Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сом на тролинг

Мнение от yzyna »

Определено е орисия да зашиеш качествен сом на тролинг,аз лично цял сезон ловя мишки,а хората с които ходя хванаха по две-три качествени риби от порядъка на 20.00кг.Ба ли го и аз какво става,да не сме замерали Господ с камъни ли,кво? :roll: Абе ще го преживея някак си и ще вкарам два пъти повече хъс за догодина!
Franko написа:Узуне,пръта е класика в жанра не е корав,както каза Старчето,той е за риболов с кльонк.
Франко,Катаната също много ми хареса,тази която гледахме в магазина,вкара много фейс,но май акцията и малка идваше на нея!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ако не е за тролене....вземи Ъглито. :wink:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Emo-83 написа:Ако не е за тролене....вземи Ъглито. :wink:
Емо Ъгли Стик-а още вчера го взех,но първо с Франко бяхме в един магазин където се загледах по една Катана,просто споделям че ми хареса като фейс,нямам идея относно качство,идваше доколкото си спомням малко къса 1.65м. и беше с акция 10-30lb.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

yzyna написа:
Emo-83 написа:Ако не е за тролене....вземи Ъглито. :wink:
Емо Ъгли Стик-а още вчера го взех,но първо с Франко бяхме в един магазин където се загледах по една Катана,просто споделям че ми хареса като фейс,нямам идея относно качство,идваше доколкото си спомням малко къса 1.65м. и беше с акция 10-30lb.
Аз не харесвам къси пръчлета,но това не е важно.10-30лб. не става за кльонк.Прекалено мека е.Освен това тежеста винаги ще обира това и качество.....за това няма сми.Да не говорим,че все пак влизаме за сом.Това предполага,че рибата може и да е голяма.А прекалената и мекота води до липса на рамо и от там все едно я вадим само на макара.При такава ситуация,тя ще си стои винаги и изцяло навита по борда без да изпълнява основната си функция.....морене и водене на рибата.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

http://www.vbox7.com/play:b3bcb4a9
Ние с Любо,те така си влачим. :D
:arrow: по принцип съм снимал навалицата на яз.Пясъчник.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от julian nachevski »

Franko написа:Никъде не бъркаш.Просто когато хората влачат и хващат,ние го търсим на кльонк.
Последния пример е от Пясъка,ти знаеш кои бяха там и какво направиха,а на тролинг си продължаваше да дава.
Съвсем различни метода на риболов са си ,а ние с теб Емо практикуваме 95% само единия.От другата година викам да наблегнем и на влаченето.
За на Юлиян сома не мога да изкажа категорично мнение,защото чух за него доста различни версии,а от него самия информацията беше доста оскъдна.
Въпреки това сома е повече от добър.Дано за в бъдеще всички легални :arrow: ДОБРИ риби са съпроводени с снимки,репортажи и всичко необходимо за да няма съмнения. :wink:
Узуне,пръта е класика в жанра :arrow: не е корав,както каза Старчето,той е за риболов с кльонк.
Франко приателче дано един ден да имаме време да повлачим заедно и ще разбереш не само историята за моите сомове но и някои тънкости които са неизвесни на повечето хора още малко да си намера подходиащия мотор за новата лодка и ще ви покажа и зимно време как ги работя големете сомове BIG GAME.
моята риба няма кой да я хване
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Юлияне не си казал,че ти трябва двигател......ще помагаме....това сериозно.
И какво казваш,че си им хванал цаката зимно време на воблер ли :!:
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

много ми варви Краси стикото кльонка аз минавам и ги обирам последния път скромно ама пак сомче 10 кг.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

julian nachevski написа:много ми варви Краси стикото кльонка аз минавам и ги обирам последния път скромно ама пак сомче 10 кг.
Това,че ги обираш след Краси го разбрах.....не разбрах как и с какво!
Аз комарите на Дунава ги обирам с перделък(балдахин)или нещо мрежесто. :wink:Друг път ги обирам с токова терапия и таблетки.Райт не използвам....Байгона е по-добър. :D :D :DМайтапя се....да не се стегнеш.
Последно промяна от Emo-83 на Нед Ное 22, 2009 8:44 pm, променено общо 1 път.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Мммм,не съм много съгласен че тази фатка с Краси бачка,онзи ден минах 10-пъти покрай него,но ефекта беше нулев! :? Явно цялата работа си иска ръчичка,ама при нас десните свършиха рано :wink: !
Емо,чакам снимки по инфраструктурата на твоята лодка,хванал съм един стругар,магьосник :lol: ,нема олтар като форумния,но бачка та се къса!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Сега говорих с Краси.Каза,че ако кръжите около него както трябва....лодката щяла да ви даде заден ход от сомове. :D А за да се случи всичко това трябва само един мигач :wink: да му пуснете.Чуква два-три пъти на криво във вашата посока и сте готови.Всичко става ред сом,ред вода и вие теглите между редовете. :D :lol: :D
За Юлиян сподели,че някаква казармена носталгия го е подгонила и се е смилил над него без да го пита.А за теб Узуне....просто не те е познал....помислил ви е за шопи,защото сте говорили много високо.Освен това получава алергия от тях. :rolleyes:
Последно промяна от Emo-83 на Нед Ное 22, 2009 10:59 pm, променено общо 1 път.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Явно и тази работа става с връзки,Юлиан познава Краси,айдеее 4-5 сомета за сезона,Узуна не го познава,за него нямаааа!! :lol: :lol: Абе мъка отсекъде!
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Ето ви и едни по-различни стойки:
Изображение

Изображение

Държат 4 въдици без проблем и се правят лесно.
Сомът обича смелите!
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

yzyna написа:Явно и тази работа става с връзки,Юлиан познава Краси,айдеее 4-5 сомета за сезона,Узуна не го познава,за него нямаааа!! :lol: :lol: Абе мъка отсекъде!
От казармата се знам с този великан Краси и до преди 2-3 години незнаех че дори е рибар.Но в риболова всичко е постоянство и късмет. Личното ми наблюдение понеже ставаше въпрос за воблерете най-успешни са моделите shad rap i tail dancer до 7см те са ми донесли добри реултати в риболова винаги в преследването на хишниците .Голяма привилегия е колкото може повече линии има по голям е шанса някои път на по големи водоеми съм пускал и 6 пръчки.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Старче,много-добре ги мислиш нещата! :rolleyes: Нищо не е случайно при тебе,а и Узуна на там върви! :D Има смисъл в тролинга на сом,но не е за всеки! :wink: Нема страшно,на тролинг Краси е слабак! :D Имаме 8-9 години да му биеме рекорда на кльонк!За Юли,нема да кажем нищо да не го боли,но Емо треа да се покани официално на тролинг за сом.Аз лично ще го викнем другата година,кат ми тръгне,па ако нема търпение Юли може би ще ме замести зимата! :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”