Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от kalmat »

някои може ли да ми каже какви са условията на лиси връх и дали е позволен нощният риболов там.мерси
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

kalmat написа:някои може ли да ми каже какви са условията на лиси връх и дали е позволен нощният риболов там.мерси
15 лева такса,рибата не се плаща.Не дават да се ловува през нощта.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

благодарско :drinkers:
martig
новобранец
новобранец

Мнение от martig »

Здравейте,
кажете как се държи в момента рибата на Киселово, че утре ще ме водят натам? Каква е стръвта за момента, захранка, дъно или плувка?
Благодаря предварително!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за този водоем и ако знае нека даде малко информация :)
Това е Болярската шатра в Блъсково или нещо подобно де казваше. Последно миналата година ходихме до там да питаме и не пускаха да се лови щото Шефа не бил решил какво да го прави, но и ни казаха само за налична дребна таранка. Не е зарибяван и те така.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
buci
новобранец
новобранец

Мнение от buci »

martig написа:Здравейте,
кажете как се държи в момента рибата на Киселово, че утре ще ме водят натам? Каква е стръвта за момента, захранка, дъно или плувка?
Благодаря предварително!
. . . как да се държи ,като риба :lol: :drinkers:
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

а на лиси връх дали е останала риба или жече всичко отмина и замина?
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

svilen_sa6kov написа:
bad_santa написа:Колеги някой знае ли нещо за този водоем и ако знае нека даде малко информация :)
Това е Болярската шатра в Блъсково или нещо подобно де казваше. Последно миналата година ходихме до там да питаме и не пускаха да се лови щото Шефа не бил решил какво да го прави, но и ни казаха само за налична дребна таранка. Не е зарибяван и те така.
Благодаря колега :) :drinkers:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

s_toshkov написа:Колеги да попитам за Киселово - само дребна таранка ли кълве , шанс за нещо по -различно ?

На плувка или на дъно е по-успешен риболова там?Някакви специални монтажи?

Пътят до там как е , мога ли да стигна до водоема с рено лагуна ?От къде се отбива за този водоем?

Ако отида събота или неделя има ли шанс да не си намеря място ?

Извинявам се за многото въпроси, просто никога не съм посещавал този водоем.

Благодаря

Колеги, моля за информация.... :drinkers:
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

s_toshkov написа:Колеги да попитам за Киселово - само дребна таранка ли кълве , шанс за нещо по -различно ? - и дребни шаранчета, за по-едър ти трябва няколкодневен риболов

На плувка или на дъно е по-успешен риболова там?Някакви специални монтажи? - на плувка, ако ти се вадят и каракуди, на дъно по-рядко досаждат, аз като бях там другите ловяха на чепаре с 2 куки и консервирана царевица

Пътят до там как е , мога ли да стигна до водоема с рено лагуна ?От къде се отбива за този водоем? - може да се стигне, пътя е добър, като минеш селото и стигнеш да жп гарата има табела за язовира

Ако отида събота или неделя има ли шанс да не си намеря място ? - язовира е голям така че си мисля ще има място, но по перспективните ще са заети отрано

Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой да знае нещо за Каравелово :)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

Колеги, дайте някакво инфо за Белоградец и за Белокопитово. Някой ходил ли е тая година? Какви са условията, че информацията която имам е доста противоречива. Благодаря предварително!
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

bad_santa написа:Колеги някой да знае нещо за Каравелово :)
няма да се разрешава този сезон,както и левски
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Днес бях на Генерал Киселово. Още на разсъмване бяхме на язовира и бързо-бързо разпънахме и захранихме стабилно. Доста различни монтажи пробвах и различни типове риболов, но успех нямаше :oops: . Като цяло нямаха много риби колегите. При мене 1 шаранче на директен на земен червей :D . По принцип всичко живо на сладка царевица лови. Иначе таранката е повече от водата :shock: хвърлиш-вадиш НОН Стоп през целия ден, също на земен черАв, резултат 7 кг. и не ми се занимаваше повече, защото ми писна. Като цяло изкарахме приятно и изгоряхме като полякини :lol:

Поздрави на колегата zazec, с когото се видяхме там и се опита да ми обърне късмета с няколко добри съвета, но уви и това не помогна ;)

Успех и наслука! :drinkers:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

djambaza написа:Днес бях на Генерал Киселово. Още на разсъмване бяхме на язовира и бързо-бързо разпънахме и захранихме стабилно. Доста различни монтажи пробвах и различни типове риболов, но успех нямаше :oops: . Като цяло нямаха много риби колегите. При мене 1 шаранче на директен на земен червей :D . По принцип всичко живо на сладка царевица лови. Иначе таранката е повече от водата :shock: хвърлиш-вадиш НОН Стоп през целия ден, също на земен черАв, резултат 7 кг. и не ми се занимаваше повече, защото ми писна. Като цяло изкарахме приятно и изгоряхме като полякини :lol:

Поздрави на колегата zazec, с когото се видяхме там и се опита да ми обърне късмета с няколко добри съвета, но уви и това не помогна ;)

Успех и наслука! :drinkers:
е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”