ПОПЧЕТА - 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Re: ПОПЧЕТА - 2011

Мнение от roko-koko »

И той попа, квооооо........?
Аватар
Красьо
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Красьо »

В неделя привечер от 18 до 20:30 часа на Поморие удариха само няколко попчета. Ловях в края на пристана, на тетраподите, на дупка до една дървена скара. Като луди кълвяха разни паразити като дребни попченца, много лапини, дракончета и скорпидчета. Към 19 се обадиха 2 едри попа, като единия бе 25см лихмус :) .
Изображение Изображение
Стръв бял червей. Много други рибари седяха и дремеха, почти не се обаждаше. Няколко човека клатиха на чепаре, но бяха пълно капо. Но временцето бе много хубаво и завършихме с бира и цаца на капанчетата :D
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Днес следобед се разходих до моето място-Каварна.
Резултат-за 4 часа 2 кг.
Снимки този път няма да качвам,чи мъй срам :oops:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Мнение от vankatagb »

Колеги знам че тук не е темата и се извинявам предварително но на друго място няма отговор,а въпроса ми е дали ми трябва билет за езерото Вая Бургас или не?
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

трябва
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
zagorka_73
новобранец
новобранец

Мнение от zagorka_73 »

Билет за езерото "Вая" не ти върши работа защото е разрешено само за риболов с мрежи :wink: лично съм си патил там!!!
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

zagorka_73 написа:Билет за езерото "Вая" не ти върши работа защото е разрешено само за риболов с мрежи :wink: лично съм си патил там!!!
До къде я докарахме а??? :twisted: :oops: :axe: Неам думи......
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Я раздуй тва за мрежите че сега за първи път чувам
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

и аз го чувам това за първи път - порових се в сайта на ИАРА и не намирам нищо за Вая, дори не е и сред описанието водоеми, така че няма да се изненадам
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
dimitar_petkof
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar_petkof »

Утре мисля да се пробвам на буната на Аспарухово, главно за попчета и четох тук за чепаруване от брега, но нали съм нов в морския риболов... някой може да де инфо дали е подходящо там за чепаре ?
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

zagorka_73 написа:Билет за езерото "Вая" не ти върши работа защото е разрешено само за риболов с мрежи :wink: лично съм си патил там!!!
Я някой ,който наистина е питал иараджии да обясни това ,че въобще не ми се връзва - преди забраната масово се ловеше на въдици.За миналите години пак основно на въдици...ходя често там и проблеми не е имало,но не са и минавали да проверяват.А да не ви кажа и колко роми и чички без билети ловят с въдици там.В краен случай преди да тръгна ще се обадя в иара Бургас да ги питам ,но доколкото знам е разрешено с въдица. :)
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

ivalpetkov написа:Я някой ,който наистина е питал иараджии да обясни това ,че въобще не ми се връзва - преди забраната масово се ловеше на въдици.За миналите години пак основно на въдици...ходя често там и проблеми не е имало,но не са и минавали да проверяват.А да не ви кажа и колко роми и чички без билети ловят с въдици там.В краен случай преди да тръгна ще се обадя в иара Бургас да ги питам ,но доколкото знам е разрешено с въдица. :)
Колега, недей да си блъскаш главата, а най-добре си купи билет и спи спокойно ;);)
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

evgeni jordanov написа:
ivalpetkov написа:Я някой ,който наистина е питал иараджии да обясни това ,че въобще не ми се връзва - преди забраната масово се ловеше на въдици.За миналите години пак основно на въдици...ходя често там и проблеми не е имало,но не са и минавали да проверяват.А да не ви кажа и колко роми и чички без билети ловят с въдици там.В краен случай преди да тръгна ще се обадя в иара Бургас да ги питам ,но доколкото знам е разрешено с въдица. :)
Колега, недей да си блъскаш главата, а най-добре си купи билет и спи спокойно ;);)
Колега -никога не съм спирал да имам билет ,така че не си блъскай и ти главата...а аз си спя спокойно.Мерси за умния съвет все пак... :wink:..Незнам къде пише че нямам билет?
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Мнение от vankatagb »

Колеги отново се извинявам за повдигнатия въпрос за езерото и билета за него,исках само един отговор и вече го получих,няма нужда да спамим темата само, а тя е за попчетата,така че споделете скорошни впечатления от този риболов!
Наслука и накука на всички!!!!
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

ivalpetkov написа:Колега - никога не съм спирал да имам билет ,така че не си блъскай и ти главата...а аз си спя спокойно.Мерси за умния съвет все пак... :wink:..Незнам къде пише че нямам билет?
Ами... НАСЛУКА тогава ;) :drinkers:
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”