ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
TabE
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от TabE »

Днес на Ной от 16:00 до 19:00 от трима човека компания - една платерина. Пиша в тази тема, защото целта беше зарган. На десния рог един младеж "смля" грацата. Беше на около 2-4 м. от тетраподите(грацата де).
Аватар
kanev60
новобранец
новобранец

Мнение от kanev60 »

някой има ли информация за тюленово и болата
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

kanev60 написа:някой има ли информация за тюленово и болата
За там трябва да питаш някой колега от Добрич ама с бой инъче няма инфо :lol: когато ходя е пълно с регистрации ТХ коли но във форума няма никой. :D Скоро минах и там размер писалки и удари рядко . това преди 3-4 дни
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Мога да ви дам малко инфо за Тюленово...сас снимки даже(от миналата събота), за сажаление таз събота нема да стане :) :wink: наслука !

Изображение

Ето и клипче :)
http://www.vbox7.com/play:babfb401
!!!НАСЛУКА!!!
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

spetro написа:
А.Христов написа:
felippemassa написа:Колега къде беше застанал :)
Сравнително близо до стълбата, която демонтираха (посока фара).
Извинявам се за спама!!!Някой знае ли дали тази стълба ще се въстановява,или мястото ще си остане някакъв вид наблюдателница?
И аз се извинявам за спама, ама аз и сега си минавам от там ако съм например на Зеленото Фарче и съм решил да отида на вълнолома - само трябва да се внимава да не се стъпи на криво, защото точно отдолу стената е с наклон около 45 градуса, май. И обратно ако от вълнолома трябва да отида на Зеления Фар - качвам дисагите горе, дигам се на мускули и съм там! Т.е. не е кой знае какъв голям проблем! :D А и ремонтът на вълнолома мисля, че приключи и не ми се вярва фирмата осъществила строителните работи да реши, че трябва да възстанови и въпросната стълба, не че ще е лошо ако го направи де! :wink: Иначе някой от служителите на пристанищна администрация може и да е наясно с бъдещето на съоръжението ....... :roll:

И още нещо ми се ще да кажа - тези дни се нагледах на странно поведение и предпочитания на различните видове риби към различен вид примамки! :roll: То не бяха заргани на чепаре(при положение, че на червей човек хващаше колкото пръстите на едната си ръка за един излет), то не бяха сафриди на бомбарда, че и вонос(малки кефалови с големина на граца) на чепаре! :shock: Изобщо нещо рибите май са се ошашавили! :wink: Наслука на всички! :D
Последно промяна от 1000n на Пет Сеп 10, 2010 12:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Таэи сутрин на валнолома много вална и хайде обратно вкащи
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Никой ли не пробваше на бомбарда?
Зарганолог
fozi
новобранец
новобранец

Мнение от fozi »

Здравейте колеги!Няколко дни обикалям от шабла до балчик.Резултата е една на нула за зарганата.На какво ли не пробвах-плуваща ,потапяща .Нищо!Не броя грацата ,чернокопчетата и барбуните.От няколко дни е голямо вълнение и като гледах прогнозата се очертава чак към срядата да падне вълната.Тогава съм решил да им слагам бански на червеите и да ги къпя!
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Kолега на самия вълнолом няамаше как да се хварля заради вълната.Зад самата гара пробвах само граца
jekito22
новобранец
новобранец

Мнение от jekito22 »

fozi написа:Здравейте колеги!Няколко дни обикалям от шабла до балчик.Резултата е една на нула за зарганата.На какво ли не пробвах-плуваща ,потапяща .Нищо!Не броя грацата ,чернокопчетата и барбуните.От няколко дни е голямо вълнение и като гледах прогнозата се очертава чак към срядата да падне вълната.Тогава съм решил да им слагам бански на червеите и да ги къпя!
Колега снощи бях на буните на Кранево,искаржаха доста прилични заргани,само че от вътрешната страна на буната
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

kanev60 написа:някой има ли информация за тюленово и болата
Вчера на Болата имаше много, ама много вода :D и рибата се беше скрила из нея, та не можахме да я открием. :axe: . Аз бях най упорит и тъп, та останах и след като всички си обраха крушите, ама тази упоритост не се възнагради. :finga:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Колеги в Несебър на новия път (пътя на влакчето) на средната плоча ще имам ли успех на бомбарда (мисля вторник да ходя)
Изображение
Изображение
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Божидар Стойков написа:Колеги в Несебър на новия път (пътя на влакчето) на средната плоча ще имам ли успех на бомбарда (мисля вторник да ходя)
Пробвай .... Ако имаш късмет може да си тръгнеш с 5-6 броя ...
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Тая заран на вълноломът 8 бр като само едната беше едричка. Една писалка пратих да си напише домашното, 10 тина граци и 20 дребни иларии бяха гарнитурата. Много противно духа да му се невиди.
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

здравейте, някой да е пробвал на Синеморец
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”