Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Джиг спининг и силиконови примамки - въпроси и отговори.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Джиг спининг и силиконови примамки - въпроси и отговори.
Като много почнеш да се чудиш,слагай куката да излиза от страни
.Няма значение човек.

Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
И такъв монтаж видях.
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
На някой случвало ли му се е силиконите да вонят одвратително,че като ги помиришете и да ви се отщява да ловите.
Купих си няколко според мен добре изглеждащи силиконки за Дроп-шот от DECATHLON,обаче миришат отвратително.
Как мога да премахна тази миризна от примамките???
Купих си няколко според мен добре изглеждащи силиконки за Дроп-шот от DECATHLON,обаче миришат отвратително.
По-голяма от една ,където я изтървах,хваната още нямам.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
Изхвърли ги,развалени са.Todor_madjarov написа:
Остави само стъпки
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ба ний са мъчим да ги омиришем някак сиTodor_madjarov написа:На някой случвало ли му се е силиконите да вонят одвратително,че като ги помиришете и да ви се отщява да ловите.

Аз там съм пораснал...
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
bobo_33333 написа:Ба ний са мъчим да ги омиришем някак сиTodor_madjarov написа:На някой случвало ли му се е силиконите да вонят одвратително,че като ги помиришете и да ви се отщява да ловите.
Да направим бартер

По-голяма от една ,където я изтървах,хваната още нямам.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
Аз имам с аромат на рибни екстракти.
Така ми ги дадоха нови.
В пликче,вакумирани.
Така ми ги дадоха нови.
В пликче,вакумирани.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
DECATHLON продават....., абе некви измислени китайски тъпотии... А, миризмата може да я илиминирате като ги натотите в оцет, ако не помогне в сода каустик или сярна киселина......
Колеги, продължавам да ви се чудя на Якъла???
Ами вземете си примамки де са доказани и ловят- Аваруна, Орка, Драгон, а ако нищо не помогне туряте стария Релкс-копито и почвате да ги дърпате.....
п.п. Па , ако искате да ловите с ароматизирани примамки, по добре си вземете натуриЯлни червеи- по добри са.... Не се мъчете в неща де не умеете...
Ами вземете си примамки де са доказани и ловят- Аваруна, Орка, Драгон, а ако нищо не помогне туряте стария Релкс-копито и почвате да ги дърпате.....
п.п. Па , ако искате да ловите с ароматизирани примамки, по добре си вземете натуриЯлни червеи- по добри са.... Не се мъчете в неща де не умеете...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Колега,кажи къде има налични Аваруни 1,5-2 инча ,че да си заприходя малко.Много са кът през последните наколко месеца.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Много са яки.
Украински.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Тъпотиите в темата гледам не спират, и за това ще ви кажа- спин риболовът с изкуствени примамки се изразява в това- видът, размера, главата и играта на примамката водена от задвъдичното устройство..... Това е джиг риболова...
Ако искате да ароматизирате, мисля че е по добре да ловите с жива стръв, щото тя си е ароматизирана по природа и даже ще ви струва по малце като парични средства....
Желая успех на все аматьори.....
Ако искате да ароматизирате, мисля че е по добре да ловите с жива стръв, щото тя си е ароматизирана по природа и даже ще ви струва по малце като парични средства....
Желая успех на все аматьори.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Къде виде тъпотия.

Риболовци.
Чукнах в търсачката,и ми излезна това.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=69242 .
Та въпросните ароматизирани силиконки на горната снимка са ми от наградата за 3то място
Та да се обиждаме на Аматьори,некакси невърви

Та въпросните ароматизирани силиконки на горната снимка са ми от наградата за 3то място

Та да се обиждаме на Аматьори,некакси невърви

Риболовци.
Абе и аз така си мислех. Направих 2 дни джиг риболов на Дунава. 26.12 и 28.12.Vid написа:DECATHLON продават....., абе некви измислени китайски тъпотии... А, миризмата може да я илиминирате като ги натотите в оцет, ако не помогне в сода каустик или сярна киселина......
26.12- 3 белки: 8 кг и 2 по 1кг. Силиконите - Аваруна. Бря, викам си, голяма работа са тез Аваруни.
28.12- ИЗПОКЪСАХ АВАРУНИТЕ. Резултат: 4 белки: 6.5 кг, 4кг, и 2 по 1кг. Първата на някакъв смотан туистер с една опашчица, залежал в кутията от 4-5 години, Другите три на евтин шад с мека гофрирана опашка. И той се моташе из кутията поне 2-3 години.
Имах и от смърдящите Декатлонски, ама не стигнах до тях. Щеше да е голям майтап и те да хванат. Ама много смърдят наистина.

Извод: Риба да има пък силиконите да мърдат е достатъчно. За смрадта не знам. Нямам достатъчно опити за изводи. Мятах доста време и на фииш, ама имах само един удар. Имам усещането, че силата им е в тиха вода. Течението им раззваля играта вероятно. Е и тях ги изпокъсах, ама така е на Дунава.

Наслука
Тая 702 МL-http://fishingzone.bg/product/733/vadit ... nning.html
Си я взех за новия сезон-с коледното намаление,много добре ми дойде.
Макарата ми е Дайва-270 гр,и пръчката-100 гр-много добра комбинация стана.
Само Риби да има.
Си я взех за новия сезон-с коледното намаление,много добре ми дойде.
Макарата ми е Дайва-270 гр,и пръчката-100 гр-много добра комбинация стана.
Само Риби да има.

Риболовци.