Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Презентация на съфорумниците
И от мен малко представяне.Името ми е изписано.Така съм свикнал-да заставам с него зад думите си.Пенсиониран полицай съм.Щях да кажа "бивш",ама...бивш негър е само Майкъл Джексън.Занимавам се с вендинг автомати-машини за кафе и др.напитки.Щастливо разведен с две големи деца и две внучета.С риболов се занимавам от 45 години,но напоследък се увличам страхотно по морски и фидер риболов,които са сравнително нови за мен.Имам повече свободно време от когато и да е било,но за съжаление нямам сериозна дружинка за риболов.Ходя и сам,но с хора е по-сладка и ракийката и салатката.Надявам се в този прекрасен форум да намеря такива.Еднакво силно мразя чалгата и бракониерите.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хайде и аз да се представянай-накрая 
Казвам се Веселин на 24 и съм родом от Търговище, но от 4 години живея, работя и уча във Варна.
Занимавам се с поддръжка и обслужване на печатаща техника и други неща в сферата на IT. Ако мога да помогна на някой, да пише ; )

Казвам се Веселин на 24 и съм родом от Търговище, но от 4 години живея, работя и уча във Варна.
Занимавам се с поддръжка и обслужване на печатаща техника и други неща в сферата на IT. Ако мога да помогна на някой, да пише ; )
-
- разбира нещата
Хайде и аз да се представя.Казвам се Марио Тасков,живея в София,ж.к Люлин,на 42 години съм,работя в бар-вечер,маниак съм в риболова
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Казвам се Атанас от гр.Пловдив все още не работя тъй като току що завърших специалностите с който завърших са Климатични и вентилационни техники,Шлосерство + Малак бонус от даскалото Газова техники и газификация ако има фирми в Пловдив който испълняват тези род дейности чакам оферти на лс аз от моя страна предлагам Отлична диплома и в двата смисъла на думата
Работил съм две лета като Параджия или по-скоро съм прекарвал тръби за парно сглобявал съм радиатори закачал съм го абе де що е ВиК го умея 

Без риболов няма любов !
Здравейте ето и моята закъсняла презентация казвам се Николай и съм каменоделец имам ателие за изработване на надгробни паметници,правя монтажи в цялата страна (дано не ви се налага),също изработвам подпрозоречни первази стъпала облицовки за камини,барплоти от мрамор ,гранит абе всичко що е от камък.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- научил се да хвърля
Николай на 20 години. В момента не работя , но какво да се прави кризата в строителството викат , че била най-голяма. Занимавах се една година със земеделие , но си взех петте пари от там (баща ми бая години се занимаваше с това , че и аз покрай него). Иначе съм завършил ПГСГ (професионална гимназия по строителство и геодезия) специалност АС (архитектура и строителство) Чакам малко да мине кризата , че да започнат да наемат строителни техници и без опит. Ако пък някой от тука чуе нещо по въпроса да драсне едно съобщение.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен. Величко се казвам, на 24 години. Родом от Сандански, в момента пребиваващ във Варна
Наздраве и наслука на всички

Наздраве и наслука на всички

-
- ще става разбирач
Казвам се Младен Глушков,на 43 години ,роден съм в Казаналък,живял съм в Твърдица/Сл/,Симеоновград,Ст.Загора и сега в Шумен.Майор от резерва-ракетни и артилерия.Сега съм управител на фирма за термообработка на метални чаркове-закалки,цементации,нормализации,азотиране и др.Няма нещо от желязо,което не можем да направим...Продавам и селскостопанска техника/прикачен инвентар/.Ако някой иска да помага-комисионната е 5-цифрено число в Евро.Ще делим 50/50... 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- новобранец
Здравейте на всички.
Казвам се Ивелин Иванов,роден съм в Русе,но от малък живея в Пловдив.От време на време ходя по чужбина,а през останалото работя такси.Предпочитам риболова на леко(за удоволствие,за ядене от магазина). Нямам претенции за огромни познания,така-че избягвам да коментирам излишно.Щастливо женен със едно дете-син. Преди всичко ценя у хората скромността и лоялността(не е модно...това е).Е хайде със здраве,и още веднъж извинения към всички...знаете за какво. 

Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравеите,казвам се Галин роден съм в Карлово,от 7г. живея във Варна,занимавам се с производството на корпусна мебел,преди се занимавах с pvc и алуминиева дограма,ако мога да помогна на някои с нещо няма проблем.
-
- научил се да хвърля
Ами.....малко късно видях темата,ама....да се представя и аз.Казвам се Карло Николов на 33години съм.Женен с една дъщеря (много бесна
) Роден съм в Смолян,учех в Лом,понастоящем съм зет на Тъща в Монтана.Работя в сивия сектор и по-точно,правя алуминиева и пвц дограма,окачени тавани и всичко свързано с ремонта.Излишно е да казвам че риболова е любимито ми занимание....
Жената е малко против това,ма.......няма начин-търпи си ме
В общи линий това е. От мен поздрави и успешни излети. 

На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
Здравейте и от мен,казвам се Любо на 26 години от София.Наскоро напуснах работа и сега съм в процес на търсене на нова.В свободното си време ловя риба(предимно на дъно) и свиря на китара.
Последно промяна от сомчо на Чет Сеп 03, 2009 11:48 am, променено общо 2 пъти.
-
- научил се да хвърля
Привет и от мен!
Казвам се Мария.На 28г.
От гр. Сливен съм.
Работя в печатница Експрес 2000.
Омъжена с две деца /по-точно мама на юнака двама
/
С мъжо юнаците стават трима
Поздравления за хубавата тема.
Казвам се Мария.На 28г.
От гр. Сливен съм.
Работя в печатница Експрес 2000.
Омъжена с две деца /по-точно мама на юнака двама

С мъжо юнаците стават трима

Поздравления за хубавата тема.
Жулиян Николов - Н-к Автотранспорт на една фирма - автокранове,превози и др. Всичко това в Бургас а през почивните дни - от Коракя до Синеморец,на борда на лодката.
-
- новобранец
Здравейте , колеги и колежки. Казвам се Ели и съм от София.Професия - ШеФ , занимание - ЗооМагазин и така.