Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Здравейте колеги, някой може ли да ми даде информация за посоченото на снимката място.Дали има нещо, разрешено ли е мястото от към буруните кадето минават трабите.Преди доста години имаше много шаран сега дали е останало нещо.Предварително благодаря на всеки отзовал се, и наслука през новия сезон!!!
Последно промяна от danarq на Съб Май 25, 2013 4:34 pm, променено общо 1 път.
Днес на Пирне от 9:30 до 13:30 20-25 каракуди има-няма 200 гр и няколко съвсем дребни. Това за двама човека.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
danarq написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми даде информация за посоченото на снимката място.Дали има нещо, разрешено ли е мястото от към буруните кадето минават трабите.Преди доста години имаше много шаран сега дали е останало нещо.Предварително благодаря на всеки отзовал се, и наслука през новия сезон!!!
Може и да е останало нещо,пускат се мрежи ! Мисля,че е разрешено за риболов и през забраната! мизерията е пълна от към лукойла(посока пода) дълбочините са нормални 2-4 метра,но от към меден рудник само на плувка в шаварите таранки и ако си късметлия някое шаранче. 10метра на вътре и е склон с големи дълбочини,сигурно 20+метра.Веднъж съм влизал и от зад Бриколажа -направо кладенец на дъно и на 20м на вътре месината се изправя почти отвесно :Д. Инфото ми не е най-прясното от към М.рудник съм ходил преди 7-10г а от към лукойла 2-3 пъти през година за последните 5г но е факт,че на 2 пъти видях да вадят шаранчета 2 и 5 кг. което си е забележително ,но все пак е супер мизерия брега.
Аз по принцип сам от Габровска област и не сам ходил от много години, за мизерията ясно,и преди беше така. Но дали е позволено да се лови по местата на буруните, точно до тръбопровода, защото мисля че се крадеше и май го забраниха.Ще се радвам и ако още някой сподели впечатления за водоема. иначе колега благодаря за информацията.
-
- сериозен играч
Никой ли не е откривал сезона около Бургас??? 

Аз го открих на "твоя" язовир, зад бензиностанцията, но нямах твоите успехи
. Само зарибителен материал и едно шаранче към 700 гр.

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- сериозен играч
С този сафрид хептен зарязахте сладководния

-
- научил се да хвърля
ее колега, като има пастърма, суджука настранаjivko.evn написа:С този сафрид хептен зарязахте сладководния![]()
![]()

между другото мисля да направя само разходка до мостовете преди димчево да видя дали има колеги... но се чудя дали да нося въдиците
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- ivalpetkov
- разбира нещата
Нищо особенно по Бургас...Спукват шарана на Вая...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега има ли информация, на каква стръв ги ловят?ivalpetkov написа:Нищо особенно по Бургас...Спукват шарана на Вая...
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аз до колкото съм чувал на сладка царевица от магазина
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно вярно. Рибата е в издълбаното. Кофтито е че се прибират и по малки риби а се лови в промишлени количестваPe6o_Tikvata написа:Аз до колкото съм чувал на сладка царевица от магазина

Последно промяна от ivalpetkov на Нед Юни 09, 2013 8:25 pm, променено общо 1 път.
- vankatagb
- новобранец
В кой район на Вая излиза рибата?
-
- ще става разбирач
някой да е ходил по мандра излиза ли някаква риба,къде да търся платиките.
В какви размери варират рибоците ?ivalpetkov написа:Нищо особенно по Бургас...Спукват шарана на Вая...