворена два,три часа леко да загъстне. Вземаш безцветен лак, аз ползвам Бруклин..., но трябва да имаш отделно приготвени шишенца от по стари лакове измити с ацетон и сухи. Слагаш 1/3 в шишето от боята, останалото доливаш с безцветния лак и си ти.
Благодаря ти
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”