Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Дончо ,бог да го прости баща ти. Губиш една опора в живота.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Купувате си едно от тези и си свиркайте.
За излети сред природата вършат работа,читавите мисля да могат да заредят три пъти батерията,а и не са скъпи!!!

За излети сред природата вършат работа,читавите мисля да могат да заредят три пъти батерията,а и не са скъпи!!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами нали това казах - пос терминал който криптира връзката и съответно си цакаш и за неговата сим . Самият подпис е записан в него и е патентована поредица от знаци . Предишният път пропуснах да спомена , че можеш да го ползваш освен от нет и от всеки телефон с тонално набиране , тия с шайбата не стават . Първият ми ел. подпис ми го издадоха на една дискета тип визитка през 1997г.Красимир Атанасов написа:...
Това нещо генерира уникален код на момента,....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Павка,в тотална заблуда си!Павел Иванов написа:Ами нали това казах - пос терминал който криптира връзката и съответно си цакаш и за неговата сим .
Нищо общо с това което пишеш,ама нищо.
Някой път ще ти обясня как работи като се видим

Никакви сим карти няма,а и нищо не плащам за него,всичко ти се дава от банката към която си.
И не,не може да работи през телефон,за там си имам мобилно банкиране, което не ми се е налагало да ползвам,понеже е демоде

Без този дигипас не мога нищо да свърша тук.
Нито към данъчно, здравна каса,абе коя е да е инстанция да се обърна без него.
Няма чиновници, няма корупция!
Преди време ми откраднаха регистрационните номера на колата, легитимирам се с дигипаса в полицията със него,казвам си болката,плащам и след два дни ми пуснаха номерата в пощата!
-
- Модератор
Люс, колко бройки са в кашона ?lusienn написа:Една комшийка иска да ви кажа че има царевица,консерва 340 гр на цена 0.20 лв за кашон.
Провери да не са с изтекъл срок на годност.
И попитай с колко кашона разполага.
- Павел Иванов
O sancta simplicitas ! - както би казал почитаемият Ян ХусКрасимир Атанасов написа:...

То не знае за какво говори ама спори

Това , че си разнасяш личен пос терминал науево и на десно си е само да покаже , че изцяло подкрепяш борбата със сивата икономика

Иначе , че си плащаш за сима в поса си го правиш по един или друг начин , вервай ми

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Капитулация Павка,прав си.
но това не променя факта,че говориш само глупости де,и неща от които нищо не разбираш!
но това не променя факта,че говориш само глупости де,и неща от които нищо не разбираш!
- Павел Иванов
хубаво , щом казваш

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Дончо моите сьболезнования за бащати.Радваисе че все пак е видял абитурента.Казвамтиго от позицията на човек които е минал по тоя пьт.Моя баща неможа да види абитурента ама такьв е живота.А за излишните натоварвания си много прав допьлнително ти усложняват живота.Don4o_62 написа:А,е Краско,пропускам ги вече, че днес се убедих че живота е една илюзия дето се натоварваме излишно и ще ти кажа защоКрасимир Атанасов написа:А'е Дончо,пропускай сложните за теб неща!![]()
оня ден посрещахме абитюрент,днес погребах баща ми - бог да го прости - та вече като се замисля не виждам смисъл да си усложнявам живота с каквото ще да е
- GODzillata
Красимир Атанасов написа:Капитулация Павка,прав си.
Разгеле!
Сагата свърши...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
Ба, свърши. Аз като по-тъп не разбрах с какво би ми била полезна тази СИМ карта. У нас де.
Ей ги два примера.
В магазина имам пост апарат на банката. Има си карта предполагам конферентна. Месечната такса на мобилния оператор е към 4.50-5 лева. Оператора си я взема от банката, а банката от мен.
Втори пример е касовия апарат. Свързан с НАП посредством СИМ карта. Само, че годишната такса си минава през техника по техническата поддръжка на апарата.
И в двата случая връзките на картите са предварително програмирани до определени адреси. Адресите са поредица от цифри нямащи нищо общо с мобилните номера.
Пав, би ли разяснил малко.
Ей ги два примера.
В магазина имам пост апарат на банката. Има си карта предполагам конферентна. Месечната такса на мобилния оператор е към 4.50-5 лева. Оператора си я взема от банката, а банката от мен.
Втори пример е касовия апарат. Свързан с НАП посредством СИМ карта. Само, че годишната такса си минава през техника по техническата поддръжка на апарата.
И в двата случая връзките на картите са предварително програмирани до определени адреси. Адресите са поредица от цифри нямащи нищо общо с мобилните номера.
Пав, би ли разяснил малко.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Ае са почваме паи за гьби манджи пички и тека нататьк
И Гогата нещо го нема тия денове

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Свърши понеже аз така реших.GODzillata написа:...Сагата свърши...
Иначе Павката да ми обяснява какво е при мен,аре няма нужда.
Все едно аз да му обяснявам какво е при него!
Пък и като гледам Данчо какви глупости пише ми става ясно,че е тотално изгубен в превода.
- трапера
- сериозен играч
САГА
втори сезон
Краси, то навсякъде е различно бе!
Paypal наистина си е харабийско, като пазаруваш/продаваш в И-бей.
Аз преди като трябваше да правя превод ходех до банката, няма значение в кой клон и по кое време. В коридора е банкомата а до него е "МАШИНАТА"
Голяма колкото.. ~ готварска печка. Ръгаш си картата и можеш да си извадиш разпечатка на всички транзакции в + и - можеш да преведеш по някоя сметка пари....
Докато не се светнах да си купя от банката за 11ойро генератор на ТАН кодове. Вече си седя пред компа, нареждам парите и за финал тая жижавка ми пуска един уникален 6-цифрен код, с който потвърждавам/финализирам превода. Просто трябва да се ръгне картата в генератора, генератора да се доближи до екрана на компа върху специалната графика, генератора си прави ТАН кода, тоя код се вписва в съответното поле, ЕНТЕР и готово
Всеки път кода е различен.
Ей на, как изглеждат нещата→ Може и от телефон да се банкира, ама аз съм стюпит юзър със стюпит смартфон... та те така
ПС- Що си мисля, че преди време пак обяснявах тия гимнастики

втори сезон

Краси, то навсякъде е различно бе!
Paypal наистина си е харабийско, като пазаруваш/продаваш в И-бей.
Аз преди като трябваше да правя превод ходех до банката, няма значение в кой клон и по кое време. В коридора е банкомата а до него е "МАШИНАТА"

Докато не се светнах да си купя от банката за 11ойро генератор на ТАН кодове. Вече си седя пред компа, нареждам парите и за финал тая жижавка ми пуска един уникален 6-цифрен код, с който потвърждавам/финализирам превода. Просто трябва да се ръгне картата в генератора, генератора да се доближи до екрана на компа върху специалната графика, генератора си прави ТАН кода, тоя код се вписва в съответното поле, ЕНТЕР и готово

Ей на, как изглеждат нещата→ Може и от телефон да се банкира, ама аз съм стюпит юзър със стюпит смартфон... та те така

ПС- Що си мисля, че преди време пак обяснявах тия гимнастики

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- трапера
- сериозен играч
А, тежка работна седмица, изпълнена със задължителните служебни банкети, после следва щуколов + гъбоберMartin Mihailov написа:lol: И Гогата нещо го нема тия денове![]()

В събота и неделя очаквай пълен репортаж

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star