Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
На буните курец
- Ribar
- ще става разбирач
На малкия фар (Варна) снощи от 19 до 22ч. - 4бр.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
колега виждам че си от С.З.ако си за малко във Варна не се занимавай с зеления фар там най-много да хванеш 10на бр.хващай спининга и пробвай на големия фар/с тапа/,буните-3та,4та,траката,писател,дружба.Ribar написа:На малкия фар (Варна) снощи от 19 до 22ч. - 4бр.
- Ribar
- ще става разбирач
Не съм за малко, колега, ама ми прави кеф да ловя на директен с чепаре, а друго място, освен малкия фар и от външната страна на вълнолома не знам да го правят, затова само там...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- malkiqt_muk
- новобранец
Вчера за периода от 19:30 до 24:00 първо на Тюленово и свършихме на Балчик първото ми абсолютно капо за тази година
.

Сафрид..................няма.
- Ribar
- ще става разбирач
Снощи на зеления фар (Варна) от 21 до 23ч. 1бр (в първите 5 мин). Докато разпъвах, колегите вадеха по някоя риба. Разпитах и единия колега ми каза, че от 18:00 до 21:00 е извадил 20бр. Това е засега. Този сафрид ми беше първия от 4 последователни посещения на това място по това време.
- shturetc
- ще става разбирач
Ribar,часовете,в които могат да се вземат по 2-3 шепи риба (граца,хамция,сардина) на чепаре от брега тия дни са 5 - 7:00 и 19-21:00 ...според късмета.
Аа,и залагай на куки-нюню със съвсем малко или без хич ламета...както бяхме говорили миналата година
Аа,и залагай на куки-нюню със съвсем малко или без хич ламета...както бяхме говорили миналата година

- malkiqt_muk
- новобранец
Напълно съм съгласен тия дни всички граци и грацоподобни са с работно време. Сафрида може и да е излязал в лятна ваканция до есента, снощи не съм пробвал така, че ако има колеги с други наблюдения нека споделят.shturetc написа:Ribar,часовете,в които могат да се вземат по 2-3 шепи риба (граца,хамция,сардина) на чепаре от брега тия дни са 5 - 7:00 и 19-21:00 ...според късмета.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чух за извадени добри количества сафрид от брега около Черноморец и Созопол.Бих казал,че може да се разчита на човека с инфото но все пак аз нищо не съм видял лично.Някой нещо да каже?
Качествени чепарета Borkata

- Ribar
- ще става разбирач
За Зеления фар нещо? Имам информация, че от 18 до 21 излизал по някой друг, но не мога да го твърдя със сигурност, понеже ми го казаха там, не съм видял. Някой ако има някаква информация... Днес ще пробвам в тези часове и ще кажа, но и предварително ако се знае нещо, няма да е лошо.
- Ribar
- ще става разбирач
1 хамсия и един харип(б)/сардина...вече и аз не знам, всеки казва различно на една и съща риба. Иначе колегите извадиха по 2-3 малки сафридчета и повечко хамсийки. Имаше и задължителната за тези дни илария на чепаре, която беше доста-доста добра, около 500гр казаха другите, аз не умея да преценям. Това е моят скромен репортаж от малкия-зелен фар на морската столица на републиката.
- g.atanasov
- новобранец
На клатене с тиквено и зелено ламе смесено се взима по някоя граца и харип на вълнолома и от двете страни. Скоро се надявам да се позасили, че го чакаме с нетърпение този сафрид. На пролет се поизложи нещо или аз не успях да се включа с правилния подход, незнам. Слука на всички.
- smel1968
- ще става разбирач
На тюленово се взимало добре от 2-3 дена-днес чакам да ми потвърдят от там на 100% дали е истина.
>>Няма и там сафрид-от местен източник.
>>Няма и там сафрид-от местен източник.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев