Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
Ватусе, страхотна слука! Поздравления!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Е бат Ванко тоз път изби рибата, предлагам на админите тази риба да влезе в класацията за наи голяма риба от този вид.
Пашата обича смелите.
Благодаря зя поздравленията!
Срещата ни с рибата стана преди обяд, при слънчево време и абсолютно тихо море. Ловувах над плитък риф, но със силно изразени пропадания на скалите в дълбочина. Раздишвах на повърхността когато на 5-6 метра пред мен видях рибата да се спуска в дълбок скален процеп. Реших да се гмурна и да я пресрещна на дъното. Дълбочината беше около 4 метра. Легнах и зачаках с насочен харпун в посоката от която я очаквах да се появи. Не след дълго рибата наистина се появи и моето предимство беше, че аз я очаквах, а тя мен - ни най-малко. Като ме видя, явно се изненада и за секунда замръзна на място и това беше момента да я прострелям, което и направих. Имах невероятният шанс, късмет и слука, да срещна тази рядка и красива риба под водата.
Срещата ни с рибата стана преди обяд, при слънчево време и абсолютно тихо море. Ловувах над плитък риф, но със силно изразени пропадания на скалите в дълбочина. Раздишвах на повърхността когато на 5-6 метра пред мен видях рибата да се спуска в дълбок скален процеп. Реших да се гмурна и да я пресрещна на дъното. Дълбочината беше около 4 метра. Легнах и зачаках с насочен харпун в посоката от която я очаквах да се появи. Не след дълго рибата наистина се появи и моето предимство беше, че аз я очаквах, а тя мен - ни най-малко. Като ме видя, явно се изненада и за секунда замръзна на място и това беше момента да я прострелям, което и направих. Имах невероятният шанс, късмет и слука, да срещна тази рядка и красива риба под водата.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- ще става разбирач
Браво Батка,такова нещо срещнах 80те години при едно мое гмуркане в Созопол на Каменната гора,рядка слука,
г-н Диканаров е прав-пускай тото!
Поздрави!
г-н Диканаров е прав-пускай тото!

Браво страхотна слука.Даже представа нямах че има пьстьрва вчерно море.
-
- научил се да хвърля
Много е красива Ванко а дали е вкусна ще кажеш ти...Поздравления за улова !
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Да се похваля и аз с една "стара" риба

Има-няма 6.250кг. и дълга точно 75см.
Ей я и моята изморена мутра:

Има-няма 6.250кг. и дълга точно 75см.
Ей я и моята изморена мутра:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- сериозен играч
Страхотна риба... поздравления.. Сигурно подводната среща с такъв звяр се помни цял живот
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Браво Акула ! Ама и си приличате с рибата , да знайш

Браво.
Поздрави от Велико Търново.
Поздрави от Велико Търново.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво майсторе!
Това се случва, когато изтърват Касапина от Долината на розите със саморъчно направен харпун в ръка... 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Ееееее маааму стара, не ти стигнаха локвите и моренцата около КазанЛък, дето стреляш мутанти, ами дойде и на Ч. море да изтрепиш едраците. Не те ли трогна влажният поглед на това невинно "пегъзи", че му втъкна една стрела между ребрата.
Ако още не си го сготвил, панирано става превъзходно.

Ако още не си го сготвил, панирано става превъзходно.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами донеси да пробваме,течността от мен.vatus56 написа: Ако още не си го сготвил, панирано става превъзходно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
бензин ли ве Киро 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако му знаеш мезето-може да пробваме. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА