Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от Стефан Добрев »

И от мен малко представяне.Името ми е изписано.Така съм свикнал-да заставам с него зад думите си.Пенсиониран полицай съм.Щях да кажа "бивш",ама...бивш негър е само Майкъл Джексън.Занимавам се с вендинг автомати-машини за кафе и др.напитки.Щастливо разведен с две големи деца и две внучета.С риболов се занимавам от 45 години,но напоследък се увличам страхотно по морски и фидер риболов,които са сравнително нови за мен.Имам повече свободно време от когато и да е било,но за съжаление нямам сериозна дружинка за риболов.Ходя и сам,но с хора е по-сладка и ракийката и салатката.Надявам се в този прекрасен форум да намеря такива.Еднакво силно мразя чалгата и бракониерите.
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

Хайде и аз да се представянай-накрая ;)
Казвам се Веселин на 24 и съм родом от Търговище, но от 4 години живея, работя и уча във Варна.
Занимавам се с поддръжка и обслужване на печатаща техника и други неща в сферата на IT. Ако мога да помогна на някой, да пише ; )
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Хайде и аз да се представя.Казвам се Марио Тасков,живея в София,ж.к Люлин,на 42 години съм,работя в бар-вечер,маниак съм в риболова
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Казвам се Атанас от гр.Пловдив все още не работя тъй като току що завърших специалностите с който завърших са Климатични и вентилационни техники,Шлосерство + Малак бонус от даскалото Газова техники и газификация ако има фирми в Пловдив който испълняват тези род дейности чакам оферти на лс аз от моя страна предлагам Отлична диплома и в двата смисъла на думата :P Работил съм две лета като Параджия или по-скоро съм прекарвал тръби за парно сглобявал съм радиатори закачал съм го абе де що е ВиК го умея :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Здравейте ето и моята закъсняла презентация казвам се Николай и съм каменоделец имам ателие за изработване на надгробни паметници,правя монтажи в цялата страна (дано не ви се налага),също изработвам подпрозоречни первази стъпала облицовки за камини,барплоти от мрамор ,гранит абе всичко що е от камък.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanov »

Николай на 20 години. В момента не работя , но какво да се прави кризата в строителството викат , че била най-голяма. Занимавах се една година със земеделие , но си взех петте пари от там (баща ми бая години се занимаваше с това , че и аз покрай него). Иначе съм завършил ПГСГ (професионална гимназия по строителство и геодезия) специалност АС (архитектура и строителство) Чакам малко да мине кризата , че да започнат да наемат строителни техници и без опит. Ако пък някой от тука чуе нещо по въпроса да драсне едно съобщение.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
scratch
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от scratch »

Здравейте и от мен. Величко се казвам, на 24 години. Родом от Сандански, в момента пребиваващ във Варна :)
Наздраве и наслука на всички :drinkers:
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Казвам се Младен Глушков,на 43 години ,роден съм в Казаналък,живял съм в Твърдица/Сл/,Симеоновград,Ст.Загора и сега в Шумен.Майор от резерва-ракетни и артилерия.Сега съм управител на фирма за термообработка на метални чаркове-закалки,цементации,нормализации,азотиране и др.Няма нещо от желязо,което не можем да направим...Продавам и селскостопанска техника/прикачен инвентар/.Ако някой иска да помага-комисионната е 5-цифрено число в Евро.Ще делим 50/50... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
ivelinivanov74
новобранец
новобранец

Мнение от ivelinivanov74 »

Здравейте на всички. :P Казвам се Ивелин Иванов,роден съм в Русе,но от малък живея в Пловдив.От време на време ходя по чужбина,а през останалото работя такси.Предпочитам риболова на леко(за удоволствие,за ядене от магазина). Нямам претенции за огромни познания,така-че избягвам да коментирам излишно.Щастливо женен със едно дете-син. Преди всичко ценя у хората скромността и лоялността(не е модно...това е).Е хайде със здраве,и още веднъж извинения към всички...знаете за какво. :oops:
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Здравеите,казвам се Галин роден съм в Карлово,от 7г. живея във Варна,занимавам се с производството на корпусна мебел,преди се занимавах с pvc и алуминиева дограма,ако мога да помогна на някои с нещо няма проблем.
Carlo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Carlo »

Ами.....малко късно видях темата,ама....да се представя и аз.Казвам се Карло Николов на 33години съм.Женен с една дъщеря (много бесна :lol: ) Роден съм в Смолян,учех в Лом,понастоящем съм зет на Тъща в Монтана.Работя в сивия сектор и по-точно,правя алуминиева и пвц дограма,окачени тавани и всичко свързано с ремонта.Излишно е да казвам че риболова е любимито ми занимание.... 8) Жената е малко против това,ма.......няма начин-търпи си ме :wink: В общи линий това е. От мен поздрави и успешни излети. :drinkers:
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Здравейте и от мен,казвам се Любо на 26 години от София.Наскоро напуснах работа и сега съм в процес на търсене на нова.В свободното си време ловя риба(предимно на дъно) и свиря на китара.
Последно промяна от сомчо на Чет Сеп 03, 2009 11:48 am, променено общо 2 пъти.
malena
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malena »

Привет и от мен!
Казвам се Мария.На 28г.
От гр. Сливен съм.
Работя в печатница Експрес 2000.
Омъжена с две деца /по-точно мама на юнака двама :lol: :lol: :lol: /
С мъжо юнаците стават трима :lol:
Поздравления за хубавата тема.
Catcel
новобранец
новобранец

Мнение от Catcel »

Жулиян Николов - Н-к Автотранспорт на една фирма - автокранове,превози и др. Всичко това в Бургас а през почивните дни - от Коракя до Синеморец,на борда на лодката.
ЛуДоТо ЛеНчЕ
новобранец
новобранец

Мнение от ЛуДоТо ЛеНчЕ »

Здравейте , колеги и колежки. Казвам се Ели и съм от София.Професия - ШеФ , занимание - ЗооМагазин и така. :D
Изображение
МоЕтО сЛъНчИцЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”