Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Кире има
Тоя що умре оня ден при нас ми е личен приятел и комшия
Без маитап

Още веднъж -благодаря за поздравленията.Живи и здрави и 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Martin Mihailov написа:Кире имаТоя що умре оня ден при нас ми е личен приятел и комшия
Без маитап

Бахмааму, хабиби, значи ИМА такова животно!

Май щеми отече ТасосчетУ, къ е тръгнАло, византийците ще хлопнат кепенците, само ние и бракята србе го даваме ербапи, дейба!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:Martin Mihailov написа:Кире имаТоя що умре оня ден при нас ми е личен приятел и комшия
Без маитап
![]()
![]()
![]()
Бахмааму, хабиби, значи ИМА такова животно!![]()
Май щеми отече ТасосчетУ, къ е тръгнАло, византийците ще хлопнат кепенците, само ние и бракята србе го даваме ербапи, дейба!
Мале, от Видин до Тасос са три дни път с камили бре! Плюс още един ден висене на Кулата/Промахон... Вземи смени Тасос с Персин, по-близо ти е, а пясъкът е същия

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Много им разбирам,сцЕпих им джуките!
Директно от репея разцъФнал

Директно от репея разцъФнал

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- G.Petkov
GODzillata написа: ..... Май щеми отече ТасосчетУ, къ е тръгнАло, византийците ще хлопнат кепенците .....
Кире,
Видях ти поста, ама имаше много червен текст и реших да не се обаждам,
Да да не се набутам пак !

Сега, гледам е поразчистено - та ще взема отношение.
Както рекох, някой твърдят, че COVID - 19 няма, сигурно няма и 20 !
Лошото обаче, е че империалистите като Великобритания, наследник на Британската империя, Австрия, наследник на Австро-унгарската империя, сега и Гърция, наследник на Византийската империя взеха да ни отсвирват.
Не ни щат нито парите, нито нас.
Не искат на ни експлоатират, дейба !

Старая се да не губя надежда, дано да влезем поне във Византия.

Даже чух, вече от непотвърден източник, че министърката на туризма с нейните с нейните концесионери от Черноморието били намислили да помогнат на гръцките власти с проверка на българите, желаещи да почиват във Византия. Набирали се екипи от по-едри момчета, да мерят температурата на излизащите.
Ама ректално.
Щото в "Параграф 22" на Дж.Хелър, има подобен пример - човек трябва да е болен или луд за да иска да ходи в Гърция.
Това според някой, разбира се!
Аз не съм от тях.
Затова се взимат превантивни мерки, та поне хетеросексуалните и тези с по-лабилна психика навреме да се осъзнаят и да се насочат към Слънчака !

Та - ще гледаме да видиме !

- G.Petkov
И като гледам,
Появил се е участник в Прехода от "недосегаемите" !
Той може да пише за всичко,
Но никой не може да му отговаря, освен да го хвали - колко е велик, умен, успешен и прочие.
Аз не го знаех това и .................
Лоша работа !
Появил се е участник в Прехода от "недосегаемите" !
Той може да пише за всичко,
Но никой не може да му отговаря, освен да го хвали - колко е велик, умен, успешен и прочие.
Аз не го знаех това и .................
G.Petkov написа:............................................................................................................................................................................................................
Нарушена т.2.3 . отПравилата на форума...
Да се счита за предупреждение!
Лоша работа !
Същото предупреждение има и "недосегаемият", поне от мен/ за справка стр. 237/, а от глобалния модератор какви и колко има няма как да зная .G.Petkov написа:..............Лоша работа !
Но със сигурност съм убеден, че в по -голямата си част от списващите в темата "Прехода" са ти в графата "ВРАГ", и ти не ги четеш......Нооооо... ги тълкуваш избирателно, къде умишлено, къде не , а в повечето случаи, както ти е угодно , затова стичам горното ти твърдение за повече от манипулативно,!?
Не ми се влиза в пореден обяснителен режим, след като за пореден път ме предизвикваш, но за да не останеш с впечатлението за" превъзходство" ти отговарям..............
За да не ти отговоря веднага на поредното ти безумно "заключение" бе продиктувана от убеждението ми, че 99,9% от активно списващите, дори и на четящите, без да пишат в темата, са доста наясно с моята скромна персона, и същевременно изключително интелигенти, за да си направят собствени изводи, без мои "подсказки" и твои внушения, които в случая правиш!!!!G.Petkov написа:...........Абе, ти ....... лъжеш !......
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Който е гледал "Тази сутрин",един гръГ наследник на майка си и баща си,,каза следното:
Сърбия допринася със три милки ойро годишно в туризма.
Румъния,тоже три милки.
България със своята милка и половина,с правителство което не знае след минута какви ще ги из'ере не им е приоритет.
Плановете на гърците,наследниците е да спасят пейсе процента от сезона.
Самите гърци 90% са казали, че ще летуват на своите си курорти,което прави автоматично ненужно най-евтиния турист да му се отдава значение.
Със нарастващ брой заразени,това по-границите си е чисто послание.
Сърбия допринася със три милки ойро годишно в туризма.
Румъния,тоже три милки.
България със своята милка и половина,с правителство което не знае след минута какви ще ги из'ере не им е приоритет.
Плановете на гърците,наследниците е да спасят пейсе процента от сезона.
Самите гърци 90% са казали, че ще летуват на своите си курорти,което прави автоматично ненужно най-евтиния турист да му се отдава значение.
Със нарастващ брой заразени,това по-границите си е чисто послание.
- GODzillata
Баси, президенто със свит юмрук и викове "Венсеремос" почна да призовава сичкото цървено да превзема мандрите, започвайки от ЕлБи у ВидинД-р Флекс написа:...Персин, по-близо ти е, а пясъкът е същия

