Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сафрид 2014

Мнение от starcho »

На буните курец
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

На малкия фар (Варна) снощи от 19 до 22ч. - 4бр.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Ribar написа:На малкия фар (Варна) снощи от 19 до 22ч. - 4бр.
колега виждам че си от С.З.ако си за малко във Варна не се занимавай с зеления фар там най-много да хванеш 10на бр.хващай спининга и пробвай на големия фар/с тапа/,буните-3та,4та,траката,писател,дружба.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Не съм за малко, колега, ама ми прави кеф да ловя на директен с чепаре, а друго място, освен малкия фар и от външната страна на вълнолома не знам да го правят, затова само там...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
malkiqt_muk
новобранец
новобранец

Мнение от malkiqt_muk »

Вчера за периода от 19:30 до 24:00 първо на Тюленово и свършихме на Балчик първото ми абсолютно капо за тази година :shock: .
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Сафрид..................няма.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Снощи на зеления фар (Варна) от 21 до 23ч. 1бр (в първите 5 мин). Докато разпъвах, колегите вадеха по някоя риба. Разпитах и единия колега ми каза, че от 18:00 до 21:00 е извадил 20бр. Това е засега. Този сафрид ми беше първия от 4 последователни посещения на това място по това време.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Ribar,часовете,в които могат да се вземат по 2-3 шепи риба (граца,хамция,сардина) на чепаре от брега тия дни са 5 - 7:00 и 19-21:00 ...според късмета.
Аа,и залагай на куки-нюню със съвсем малко или без хич ламета...както бяхме говорили миналата година ;)
Аватар
malkiqt_muk
новобранец
новобранец

Мнение от malkiqt_muk »

shturetc написа:Ribar,часовете,в които могат да се вземат по 2-3 шепи риба (граца,хамция,сардина) на чепаре от брега тия дни са 5 - 7:00 и 19-21:00 ...според късмета.
Аа,и залагай на куки-нюню със съвсем малко или без хич ламета...както бяхме говорили миналата година ;)
Напълно съм съгласен тия дни всички граци и грацоподобни са с работно време. Сафрида може и да е излязал в лятна ваканция до есента, снощи не съм пробвал така, че ако има колеги с други наблюдения нека споделят.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Чух за извадени добри количества сафрид от брега около Черноморец и Созопол.Бих казал,че може да се разчита на човека с инфото но все пак аз нищо не съм видял лично.Някой нещо да каже?
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

За Зеления фар нещо? Имам информация, че от 18 до 21 излизал по някой друг, но не мога да го твърдя със сигурност, понеже ми го казаха там, не съм видял. Някой ако има някаква информация... Днес ще пробвам в тези часове и ще кажа, но и предварително ако се знае нещо, няма да е лошо.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

1 хамсия и един харип(б)/сардина...вече и аз не знам, всеки казва различно на една и съща риба. Иначе колегите извадиха по 2-3 малки сафридчета и повечко хамсийки. Имаше и задължителната за тези дни илария на чепаре, която беше доста-доста добра, около 500гр казаха другите, аз не умея да преценям. Това е моят скромен репортаж от малкия-зелен фар на морската столица на републиката.
Аватар
g.atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от g.atanasov »

На клатене с тиквено и зелено ламе смесено се взима по някоя граца и харип на вълнолома и от двете страни. Скоро се надявам да се позасили, че го чакаме с нетърпение този сафрид. На пролет се поизложи нещо или аз не успях да се включа с правилния подход, незнам. Слука на всички.
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

На тюленово се взимало добре от 2-3 дена-днес чакам да ми потвърдят от там на 100% дали е истина.

>>Няма и там сафрид-от местен източник.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”