Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Честита ти нова придобивка...да си я караш със здраве.А относно групата Georgi-30,той ми се обади по тел....информацията е ,че ще са на Русалско.Тони...тя рибата къща няма бре...може да хванат пък знае ли се.Антон Тонев написа:За групата-Georgi-30, от днес,до неделя е на нулата на яз Кърджали.В неделя ще пиша за капото му![]()
![]()
![]()
и за инфо от мястото
А да похваля - имам нова кола за гьоловете Mazda 626 DiTD combi

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- кандидат преподавател
Ако до три часа нямам обаждане от един приятел за евентуален набег към" Въча",утре от ранни зори ще съм по реката над т.нар."нула"на Кърджали /не откъм хижа Боровица,а откъм р.Арда/.Самата "нула",най-вероятно ще я пробвам следобяд,ако бързо се наситя на реката 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На слука Ице.INCUBUS написа:Ако до три часа нямам обаждане от един приятел за евентуален набег към" Въча",утре от ранни зори ще съм по реката над т.нар."нула"на Кърджали /не откъм хижа Боровица,а откъм р.Арда/.Самата "нула",най-вероятно ще я пробвам следобяд,ако бързо се наситя на реката
- antivik
- кандидат преподавател
Честита ти придобивка Тони, да не те мота много-много по сервизи и монтьори и със здраве да я ползваш. Пеше, ходенето беше от сутринта до към след обеда и после му заседнахме на бири
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Пичове, пълен и тотален валат откъм по едра риба!Просто много народ къпане, шляпане, кикотене, вкарване на маси със столове във водата и т.н.Но това е живота другият път риба.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Казах ти аз да ги закараш да направите един моабет на фургона, ама не слушаш.georgi30 написа:Пичове, пълен и тотален валат откъм по едра риба!Просто много народ къпане, шляпане, кикотене, вкарване на маси със столове във водата и т.н.Но това е живота другият път риба.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
не си само ти.,в момента сме на 0-та под градините на Дикме,от събота...имаме 2 удара само и 2-те риби се закачиха в една върба под водата.около нас никой не вади...очертава се май капоgeorgi30 написа:Пичове, пълен и тотален валат откъм по едра риба!Просто много народ къпане, шляпане, кикотене, вкарване на маси със столове във водата и т.н.Но това е живота другият път риба.

- antivik
- кандидат преподавател
Аз кат по мързелив и скромен се задоволих с ходенето под Веселчане, ако не друго каракудата е с прилични размери и ако при първото замятане шаранджийския прът не беше дал фира резултатите щяха да са много над постигнатото/за проклетия забравих апарата/
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Веско, че ние сме били почти до вас!Бяхме малко по нагоре, някъде на малко в ляво на кошарите.Трябваше да се чуем!
Георги Тенев
-
- кандидат преподавател
Драги апапи по съдба на излетите,вчера,от 05.00 до 21.00 бях на две места,където ви писах,че ще бъда в предното си мнение.До обяд бях нагоре по реката-мътна вода,един дявол знае поради какви причини,без едра риба,малко уклеи и бабушки,4-5 костура със скромни размери / 15 -20 см /и толкоз.Скобар -нула,не само при мен,ами и поне при 9-10 колеги,които шетаха нагоре-надолу при търсенето му.След като задуха силният вятър,се преместих на заливчето до колибата на доктора-на мястото му казват още "Орехите",където заварих един образ без предни зъби-каза,че е от Русалско.И в заливчето водата беше мътна,хванах още петнадесетина уклея /докарах ги до към 40 хубави/,още няколко "перки"и костури,както и един слънчак,дебел и голям колкото шамар на некой едър мъж-за пръв път вадя такова бичме и го прибрах.Специално ще го дам с другите риби на познат,който да оцени как е... Е,при едно разминаване с некво нахално същество зад волана,на тясното пътче,след преминаване през дупка и камък зад нея,си причиних лек козметичен проблем на фтонобила - лекинко му се отпра дясната лайсна по прага под дясната врата.Иначе,поне не беше жега,минах без препотявания,то слънцето си грееше яко,ама подухваше доста.
- Vesko1
- сериозен играч
можеше...то ние оставихме джипа близо до там...после с лодката..и до тоя момент сме валат.Днес всички около нас си тръгнаха..но ние сме си упорити.ще чакаме...лошото е че водата се качва

- Поморийския
- ще става разбирач
Ех как ви завиждам само .......
- Vesko1
- сериозен играч
най.-после извадих една що годе поносима риба-2кила дивак...досдга ни тормозеха само разпери по кило.За пръв път вадя разпер на царевица...откачи тая риба бе

- Антон Тонев
- сериозен играч
Vesko1 написа:най.-после извадих една що годе поносима риба-2кила дивак...досдга ни тормозеха само разпери по кило.За пръв път вадя разпер на царевица...откачи тая риба бе
Браооооо бе.Айде сега 10+

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
А дано.,чул те Господ...хвана ли 10ка...пускам останалите дреболии.,да има достатъчно кислород...днес преместихме ннаблизо дистанцията..пожелайте ми НАСЛУКА...:Р