Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от S.Koychev »

Утре смятам да се разходя към Коневец и Елхово, някакво инфо за активността на рибата??
Смятам да търся алай,гърбавици и кабакулак.
Ribarche
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

За много години колеги,дано и тази година да има време за риболов :smt028
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от arilus »

Да ни е честита новата година! и да са успешни излетите ни по гьолищата и реките! Живи и здрави! Днес прочетох в темата "за хишнищи" :D мнението, че в Тунджа около ямбол няма бяла риба. Е има я, не е често срещан трофей, но я има. Лично аз имам една около 2 кг преди 7-8 години в Завой преди бента на въртяща блесна. Като гледам колегата dakataegotin има една хубава опашка на фото :D . Та да споделим информация за популацията на този хищник? Без конкретни места - просто да имаме представа горе-долу как е хавата.
--------------------
моя грешка, темата била "хищници по тунджа"
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

arilus написа:Да ни е честита новата година! и да са успешни излетите ни по гьолищата и реките! Живи и здрави! Днес прочетох в темата "за хишнищи" :D мнението, че в Тунджа около ямбол няма бяла риба. Е има я, не е често срещан трофей, но я има. Лично аз имам една около 2 кг преди 7-8 години в Завой преди бента на въртяща блесна. Като гледам колегата dakataegotin има една хубава опашка на фото :D . Та да споделим информация за популацията на този хищник? Без конкретни места - просто да имаме представа горе-долу как е хавата.
Някой преди се хвалеше как хванал бяла риба точно на Бемината...смяяях. Бялата риба си иска кислород, а точно в Ямбол по реката такъв трудно ще намери. Иначе преди Ямбол не съм чувал някой да хваща, но може би няма и кой да търси точно този хищник там. След Тенево има бяла риба, тази година се закачиха няколко маломерни, но само толкова. Аз лично ако ще ходя специално за сулка, преди Срем не бих отишъл ;)

Btw, и на Гърлата имаше по едно време, но не знам сега как е положението с загражденията и дали не я забраниха за риболов - по едно време се появи заповед за едногодишна забрана за риболова там ( странно, но заповедта излезе точно когато започнаха протестите с/у загражденията... ). Ако някой име информация по случая, моля да сподели :)
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

ами ако наистина има бяла риба горе-долу в този участък, може да не е едра но я има :shock:
find where lies small
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Малко януарски кефали от вчера на Тунджа
Изображение
Колегата
Изображение
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Бяла риба има колеги също така и на циментирания канал на Тунджа под Билата . Свидетел съм октомври месец чакахме за щука , когато колегата до мен извади една около 2,5 кг. на монтаж за щука като за стръв беше закачил червеноперка хваната от там .
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Градски nqkoi200 кажи в кой участък на реката са уловени ?
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Бяла риба има на пресевната оттатък гърлата , ловили сме я преди доволно там , но на рибка, на изкуствена примамка нямам бутване.На циментовия канал също има, мой приятел хвана една около 3 те кила , но по случайност на жито, аз лично там не съм оптимист да я търся, но иначе екземплярите са добри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

На Кринчовица също я има по това време можеш да я пробваш на силиконче от стената на язовира
find where lies small
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

stanilov написа:Градски nqkoi200 кажи в кой участък на реката са уловени ?
Инфо само на лични и на когото преценя.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

На Кринчовица също я има по това време можеш да я пробваш на силиконче от стената на язовира
За там съм чувал невероятни неща , за популация на сом и бяла риба , но сега нещата са различни, хващал съм само маломерки, покрай костура.Иначе е възможно да е останала някоя добра риба , ама за там особено сега, трябва да си зареден с голяма доза оптимизъм и най вече червено вино и мезета.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

shtilio написа:
За там съм чувал невероятни неща , за популация на сом и бяла риба , но сега нещата са различни, хващал съм само маломерки, покрай костура.Иначе е възможно да е останала някоя добра риба , ама за там особено сега, трябва да си зареден с голяма доза оптимизъм и най вече червено вино и мезета.
:) Абсолютно вярно
find where lies small
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Преди десетина години съм ловил бяла риба на запушеното в Ханово, но навътре в гората, далече от селото, където коритото е доста по-тясно, по-чисто и дълбоко. За съжаление от по-скорошни времена нямам представа, но по-скоро е изчезнала оттам бялата, понеже яко се заблати и няма и помен от онези хубави, чисти и дълбоки от по метър и половина места ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
jivko69_
новобранец
новобранец

Мнение от jivko69_ »

Здравейте колеги вчера реших да посетя местата на р.Тунджа в с.Завой.Имах предварителна информация,че рибката се е групирала на островчето което се е образувало под-моста в селото.Проблемът е че си трябват високи ботуши за да достигнеш до местото.Риболова протече доста интензивно като до за около 3ч имах 20риби които бяха от малки до средни.Лових с уйп 8м и задържах до една върбичка и явно там се беше групирала защото останалите колеги нямаха ни едно кълване.Снимки не правих щото беше голяма каления а с телефона нее както трябва,но за близо 4часов риболов останах доволен.Няколко рибки оставих на колеги които дойдоха след мен,а останалите пуснах да ни радват пак.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”