Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2015
[quote="Момчил Димитров"]А сега сериозно,какво да пишем като няма заргани,............./quote]
Вярно, че няма. Ние по традиция всяка година правим по едно слизане за заргани на юг от Ахтопол. Все е бил слаб риболов но като тази неделя не е бил
Вярно, че няма. Ние по традиция всяка година правим по едно слизане за заргани на юг от Ахтопол. Все е бил слаб риболов но като тази неделя не е бил

-
- научил се да хвърля
В сряда ще видя как стоят нещата.А,ако няма риба,ще пием по едно.Момчиле,запази ми най-дащния камък.Момчил Димитров написа:А сега сериозно,какво да пишем като няма заргани,това не е Варна където има Иара,тук цари пълна анархия.Цяла вечер се молари,сутрин като идеш няма една риба или кълват моливчета,дори не са писалки.Щом оная вечер пуснаха мрежата за лефер на самото устие на велека какво да говорим повече!!!Докато е хубаво времето и няма вълна риба няма да хванем...
Хубаво е да се пише и като няма, поне си планира човек друга работа.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- научил се да хвърля
Проби тряба да се правят.Ако днес няма,не значи че и утре няма да има.Точно в Синеморец съм ловил цял ден зарган,като спирам да почивам , а не защото не кълве,а на другия ден нямам пипване.
Миналата седмица за два дена на Синеморец с мъка 40риби:(.Това последните години не се е случвало.Просто няма чернокоп,сафрид,паламуд,лефер и тамущните бия нощтно време зарганата яко.Като магистрала Тракия е:(Това трябва да се спре!!!Лично пред мен видях,какво се случва за залост.Как да има риба после???Иара трябва да слезенадолу и да удоши тея ИЗМИКЯРИ.Другата година ще се замисля преди да бия 230км.
- Mich
- ще става разбирач
ИАРА не я боли изобщо дали ще бием ние колометри и дали ще има риба, те си взимат мизерните заплатки и контрол на морето не се осъществява изобщо. Ние трябва да сме по настоятелни ако искаме и в бъдеще да ловим риба. Имат си сайт, телефони, раздел въпроси и отговори. Питайте ги там относно целия хаос които цари по нашето крайбрежие. 

който не лови, няма да яде 

-
- разбира нещата
И защо ИАРА да я боли? Нека си молуват, да ликвидират и тая популация, а след година, две- щом няма риби ......няма и браконери. И в резултат-никой няма да се оплаква: мъртва тишина!
Това са переспективите или нещо бъркам/Дано!/.
Това са переспективите или нещо бъркам/Дано!/.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес на първа буна пак капо.
На борсата има много заргана а защо не се хваща.
- dvdimitrov
- новобранец
днес на 4-та буна вместо зарган - три иларии на бомбардата, и трите 10-тина метра до брега, към 16.00ч. задуха зверски и приключих с замятането, утре го дават по-тихо и топло време, пак ще се настоява.
на борсата е от южното черноморие.имам човек на борсата и постоянно ходи към Созопол за зарган и чернокоп.Kodjito75 написа:Днес на първа буна пак капо.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на ной от11 до 14.00 само 2 заргани двама и духна вятър гаден.
-
- вече хвърля и на тежко
Заргана е от созопол от траловете,както и чернокопаKodjito75 написа:Днес на първа буна пак капо.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

Вчера едни колеги влязаха с лодка за кая казаха,че вряло от зарган .
Но била много на вътре.
Но била много на вътре.
-
- разбира нещата
Вярно е! Всички хванати от мен досега заргани бяха на максимална дистанция над 100 м.Kodjito75 написа:Вчера едни колеги влязаха с лодка за кая казаха,че вряло от зарган .
Но била много на вътре.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес на Сл.Ден една риба.
Със зарганата бях до тук почвам кефаловите риби.
Наслука на всички колеги.
Със зарганата бях до тук почвам кефаловите риби.
Наслука на всички колеги.