Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
някои може ли да ми каже какви са условията на лиси връх и дали е позволен нощният риболов там.мерси
15 лева такса,рибата не се плаща.Не дават да се ловува през нощта.kalmat написа:някои може ли да ми каже какви са условията на лиси връх и дали е позволен нощният риболов там.мерси
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Здравейте,
кажете как се държи в момента рибата на Киселово, че утре ще ме водят натам? Каква е стръвта за момента, захранка, дъно или плувка?
Благодаря предварително!
кажете как се държи в момента рибата на Киселово, че утре ще ме водят натам? Каква е стръвта за момента, захранка, дъно или плувка?
Благодаря предварително!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Това е Болярската шатра в Блъсково или нещо подобно де казваше. Последно миналата година ходихме до там да питаме и не пускаха да се лови щото Шефа не бил решил какво да го прави, но и ни казаха само за налична дребна таранка. Не е зарибяван и те така.bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за този водоем и ако знае нека даде малко информация
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

. . . как да се държи ,като рибаmartig написа:Здравейте,
Благодаря предварително!

а на лиси връх дали е останала риба или жече всичко отмина и замина?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря колегаsvilen_sa6kov написа:Това е Болярската шатра в Блъсково или нещо подобно де казваше. Последно миналата година ходихме до там да питаме и не пускаха да се лови щото Шефа не бил решил какво да го прави, но и ни казаха само за налична дребна таранка. Не е зарибяван и те така.bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за този водоем и ако знае нека даде малко информация

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
s_toshkov написа:Колеги да попитам за Киселово - само дребна таранка ли кълве , шанс за нещо по -различно ?
На плувка или на дъно е по-успешен риболова там?Някакви специални монтажи?
Пътят до там как е , мога ли да стигна до водоема с рено лагуна ?От къде се отбива за този водоем?
Ако отида събота или неделя има ли шанс да не си намеря място ?
Извинявам се за многото въпроси, просто никога не съм посещавал този водоем.
Благодаря
Колеги, моля за информация....

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
s_toshkov написа:Колеги да попитам за Киселово - само дребна таранка ли кълве , шанс за нещо по -различно ? - и дребни шаранчета, за по-едър ти трябва няколкодневен риболов
На плувка или на дъно е по-успешен риболова там?Някакви специални монтажи? - на плувка, ако ти се вадят и каракуди, на дъно по-рядко досаждат, аз като бях там другите ловяха на чепаре с 2 куки и консервирана царевица
Пътят до там как е , мога ли да стигна до водоема с рено лагуна ?От къде се отбива за този водоем? - може да се стигне, пътя е добър, като минеш селото и стигнеш да жп гарата има табела за язовира
Ако отида събота или неделя има ли шанс да не си намеря място ? - язовира е голям така че си мисля ще има място, но по перспективните ще са заети отрано
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги някой да знае нещо за Каравелово 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- kolintodorov
- новобранец
Колеги, дайте някакво инфо за Белоградец и за Белокопитово. Някой ходил ли е тая година? Какви са условията, че информацията която имам е доста противоречива. Благодаря предварително!
-
- новобранец
няма да се разрешава този сезон,както и левскиbad_santa написа:Колеги някой да знае нещо за Каравелово
- djambaza
- научил се да хвърля
Днес бях на Генерал Киселово. Още на разсъмване бяхме на язовира и бързо-бързо разпънахме и захранихме стабилно. Доста различни монтажи пробвах и различни типове риболов, но успех нямаше
. Като цяло нямаха много риби колегите. При мене 1 шаранче на директен на земен червей
. По принцип всичко живо на сладка царевица лови. Иначе таранката е повече от водата
хвърлиш-вадиш НОН Стоп през целия ден, също на земен черАв, резултат 7 кг. и не ми се занимаваше повече, защото ми писна. Като цяло изкарахме приятно и изгоряхме като полякини
Поздрави на колегата zazec, с когото се видяхме там и се опита да ми обърне късмета с няколко добри съвета, но уви и това не помогна
Успех и наслука!

Поздрави на колегата zazec, с когото се видяхме там и се опита да ми обърне късмета с няколко добри съвета, но уви и това не помогна

Успех и наслука!

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.djambaza написа:Днес бях на Генерал Киселово. Още на разсъмване бяхме на язовира и бързо-бързо разпънахме и захранихме стабилно. Доста различни монтажи пробвах и различни типове риболов, но успех нямаше. Като цяло нямаха много риби колегите. При мене 1 шаранче на директен на земен червей
. По принцип всичко живо на сладка царевица лови. Иначе таранката е повече от водата
хвърлиш-вадиш НОН Стоп през целия ден, също на земен черАв, резултат 7 кг. и не ми се занимаваше повече, защото ми писна. Като цяло изкарахме приятно и изгоряхме като полякини
![]()
Поздрави на колегата zazec, с когото се видяхме там и се опита да ми обърне късмета с няколко добри съвета, но уви и това не помогна![]()
Успех и наслука!