Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Vlado_852 »

Мартенските рибари, много мълчаливи нещо... :roll:
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Vlado_852 написа:Мартенските рибари, много мълчаливи нещо... :roll:
Как брее не е вярно....Манифистацията е на ниво,закачки колкото искаш,олова трябва цял завод да си имаш.... тфа е на Мартен....След това се преместих посока Сандрово и там на фидер разцъках (морунажи,платички,доици)

П.С адашчее утре след 11 да измислим някъде да направим едно интензивно риболовче на фидер :roll:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

kasabinho написа: обаче хвърлили повече пръчки, минали от ИАРА и им казали : "Пръчките или рибата". И така ИАРА-джиите с една щука напред :lol:
Извинявам се за спама, но за втори път се засмях тази вечер :lol: :lol: :lol: !
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

G.Petkov написа:
kasabinho написа: обаче хвърлили повече пръчки, минали от ИАРА и им казали : "Пръчките или рибата". И така ИАРА-джиите с една щука напред :lol:
Извинявам се за спама, но за втори път се засмях тази вечер :lol: :lol: :lol: !
Нека стане и за трети... Днеска сутринта в 7:30-8 часа между Мартен и Сандрово в дивата джунгла дойде гранична полиция...Така като аз карах колата ми поискаха лична карта и талон на колата за проверка и аз им ги дадох.... Но моя човек си беше забравил личната карта и му написаха акт на стойност 20-50 лева :?
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....

Каква е ситуацията с каналите на Бръшлен? Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо? :D
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

bachoivo написа:Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо? :D
1.Да
2.Да
3.Да
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

bachoivo написа:Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....

Каква е ситуацията с каналите на Бръшлен? Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо? :D
Къде по точно на корабната беше ?? :oops: Понеже и аз бях следобяд ама само морунаж хванах :lol:
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

ribarq92 написа:Понеже и аз бях следобяд ама само морунаж хванах :lol:
:twisted:
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ribarq92 написа:
bachoivo написа:Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....

Къде по точно на корабната беше ?? :oops: Понеже и аз бях следобяд ама само морунаж хванах :lol:
В началото още - на първото читаво местенце точно след лодките...само че не уточних, че за вчера ставаше дума-днес си чесах.....цел ден в нас (голяма грешка), ама нямаше как :(
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

bachoivo написа:ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...
Втория каменен път... незнам точно как да ти го обесня,но хващаш пътя покрай гробищата и караш докато излезеш на Дунава :wink:

п.с внимавай,че ако завали може да седиш там до пролетта :wink:
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ribarq92 написа:
bachoivo написа:ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...
Втория каменен път... незнам точно как да ти го обесня,но хващаш пътя покрай гробищата и караш докато излезеш на Дунава :wink:

п.с внимавай,че ако завали може да седиш там до пролетта :wink:
:D е колко са те 3-4 месеца :lol: следващия weekend ако позволи времето ще се разходя да видя к'ва е ситуацията....мерси колега :)
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Не ходИ между Мартен и Сандрово МЪКА Е!!!
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

здравеите колеги несъм сигорен дали точно тук е мястото за този вапрос и моля предварително да ме извините.искам да попитам колегите от Русе от каде мога да си купя олово или от някои колега ако има в повече.ще съм много благодарем ако някои помогне
Аватар
gogo_85_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogo_85_ »

ribolovecaruse написа:здравеите колеги несъм сигорен дали точно тук е мястото за този вапрос и моля предварително да ме извините.искам да попитам колегите от Русе от каде мога да си купя олово или от някои колега ако има в повече.ще съм много благодарем ако някои помогне
Не съм от Русе,но ако имаш предвид необработено олово провери в пунктовете за вторични суровини,няма начин да не намериш.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”