Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Къде сте били застанали , бащата вчера е врътнал едно капо той и аз си ловим в ръкава с/у скалатаvasi_1977 написа:Пуска преди две седмици хванахме два шарана около 2кг. и доволно каракудаMiTaKa™ написа:Колеги що така не ходите на Пожарево , дайте малко инфо за там
Калин започна ли да пуска шаранчета вече)

-
- разбира нещата
Здравейте колеги,може ли някой да ми даде инфо за Душанци или за Жеков вир,че мислиме да ходиме с приятели този петък и събота.Дали има смисъл изобщо да се ходи,дали са мрежарени гьоловете има ли риба и т.н.Някой ако има информация нека да пише.Благодаря предварително.Също и за Габра някой ако може да сподели нещо.
колега за габра(тараторско) виж тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3570ogi_peugeot написа:Здравейте колеги,може ли някой да ми даде инфо за Душанци или за Жеков вир,че мислиме да ходиме с приятели този петък и събота.Дали има смисъл изобщо да се ходи,дали са мрежарени гьоловете има ли риба и т.н.Някой ако има информация нека да пише.Благодаря предварително.Също и за Габра някой ако може да сподели нещо.
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
Е каде трябва да се търси рибата
По тревистите места,и заляти нови участъци,под вода са много стари места и риболова става труден на обичайните по Искъра

Риболовци.
-
- разбира нещата
Никой ли не може да даде инфо за Душанци или Жеков вир? Или кажете къде може човек да иде и да си хване риба горе-долу на такова разстояние...
-
- научил се да хвърля
Колега за язовир Душанци не мога да ти кажа нищо защото не сам ходил още,но нивото на язовир Жеков вир е много високо и е залял всички удобни места за риболов. Ако си минавал преди по черния път устието на язовира е почти до овчарника.
-
- разбира нещата
Благодаря колега,не съм ходил нито на един от двата и ми беше мерак да отида но май ще се ориентирам към някой друг.Ако имаш нещо предвид къде може да се хване прилично,сподели моля те...
-
- научил се да хвърля
Аз сам от този район и сам запознат с тези водоеми. Мога да ти кажа ,че на Жеков вир има много риба също и на Душанци. Миналото лято на Жеков вир сам правил доста добри излети когато нивото на водата е нормално.Ако искаш пробвай на язовир Душанци. Наслука 

-
- разбира нещата
Проблема е че не съм ходил и незнам местата.Ако можеш да ми подскажеш за душанци ще съм благодарен а и пътя добър ли е че съм с кола а не с джип колега
-
- научил се да хвърля
Пътят е добър.В селото сменят водопровода и е много разкопано иначе няма проблем да се иде с кола.За да стигнеш до язовира минаваш през цялото село само по главната улица и ще стигнеш до един ВЕЦ който ти се пада в ляво и почваш да катериш един баир с много завои като стигнеш до язовира минаваш по стената и там ще се оринтираш каде да застанеш.Ако има някои попитай за пенсионерския залив.Друго място е при гребната база за да стигнеш до там трябва когато почнеш да качваш баира с многото завои да се отклониш в ляво по един черен пат. пада се втората отбивка в ляво но незнам с каква кола си и дали ще можеш да минеш.аз сам минавал с пежо 106
-
- разбира нещата
Аз съм с 406 колега ама на картата гледах че има няколко пътя до язовира.Единя е преди селото се свива а ти казваш да вляза в самото село така ли?
-
- научил се да хвърля
Да минаваш през селото и ще излезеш точно на стената
-
- разбира нещата
Да видях го а след селото до самия язовир пътя как в смисъл черен път ли е или асвалт и каква риба сега може да се хване там аз съм тръгнал за по големи риби колега.Шарани,щуки ако има или може и костур даже и по дребен....
след моста веднага в дясно след къщите пак в дясно така минаваш покраи целиа язовирogi_peugeot написа:Аз съм с 406 колега ама на картата гледах че има няколко пътя до язовира.Единя е преди селото се свива а ти казваш да вляза в самото село така ли?