Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Колега заргана на тапа ли го слагаш
- rosboz
- ще става разбирач
Да на тапа и пускаш заргана на 1 -1.5м под нея - може и метален повод , или флуорокарбон и кука 1.0 .
Оставям заргана сам да си издърпа влакно и го спирам на исканата дистанция - за този плаж около 30 - 40 м.
Ето и снимки ( от колеги защото нямам мои )

Оставям заргана сам да си издърпа влакно и го спирам на исканата дистанция - за този плаж около 30 - 40 м.
Ето и снимки ( от колеги защото нямам мои )

ski today
work tomorrow
work tomorrow
И бигела се оставя отворен за да нямa изненади.
Ясно благодаря към 23-ти мисля да отида за 3-4 дена ще споделя резултатите.
- rosboz
- ще става разбирач
Ако имаш свободна въдица , когато видиш подгонването хвърляй и на воблер също се хващат.

ski today
work tomorrow
work tomorrow
На 25-ти ноември след 1:20ч емоции извадих орлов скат 42 кг.
От крило до крило-1.26м
Спитвам да кача снимки, но не ми се получава-помагайте !
От крило до крило-1.26м
Спитвам да кача снимки, но не ми се получава-помагайте !
В момента дава ципури,стръв мамуни,вечер преди стъмване и сутринта след изгрев.Излизат прилични екземпляри 400-800гр.Каламарите още са срамежливи.Мамуните не ги взимзите от месния магазин,че са измрели,по скоро идете до Кавала и си вземете пресни.И не търсете ципурите на пристанището........
.Честита ви нова 2016 година.

-
- новобранец
Честита нова година .Къде по точно да ги търсим Ципурите колега ,и на дъно или на тапа мерси предварително
на дъно
-
- разбира нещата
Честита нова година ,а тия мамуни каква стръв са ?Да не е червея цуцуни или мана? http://www.gofishingbg.com/t43-topic" onclick="window.open(this.href);return false;
Не колега.Това е зелена каравида/повече прилича на скаридата/ , но е с тъмен цвят, ето това видео http://www.veoh.com/watch/v18601459S2RmkamZ" onclick="window.open(this.href);return false;. Изгледай го докрай дори да не разбираш какво говори ще ти стане ясно как се сага на куката Поздрав и успех в риболова
-
- разбира нещата
Благодаря за видеото колега ,а каравидакито го знам и съм ловил на него ,не знаех че му викат мамуни .
И каламарите се пристрашиха,но от лодка,събота вечер успях да излъжа десетина големи и 4 по малки на каламариера,след 8 вечерта .Но все още е слабо.От брега не знам дали е имало резултат,мързеше ме да слезна от гемията 

на каква стръв хвана ската колега
снощи изкарах около 7 мурмури около 400 грама,стръв американо,съответно не на пристанището
.До десет вечерта пълно мъртвило,след това рибата се раздвижи.....