Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболова около Русе

Мнение от ivo75 »

А аз ли да знам повече за Бабово а :?:
Дласни на момчето някой хубави дестинации за разходка около Дунава и ще ти е блогодарен до пролетта .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър ден , колеги :)
Няма ли някой да се похвали? Никой ли не е ходил за риба тая година?
Ако сте дайте малко инфо....Реката, че висока, висока, ама не вярвам някой да го откаже това :) А на Янтра как е ситуацията? Някой, нещо :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Непомня кой и къде го пеше писал но инфото за Янтра в тези студове е лед , лед и пак лед.
Реката е замръмнала по брега и има малко места за риболов.На бента на Долно Студена не папало .Та това инфото от Янтра , което не е лично от мен просто предавам прочетено .

дано както го дават затопляне да се пототпусне
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Stivi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Stivi »

:drinkers: За много години колеги.Чувам, че на топлата вода излизали морунажи и косат, някой има ли някаква по-точно информация.
Който го може, си го може!
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

За много години и от мен.
Вчера се разходих до топлата ,на оглед един вид.
Имаше четирима души.
После дойдоха още трима.
За около два часа ,никой нищо.
По непотвърдена информация ,се завъртал по някой и друг морунаж но след мръкване.
А аз в тоя студ не стоявам там :D
Това е от мен ,ще поизчакам малко с откриването.
По Янтра има само лед все още.
За Янтра инфото е от приятел .
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

За много години колеги, днес обиколих от топлата вода до кранчето ,нито един риболовец.Нивото е добре,но Дунава е мътен и влачи всичко.ще изчакаме по добро време за сега. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Пичове не се занимавайте с глупости стойте си в къщи на топло :wink:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

tenesista_ написа:Пичове не се занимавайте с глупости стойте си в къщи на топло :wink:
Да, бе, да ... :wink:
Аз за 10 дни от Януари имам 5 излета на лед и сега само пустосвам калпавото време, де ще ми изяде леда ...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:wink:
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

здавеите колеги неска пробвах под маята от долу много мутна водата като боза е никаква индикация на калванв.пробвах единствено на феедер.поздрави на всички и наслука
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър ден/добър вечер, колеги :)
Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...

P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни места :) Мерси предварително!
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Eми там може да ви е грешката че ходите на често посещавани места :wink:
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

На топлата вода през деня не дава нищо.Само вечер на светеща плувка се обажда по някой морунаж.Не си заслужава мръзненето за 3-4 риби на кръст :lol: Тази вечер минах на разходка и имаше 7-8 човека на парапета.
Above us only sky
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добра вечер, колеги!
Днес ходих на разходка, да посъбера малко инфо. Та: обиколих от корабната (зад нея демек по паветата дето се отива на задния портал, не го знам как се казва мястото) до топлата вода, риба нема :) Зад корабната имаше 6-7 човека, тук-там по някое попче само-иначе места има, ако ви се мръзне де. Похвърлях и аз с основна цел да пробвам новата 7-ца. Намерих си тихо място м/у храстите, малко бял за захранка, стръв пинки и за час и половина 2 попчета и един морунаж със съмнителни размери и....от кофичката обратно във водата (един дядо ми се кара, че съм пускал рибата обратно, баси хората :) ). Ферибота естествено е в лед, както се очакваше :) На топлата вода имаше 7-8 човека, повисях 2 цигари време, ама не видях никой нищо да вади. По тяхна информация тръвали морунажи вечер на светеща плувка.

Бай дъ уей: тоя дядо, който ми се кара, че съм пускал рибата, беше хванал едно попче и една бяла рибка около педя. Викам: тази малката какво ще я правиш, отговор: е как какво ще я ям, знаеш ли к'ва е вкусна. Аз: е знам ама на това малкото какво ще му ядеш, пусни я да порасне и догодина пак ще си я хванеш. Той: абе момче аз да не ъм луд, за к'во ъм дошъл тука.........абе нема оправия ви казвам
Аватар
Stivi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Stivi »

Все пак си я открил "Топлата вода" колега :D , навсякъде в региона е такова положението. И аз чакам да направя сефте на навата 7-ца, но явно ще трябва да се почака още малко докато се оправят нещата по Дунава. Все пак друго си е да направиш сефтето на въдицата с рибка от колкото да висиш цял ден все едно си хвърлил в коритото. :lol:
Който го може, си го може!
Аватар
knbis
новобранец
новобранец

Мнение от knbis »

bachoivo написа:Добър ден/добър вечер, колеги :)
Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...

P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни места :) Мерси предварително!
вчера направих една разходка до ферибота,всичко е в лед.
утре с приятел мисля да се разходя до помпената да видим хавата как е там... пък може и да направим сефтето за тази година там :D !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”