Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Риболова около Русе
А аз ли да знам повече за Бабово а
Дласни на момчето някой хубави дестинации за разходка около Дунава и ще ти е блогодарен до пролетта .

Дласни на момчето някой хубави дестинации за разходка около Дунава и ще ти е блогодарен до пролетта .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър ден , колеги
Няма ли някой да се похвали? Никой ли не е ходил за риба тая година?
Ако сте дайте малко инфо....Реката, че висока, висока, ама не вярвам някой да го откаже това
А на Янтра как е ситуацията? Някой, нещо 

Няма ли някой да се похвали? Никой ли не е ходил за риба тая година?
Ако сте дайте малко инфо....Реката, че висока, висока, ама не вярвам някой да го откаже това

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- кандидат преподавател
Непомня кой и къде го пеше писал но инфото за Янтра в тези студове е лед , лед и пак лед.
Реката е замръмнала по брега и има малко места за риболов.На бента на Долно Студена не папало .Та това инфото от Янтра , което не е лично от мен просто предавам прочетено .
дано както го дават затопляне да се пототпусне
Реката е замръмнала по брега и има малко места за риболов.На бента на Долно Студена не папало .Та това инфото от Янтра , което не е лично от мен просто предавам прочетено .
дано както го дават затопляне да се пототпусне
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

Който го може, си го може!
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
За много години и от мен.
Вчера се разходих до топлата ,на оглед един вид.
Имаше четирима души.
После дойдоха още трима.
За около два часа ,никой нищо.
По непотвърдена информация ,се завъртал по някой и друг морунаж но след мръкване.
А аз в тоя студ не стоявам там
Това е от мен ,ще поизчакам малко с откриването.
По Янтра има само лед все още.
За Янтра инфото е от приятел .
Вчера се разходих до топлата ,на оглед един вид.
Имаше четирима души.
После дойдоха още трима.
За около два часа ,никой нищо.
По непотвърдена информация ,се завъртал по някой и друг морунаж но след мръкване.
А аз в тоя студ не стоявам там

Това е от мен ,ще поизчакам малко с откриването.
По Янтра има само лед все още.
За Янтра инфото е от приятел .
За много години колеги, днес обиколих от топлата вода до кранчето ,нито един риболовец.Нивото е добре,но Дунава е мътен и влачи всичко.ще изчакаме по добро време за сега.

-
- ще става разбирач
Пичове не се занимавайте с глупости стойте си в къщи на топло 

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да, бе, да ...tenesista_ написа:Пичове не се занимавайте с глупости стойте си в къщи на топло

Аз за 10 дни от Януари имам 5 излета на лед и сега само пустосвам калпавото време, де ще ми изяде леда ...

-
- научил се да хвърля
здавеите колеги неска пробвах под маята от долу много мутна водата като боза е никаква индикация на калванв.пробвах единствено на феедер.поздрави на всички и наслука
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър ден/добър вечер, колеги
Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...
P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни места
Мерси предварително!

Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...
P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни места

-
- ще става разбирач
Eми там може да ви е грешката че ходите на често посещавани места 

На топлата вода през деня не дава нищо.Само вечер на светеща плувка се обажда по някой морунаж.Не си заслужава мръзненето за 3-4 риби на кръст
Тази вечер минах на разходка и имаше 7-8 човека на парапета.

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер, колеги!
Днес ходих на разходка, да посъбера малко инфо. Та: обиколих от корабната (зад нея демек по паветата дето се отива на задния портал, не го знам как се казва мястото) до топлата вода, риба нема
Зад корабната имаше 6-7 човека, тук-там по някое попче само-иначе места има, ако ви се мръзне де. Похвърлях и аз с основна цел да пробвам новата 7-ца. Намерих си тихо място м/у храстите, малко бял за захранка, стръв пинки и за час и половина 2 попчета и един морунаж със съмнителни размери и....от кофичката обратно във водата (един дядо ми се кара, че съм пускал рибата обратно, баси хората
). Ферибота естествено е в лед, както се очакваше
На топлата вода имаше 7-8 човека, повисях 2 цигари време, ама не видях никой нищо да вади. По тяхна информация тръвали морунажи вечер на светеща плувка.
Бай дъ уей: тоя дядо, който ми се кара, че съм пускал рибата, беше хванал едно попче и една бяла рибка около педя. Викам: тази малката какво ще я правиш, отговор: е как какво ще я ям, знаеш ли к'ва е вкусна. Аз: е знам ама на това малкото какво ще му ядеш, пусни я да порасне и догодина пак ще си я хванеш. Той: абе момче аз да не ъм луд, за к'во ъм дошъл тука.........абе нема оправия ви казвам
Днес ходих на разходка, да посъбера малко инфо. Та: обиколих от корабната (зад нея демек по паветата дето се отива на задния портал, не го знам как се казва мястото) до топлата вода, риба нема

Бай дъ уей: тоя дядо, който ми се кара, че съм пускал рибата, беше хванал едно попче и една бяла рибка около педя. Викам: тази малката какво ще я правиш, отговор: е как какво ще я ям, знаеш ли к'ва е вкусна. Аз: е знам ама на това малкото какво ще му ядеш, пусни я да порасне и догодина пак ще си я хванеш. Той: абе момче аз да не ъм луд, за к'во ъм дошъл тука.........абе нема оправия ви казвам
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Все пак си я открил "Топлата вода" колега
, навсякъде в региона е такова положението. И аз чакам да направя сефте на навата 7-ца, но явно ще трябва да се почака още малко докато се оправят нещата по Дунава. Все пак друго си е да направиш сефтето на въдицата с рибка от колкото да висиш цял ден все едно си хвърлил в коритото. 

Който го може, си го може!
вчера направих една разходка до ферибота,всичко е в лед.bachoivo написа:Добър ден/добър вечер, колеги![]()
P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни местаМерси предварително!
утре с приятел мисля да се разходя до помпената да видим хавата как е там... пък може и да направим сефтето за тази година там