Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Къде да отидем до Пловдив?
А иначе проблем ли е ако искаш да ловиш и да си връщаш рибата или трябва да си вземеш определено количество?И друго - за 3 лева такса на човек колко пръчки е разрешено да използваш?

3лв.-2въдици.Рибата ако искаш я връщаш няма проблем.
- djhammerhead
- новобранец
Благодаря на всички за информацията!
може ли да ми дадете инфо за Войсил ,имам впредвид водоема, каде точно се намира такси и условия мерси 

Колега,предполагам,че питаш за платения рибарник малко след Войсил.Ако идваш от Пловдив подминаваш Войсил и на излизане след около 400-500м. има отбивка в дясно(неасфалтиран коларски път,но добре отъпкан).Самият път е по дължината на канала.След като отбиеш минаваш 200-300м.(по бегли спомени) и си на мястото.Водоема е заграден,паркирва се отвън и такъмите и оборудването се носят на ръка около 50-100м.(зависи кое място си избереш).Последно бях там декември и рибарника беше разделен на 2 зони - едната бетонирана(10лв на човек),другата небетонирана(7 лв. на човек).Рибата се заплаща отделно по ценова листа на водоема.До него има друг водоем(20м.),пак на същите собственици,но там не съм ловял.Доколкото разбрах там се търси хищник.Надявам се да съм бил полезен!
ПС:Отбивката е от дясно,а от ляво има табела "спортен риболов"!
НАСЛУКА!!!
ПС:Отбивката е от дясно,а от ляво има табела "спортен риболов"!
НАСЛУКА!!!

мерси жив и здрав 

искам да попитам дали е вярно че са го пуснали отгоре на алексеи язовира (дрангово ) и каква риба има какви са условията за него ?
и искам да попитам дали е активна щуката на другият язовир ( със дънера в язовира на бисер) и също шарана дали не са го изловяли ?
и искам да попитам дали е активна щуката на другият язовир ( със дънера в язовира на бисер) и също шарана дали не са го изловяли ?
-
- новобранец
Здравейте колеги искам да попитам дали някои може да ми даде информация за едно язовирче. Става дума за язовирчето за спортен риболов до Куртово конаре но не за тези рибарници които са между Куртово и кричим а за този който като влезех в Куртово от пловдив има един разклон г/д по средата на Куртово и се хваща на ляво то си има табела на ляво е спортен риболов а на дясно пътя за кричим? някои дали е ходил там какво излиза ква е таксата? има ли сянки и така . Благодаря предварително!
- stelco
- ще става разбирач
Не си струва колега да ходиш там . Имам познати ,които ходеха няколко пъти и споделиха ,че риболова на шаран бил много слаб.Ако искаш да се наловиш на шаран може да посетиш рибарник "Бадема" .Информация за него има в раздела" Моят риболовен излет".
-
- разбира нещата
Колеги някой да има инфо за рибарника на Белозем. Става въпрос за този в ляво от магистралата посока Стара загора. Бях по язовири, но ми се ловят гъсти шарани и освен на Бъдема не знам къде другаде може да се отиде. Мерси 

Колега там на Белозем отляво има три язовира за кой питаш?
Георги Тенев
-
- разбира нещата
Говориха ми някакъв - 10 лв такса и до 4 кг риба....
Също ми обясниха, че бил от ляво на магистралата...
Ще съм благодарен за всякакво инфо
edit: Ей тва в кръгчето трябва да е май....

-
- новобранец
Здравей колега! ами до колко имам инфо от един мой колега да 10 лв на човек е ама не съм сигурен дали имаше такова за 4 кг или само каракудата не се плащаше иначе до колкото ми беше казал той излизали хубави шарани над 1кг и май са доста на гъсто .Но ще трябва да почакаш до утре понеже утре сам на работа ще ти измъкна по подробно инфо ! и ще ти го дам утре !kRaikkonen написа:Говориха ми някакъв - 10 лв такса и до 4 кг риба....

-
- новобранец
А, между временно искам да попитам някои може ли да ми даде инфо за язовийчетата около Старо и Ново железаре дали някой е ходил скоро там и излиза ли нещо? Благодаря предварително!
Здравейте!Някой да има информация за рибарник в или около Златитрап?Благодаря ви предварително