Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Еми обади се, да!!
Ако ние не потърсим помощ там ще си стане бащиния... Аз го сънувам тоя водоем и нямам търпение да свърши забраната, те клечат там и пълнят с шепи.. Е мама му д**а!
Ако ние не потърсим помощ там ще си стане бащиния... Аз го сънувам тоя водоем и нямам търпение да свърши забраната, те клечат там и пълнят с шепи.. Е мама му д**а!
-
- новобранец
Лошото е колега ,че мисля че вече е бащиния !както и да тази година го зарибиха с шаран сега ще ги изловят още от малки !Но и как може да се допусне по време на забрана да ловят свободно ....къде са контролните органи ?digitalbath написа:Еми обади се, да!!
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Направено е обаждане да ИАРА!Лошото е,че нещата се приемат изключително спокойно
Обяснено им е къде има риболовци-бракониери (местността на язовира при с.Радибош)
Имам колега от Радомир,не е риболовец,но често карат около Радибош мотори,помолил съм го да обърне внимание,ще има ли разлика (по-малко или никакви хора)...

Обяснено им е къде има риболовци-бракониери (местността на язовира при с.Радибош)
Имам колега от Радомир,не е риболовец,но често карат около Радибош мотори,помолил съм го да обърне внимание,ще има ли разлика (по-малко или никакви хора)...
-
- новобранец
Браво колега ......само така
Язовира е забранен до 15 - ти , нали ?
-
- новобранец
да колегаgotzyss написа:Язовира е забранен до 15 - ти , нали ?
Мисля да се пусна сега след забраната натам , някой има ли представа сега платени части на язовира има ли няма ли целия ли е платен какво е положението защото преди се е случвало да ми минават разни обирджий и искат пари на пръчка , има ли го още тоя номер и законен ли е не е ли?
Мисля да е някъде в този район >
https://www.google.bg/maps/@42.5294695, ... !1e3?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Мисля да е някъде в този район >
https://www.google.bg/maps/@42.5294695, ... !1e3?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Опа разбирам сега като прочетох цялата тема че искат парички за паркинга някакво инфо от последните два дни след забраната някой има ли
? всички изведнъж се умалчаха никой ли не е ходил вчера на първия разрешен ден , сигурно се къса от риба ?

-
- вече хвърля и на тежко
По информация на колеги ,риболов почти няма.За сметка на това "пичовете" с такса 10кинта на кола са там!
-
- новобранец
Вече и с тази информация е запозната и Икономическа полиция заедно с басейнова дирекция София .....така ,че колеги там ще има риболов ....наслука !
-
- новобранец
Как ми се ходи, струва ли си да се лови на Радибош в момента или да търся други варианти? Никога не съм ходил на друга част на язовира, нямам представа къде има хубави места, ако някой даде малко инфо ще бъде полезно.. И да се има предвид, че съм с ниска кола 

Здравей palamuda84, да разбирам ли, че като отида и се яви някой да ми иска пари - да го пратя по "дяволите"?palamuda84 написа:Вече и с тази информация е запозната и Икономическа полиция заедно с басейнова дирекция София .....така ,че колеги там ще има риболов ....наслука !
Благодаря предварително.

То и аз да попитам и все пак има ли някакви наблюдения за риба?
-
- новобранец
да колега пратиго по дяволите !k0st4din написа:Здравей palamuda84, да разбирам ли, че като отида и се яви някой да ми иска пари - да го пратя по "дяволите"?palamuda84 написа:Вече и с тази информация е запозната и Икономическа полиция заедно с басейнова дирекция София .....така ,че колеги там ще има риболов ....наслука !
Благодаря предварително.
То и аз да попитам и все пак има ли някакви наблюдения за риба?
Слаб е риболова за сега вчера бяхме на радибош и риболова се разви по следния начин сутринта рано се хванаха няколко едрички червеноперки между 6:30 и 10:00 след което риболова меко казано позамря за цял ден но вечерта между 17 - 19 часа рибата беше като полудяла за 2 часа с колегите изкарахме около 40 парчета между 250 и 400 грама пак голяма червеноперка няколко костурчета и уклейчета и това е всичко никаква активност от каракудата.
Като си тръгвахме имаше много хора даже некъв с каравана , относно плащането да... частна зона дрън дрън искаха 10 кинта да им даваме, събира ги некъв черен циганин дето незнае за какво живее
Като си тръгвахме имаше много хора даже некъв с каравана , относно плащането да... частна зона дрън дрън искаха 10 кинта да им даваме, събира ги некъв черен циганин дето незнае за какво живее

-
- новобранец
те като отидат качулките мангала мръсен ще драсне като змия ще избега !още малко и скоро ще отидат на проверка !