А-ха да зема Бети и да отпраша по надолнището до тоя остров, ама за ко да арча бенз, яла те на бетоновия възел песък има бол, а и сотрови наблизо също, та ще зачекам поне да мине 09.09, след тва - кото Ковид покаже!

Жореее, на който са му бркАле у задния двор с шомпол у казармата, он се не бои да оди у Грция!G.Petkov написа:...да мерят температурата на излизащите.
Ама ректално....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Пиша последен пост, като модератор, оттеглям се, по собствено желание, както и по- собствено желание съм се съгласил да прима предизвикателството, но това е поредното ми разочарование - не че не съм бил наясно какво ме очаква!!! В тоз живот съм видял 2 и 200..та и 2,000..!!!
"ПАРТИЯТА" постигна целта си, ееее...не сегашните , а бившите ѝ кадри!!!
Но те на нищо друго не са научени - макар че днес са най- върлите "демократи" - анатемосвайки миналото!!!
Благодаря все пак на тез, който имат някакво , макар и малко, положително мнение за мен!!!
Но те на нищо друго не са научени - макар че днес са най- върлите "демократи" - анатемосвайки миналото!!!
Благодаря все пак на тез, който имат някакво , макар и малко, положително мнение за мен!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
След като твърдиш - " .... 99,9% от активно списващите, дори и на четящите, без да пишат в темата, са доста наясно с моята скромна персона, и същевременно изключително интелигенти, за да си направят собствени изводи ... ".
Защо пишеш в червено !
Остави ги сами да си направят изводите.
Защо пишеш в червено !
Остави ги сами да си направят изводите.
- G.Petkov
Така е !GODzillata написа: ..... Баси, президенто със свит юмрук и викове "Венсеремос" почна да призовава сичкото цървено да превзема мандрите ....
Почна се,
Идат!
Ето ги, те ще гътат правителството на БМБ !
Става дума за групата между полицаите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
G.Petkov написа:..........Защо пишеш в червено !.....
За не схващащите ще го напиша и в подчертано черно, дано пък най- после вденеш , ама надали, ........въпреки че не смятах повече да влизам в обяснителен режим с никого- най- малко пък с теб!!!
Ачо ♣ написа:Пиша последен пост, като модератор, оттеглям се, по собствено желание, както и по- собствено желание съм се съгласил да прима предизвикателството, но това е поредното ми разочарование - не че не съм бил наясно какво ме очаква!!! В тоз живот съм видял 2 и 200..та и 2,000..!!!
И пак:
Благодаря на тез, който имат някакво , макар и малко, положително мнение за мен!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Да,такъв съм!G.Petkov написа:...освен да го хвали - колко е велик, умен, успешен и прочие.
Аз не го знаех това и....
И вече като разбра,к'во?
Гаранция от вълнение пикаш седнал?
Един от многото(ще скрия името му),понеже не ме е упълномощил да кажа кой е,казва така:
Цитат:
"Радвам се ,че се завърна и си пак на линия! Искам, да се върна и аз ,НО ,казал съм ,заради ,,пишман мандраджийта,,-НИКОГА !!!"