Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Мартенските рибари, много мълчаливи нещо... 

Как брее не е вярно....Манифистацията е на ниво,закачки колкото искаш,олова трябва цял завод да си имаш.... тфа е на Мартен....След това се преместих посока Сандрово и там на фидер разцъках (морунажи,платички,доици)Vlado_852 написа:Мартенските рибари, много мълчаливи нещо...
П.С адашчее утре след 11 да измислим някъде да направим едно интензивно риболовче на фидер

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Извинявам се за спама, но за втори път се засмях тази вечерkasabinho написа: обаче хвърлили повече пръчки, минали от ИАРА и им казали : "Пръчките или рибата". И така ИАРА-джиите с една щука напред

Нека стане и за трети... Днеска сутринта в 7:30-8 часа между Мартен и Сандрово в дивата джунгла дойде гранична полиция...Така като аз карах колата ми поискаха лична карта и талон на колата за проверка и аз им ги дадох.... Но моя човек си беше забравил личната карта и му написаха акт на стойност 20-50 леваG.Petkov написа:Извинявам се за спама, но за втори път се засмях тази вечерkasabinho написа: обаче хвърлили повече пръчки, минали от ИАРА и им казали : "Пръчките или рибата". И така ИАРА-джиите с една щука напред![]()
![]()
!

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....
Каква е ситуацията с каналите на Бръшлен? Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо?
Каква е ситуацията с каналите на Бръшлен? Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо?

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Vlado_852
- разбира нещата
1.Даbachoivo написа:Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо?
2.Да
3.Да
Къде по точно на корабната беше ??bachoivo написа:Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....

- Vlado_852
- разбира нещата
ribarq92 написа:Понеже и аз бях следобяд ама само морунаж хванах

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В началото още - на първото читаво местенце точно след лодките...само че не уточних, че за вчера ставаше дума-днес си чесах.....цел ден в нас (голяма грешка), ама нямаше какribarq92 написа:Къде по точно на корабната беше ??bachoivo написа:Мъка колеги мъка...вчера ми се провали риболова на Мартен...затова отскочих за няколко часа зад корабната...3-4 платики и 2 морунажчета (плаките си бяха 'арни)...фидера му е майката-до тоя извод стигнах след като моя авер за 4 часа с директната седмица само едно попче извади...не е кой знае какъв упех ама като за мен, дето почти не стъпвам на Дунава и е доволно (фен съм на Янтра)....
Каква е ситуацията с каналите на Бръшлен? Забранени ли се? Ходи ли се? Некой нещо?Понеже и аз бях следобяд ама само морунаж хванах

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...
Втория каменен път... незнам точно как да ти го обесня,но хващаш пътя покрай гробищата и караш докато излезеш на Дунаваbachoivo написа:ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...

п.с внимавай,че ако завали може да седиш там до пролетта

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ribarq92 написа:Втория каменен път... незнам точно как да ти го обесня,но хващаш пътя покрай гробищата и караш докато излезеш на Дунаваbachoivo написа:ribarq92 къде между Мартен и Сандрово, че там ми почти дива индия, демек един път съм ходил ама преди доооста време...![]()
п.с внимавай,че ако завали може да седиш там до пролетта

-
- ще става разбирач
Не ходИ между Мартен и Сандрово МЪКА Е!!!
-
- научил се да хвърля
здравеите колеги несъм сигорен дали точно тук е мястото за този вапрос и моля предварително да ме извините.искам да попитам колегите от Русе от каде мога да си купя олово или от някои колега ако има в повече.ще съм много благодарем ако някои помогне
Не съм от Русе,но ако имаш предвид необработено олово провери в пунктовете за вторични суровини,няма начин да не намериш.ribolovecaruse написа:здравеите колеги несъм сигорен дали точно тук е мястото за този вапрос и моля предварително да ме извините.искам да попитам колегите от Русе от каде мога да си купя олово или от някои колега ако има в повече.ще съм много благодарем ако някои помогне