Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Жребчево
На 19 -20 бях на Жребеца,1-я ден много слабо дали заради жегата или проблема беше в нас немога да кажа от 6 сутринта до към 9 вечерта дали имах 15 риби( платика,каракуда и червенопера) като цял ден хранихме обилно и ловихме на какво ли не, но резултата беше повече от плачебен, днеска от 4.30 сутринта до към 7 пак много слабо около 7-8 рибета, ловихме в района на боклуците,към 8 събрахме багажа и отидохме около римския мост ,там вече беше съвсем различно , за норматив надърпахме доста едри платики 700-800 гр. и някоя друга едра червенопера.Общо взето рибата дава на оппределени места, и се влияе много от захранката, на 5 метра от мен имаше един колега който дали изкара и 3-4 риби докато при мен си излизаше доволно.Снимки нямам защото немога се науча да ги качвам
,
иначе яко си изкарахме , имаше скара ,бири и веселба, утре слетобед, ако имам време може би пак ще отида и пиша.
Наслука.

иначе яко си изкарахме , имаше скара ,бири и веселба, утре слетобед, ако имам време може би пак ще отида и пиша.
Наслука.
Ribarche
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=37546 тук има инфо 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- новобранец
Здравейте,
Следващата седмица съм на море, а след това смятам да го пробвам този язовир за няколко дена. Може ли някой да ми даде прясна информация до тогава, както и някакви съвети за място, начин на риболов, стръв и такива неща? Не съм ходил там до сега, но мога да ви върна информация за Ястребино от кухнята
.
Благодаря предварително.
Следващата седмица съм на море, а след това смятам да го пробвам този язовир за няколко дена. Може ли някой да ми даде прясна информация до тогава, както и някакви съвети за място, начин на риболов, стръв и такива неща? Не съм ходил там до сега, но мога да ви върна информация за Ястребино от кухнята

Благодаря предварително.
- StoychevV
- разбира нещата
В четвъртък и петък съм там.Някои ще сподели ли какво е нивото?По точно стига ли се по сусша до ОСТРОВА? Мерси предварително 

- StoychevV
- разбира нещата
Малкият след селото 

-
- новобранец
Събота и неделя бях на язовира на "Боклуците", но с лодката ходих до садките пред хотела. Там, където ни беше бивака, колегите ловяха платика и каракуда, но риболова беше доста слаб. Добро количество платики са излизали на поляната след Паничерево. Иначе това, което видях е, че язовира е пълен и до никой остров не може да се стигне с кола. Успех на всички!

Без битка няма победа!
- StoychevV
- разбира нещата
Мерси колега
- BV
- вече хвърля и на тежко
За два дни (29 и 30.07) на Жребчево около 12 кг. едра червеноперка, каракуда, платика, клен и белица
Няма такава едра червеноперка и толкова борбена каракуда
Е, разбира се имаше и доста слънчевки и досадни малки костурчета.
Язовира гъмжи и от малки щучета, които веднага бяха пускани да растат. Буквално на 2-3 презамятания удар на голяма блесна 5-ца.
Имах и 5-6 брутални късания на директния на по-големи риби, които безцеремонно късаха повод 0.10
Прекрасен язовир с много чисти брегове и вода.
Със сигурност ще го посетя отново!
Няма такава едра червеноперка и толкова борбена каракуда

Е, разбира се имаше и доста слънчевки и досадни малки костурчета.
Язовира гъмжи и от малки щучета, които веднага бяха пускани да растат. Буквално на 2-3 презамятания удар на голяма блесна 5-ца.
Имах и 5-6 брутални късания на директния на по-големи риби, които безцеремонно късаха повод 0.10
Прекрасен язовир с много чисти брегове и вода.

Със сигурност ще го посетя отново!

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази година за разлика от други водоема е пълен и държи ниво. Риба много и разнообразна има за всички и в изобилие. Рай за спинингисти. Щуката е в излишък, добре че са братята за да я поразредят. Много платика и каракуда. С бялата риба в момента е трагедия. Костура започва да се активира.
Успех колеги.
Успех колеги.
-
- новобранец
Два дни бяхме с колеги от Казанлък точно срещу острова. Отдясно от нас имаше хора по цялата дължина на брега. Тези, които бяха точно до нас ловиха платики около килограм на добре познатия метод - пружинка с четири куки. Колегите си пробваха късмета на кльонк а аз на буй. И двата метода бяха без успех. Иначе на скалите се ловяха добро количество костури на рибка. Успех на всички.

Без битка няма победа!
Колеги за първи път мислем да ходим на този водоем но ако може някои да ми даде информация в коя месност и накакво кчлве давали недавали с кви захранки(пр. ванилия коноп царевица...) Благодаря предварително на отзовалите се колеги 

-
- вече хвърля и на тежко
В събота бях там и имаше страшно много народ. Бях в местността "боклуците"(като хванеш пътя за Бургас в дясно). Кълвеше каракуда малко над педя голяма, рядко платика и някоя друга бабушка, главно на фидер на прижина слаба работа. Шуката много играеше към плиткото и видях, че някой колеги имаха добра слука. На пружина ловят на качамак излизали големи плаики, аз лових на готова захранка за фидер. Към 13ч. се преместих към Римския мост под шлюзовете, а там много, много слабо.