Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
Re: Каде има щуки ,около Пловдив?
Aко търсиш щука на тапа ориентирай се към дупките на Песнопой.Там в момента е активна щуката и доста хора си тръгват със слука!fusion написа:Работата на марица е много зле тая година,по-добре че не дойде,поне се наобикалях..сега ще търся друго място,марица просто е ужас,нито 1 човек нямаше дори удар.

TICA FAN
Днес минах от там.Поседях около два часа и си тръгнах.Водата е много бистра и е паднала.Никакво движение на риба.Бях хвърлил две тапи,но нищо.От там забих на Домлян.Една бабушка на фидера и можеше да се получи добър риболов,но времето се сгомняса и си тръгнах.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Там платено ли е? Как е пътя понеже колата ми е много ниска и немога да се движа по черни пътища...ако има къде да я оставя в селото примерно.SONY написа:Aко търсиш щука на тапа ориентирай се към дупките на Песнопой.Там в момента е активна щуката и доста хора си тръгват със слука!fusion написа:Работата на марица е много зле тая година,по-добре че не дойде,поне се наобикалях..сега ще търся друго място,марица просто е ужас,нито 1 човек нямаше дори удар.
Не е платено,но пътя не е за ниска кола.Макар че,ако караш внимателно мисля,че няма да имаш проблем.Поне за пътя през Баня.Иначе и от Песнопой и от Баня си е бая далечко за пешеходец.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- новобранец
По-добре разходка из реката, отколкото излежаване и главоболие.Жалко, че си нямал слука колега, но вече знаем, че на Марица е мъртвило.
Относно дупките на Песнопой знам, че те си държат риба и се отчитат всеки сезон,но повечето рибари злоупотребяват като прибират и щуклета под кило,но....Пък и пътя не е за коли, само да преръми и няма излизане.Иначе като цяло е приятен водоем и има доста едри щуки.На слука.

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Абе наистина ли Маричка е толкова умряла в момента

SPINING FOREVER 

-
- ще става разбирач
коце марица наистина не дава никав хишник,до сега не сам пропуснал сабота или неделя и рвзултата е 1:0 за хишника!алаи и морунаж колкото искаш но друго няма ,тази седмица касмета беше на наша страна и изкарахме 2 шарана по 1,200 и една каракуда 700г. и това е ,колкото до дупката на песнопой,до сега не видях човек вав форума да се е похвалил лично с улов там!имам информация че пускат ток там и рибата се е скатала,но това е не потвардена информация!ще се радвам някой да се похвали с улов там,аз сащо сам решил да ги посетя вапреки думите които чувам!
ако някой друг е решил или е ходил някаде кадето валата не го е преследвал нека сподели!
колкото до теб коце
не бях те виждал тук доста време или пишеш в други теми!?:)
ако някой пак иска да го водя да лови алаи или карабалаци,нека пише,ще има слука на местото което ще го заведа ,но трябват ботуши!!!
ако някой друг е решил или е ходил някаде кадето валата не го е преследвал нека сподели!
колкото до теб коце

ако някой пак иска да го водя да лови алаи или карабалаци,нека пише,ще има слука на местото което ще го заведа ,но трябват ботуши!!!
Който го може го може,останалите гледат!
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Пехо ... вманиачен съм отдавна отдавна във спининга и съм по-активен в онези теми
Иначе много бих желал да направим един съвместен с теб и с Митака
Нямам такъми за риболов на алай , но като ходите драсни едно ЛС да се видим поне
Ще ме учиш на този риболов

SPINING FOREVER 

-
- ще става разбирач
О Коце ,живоли е момчето? Де ще гоним хишника тея дни?
По темата . Михилци
.Но е от есента инфото.Такаче сори.
По темата . Михилци

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Живи смеее
Таа как е БАЩАТА
има ли риболовни успехи 

SPINING FOREVER 

По-напред бях споделил мнението си за дупките на Песнопой и сега като чета ,че там имало риба и се шашкам чак.Та то голямата дупка я няма въобще т.е. вода няма.Просто реката е скъсала дигата и сега си тече през бившата вече дупка.По-малката дупка е доста плитка и цялата е в шавар и може да се лови от едно-две места.От другата страна на дигата също има дупка ,но също цялата в шавар и отново много малко достъпни за риболов места. Обиколил съм всичките подходящи и достъпни места ,но имах само един ялов удар на тапа.Разговарях с един колега ,който има вила на Отдих и разбрах ,че се обаждат само много дребни щуклета и нищо повече,та затова мисля,че нещо се разминаваме в географията.Данеби да има някакви други дупки до Песнопой и моля ,ако е така ,да ме осветлите по казуса. Благодаря и НАСЛУКА!
Тате,БРАКОНЕРИТЕ май не ги е страх от никое ЖИВОТНО,особенно от ПОЛИЦАЙ. /мисъл на малкият ми син/
В крайна сметка се получава че май няма къде да се иде близо до Пловдив за щука,което е много жалко.Важно е търсенето да продължава,на някой ако му удари да казва ако може,тук поне сме свестни хора и няма да идем да я избием с ток.Мисля,че Марица не дава защото е много спаднала.Ами там някъде към мечка...мулдава,стрелци,някъде дава ли?
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
За Стрелци имам инфо ,че е много обрасъл и преди 3 седмици е изкарана щука 2 и 300 .
SPINING FOREVER 

-
- фен клуб-скобар
pehoo написа:коце марица наистина не дава никав хишник,до сега не сам пропуснал сабота или неделя и рвзултата е 1:0 за хишника!алаи и морунаж колкото искаш но друго няма ,тази седмица касмета беше на наша страна и изкарахме 2 шарана по 1,200 и една каракуда 700г. и това е ,колкото до дупката на песнопой,до сега не видях човек вав форума да се е похвалил лично с улов там!имам информация че пускат ток там и рибата се е скатала,но това е не потвардена информация!ще се радвам някой да се похвали с улов там,аз сащо сам решил да ги посетя вапреки думите които чувам!
колкото до теб коцене бях те виждал тук доста време или пишеш в други теми!?:)
Здравей колега.
В събота може би ще идвам на Пловдив .Би ли споделил ,къде е това място и колко високи ботуши трябват.
Благодаря.Може и на ЛС.
Kолеги дайте инфо за Труд,някой знае ли активна ли е там,ходил ли е някой? Какво е положението?