Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Венци ® »

Тъй де,Ивака каза,че с боло се правят количества.Времето не го мисли,няма да е все така,все ще се поотопли и веднага отиваме.Дето се вика -доволен ще останеш :D !
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Реката (Янтра под Бяла)

Изображение

Улова(маломерни кленчета ,4-5 на границата на зрелоста ,всички си останаха
русенски жители )

Изображение

Рибките се ловяха в ей тая драка

Изображение

и вземаха на задържане на около 5 сантиметра от нея.
Риболова беше труден :D опита да прилъжа някой кефал на спининг не срешна разбиране :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Браво бе.В това време направо ме кефят такива неща.
Аз така и не се навих да ида заради времето.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

браво,каде точно беше застанал, :partyman:
И ловец съм и Рибар.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

РАДО от РУСЕ написа:браво,каде точно беше застанал, :partyman:
Километър преди Стърмен от към страната на пътя,приблизително тук

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Днес към 19.00 ч. минах на разходка през топлата вода.Имаше 5-6 души с по няколко рибета.Направи ми впечатление,че са доста дребни(повечето под нормата).Иначе за метода на риболов.Светещи плувки 5-6 грамови.Легнали с цялото утежнение на дъното до брега.Телескопите подпряни на парапета,ръцете в джобовете.Никакви индикации на кълване.Само от време на време (през 4-5 мин.) повдигане на пръта нагоре за проба :lol: дали има някой и пак подпиране и чакане... :lol: ееее, не мерси, аз на това не му викам риболов.
Студа го търпя,но да не знам дали ми е клъвнало и да гледам плувката тъпо.То това ми прилича по скоро на дънен риболов :lol:
Above us only sky
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Абе краста си е ,но и аз не бих стоял на студа за дреболяк а и риба ям мнооого рядко.Все пак обаче си е душевен оргазъм да хванеш някое рибе па било то и без никаква индикация на кълване.Все пак си е зима и е нормално да се излиза за час - два .
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Кви ти час-два? Има няколко индивида,които всеки ден са там от малко преди да се съмне до 22.00 часа :shock: Аз направих два риболова тази зима там, от които единия беше доста резултатен,но рибите ги вадех без кълване и не ми направи особен кеф.Абе за зимата пак е нещо :drinkers: По добре отколкото да гледаш през прозореца :roll:
Above us only sky
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добра вечер!
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега :) ) Ходих до топлата вода - двама човека видях - единия на дъно, другия на плувка с директна 8-ца...ама никой нищо - студ хващат :) По тяхно инфо тръгвал след 17 на светеща....ама като знам през деня какъв кочан е, представям си вечер какво е :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

bachoivo написа:Добра вечер!
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега :) ) Ходих до топлата вода - двама човека видях - единия на дъно, другия на плувка с директна 8-ца...ама никой нищо - студ хващат :) По тяхно инфо тръгвал след 17 на светеща....ама като знам през деня какъв кочан е, представям си вечер какво е :)
Тея са мазохисти да стоят на -10 градуса. Добре, че го дават вече към края на месеца да става по-топло.
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ribarq92 написа:
kasabinho написа:
bachoivo написа:Добра вечер!
Тея са мазохисти да стоят на -10 градуса. Добре, че го дават вече към края на месеца да става по-топло.
Дори мазохисти е леко казано :lol:
Бе не ги знам к'ви са, ама аз една цигара докато изпуша и ми замръзна г*за :( :lol:
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Има няколко не човека :lol: ,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса :shock: и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа :axe:
Above us only sky
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

lfc_boy написа:Има няколко не човека :lol: ,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса :shock: и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа :axe:
И по пет кила да хващат, незнам дали ще им стигне за лекарствата. Тази събота и неделя го дават да омекне времето и мисля да я пробвап по Янтра или по Лома /ако няма много лед/.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Vlado_852 написа:
lfc_boy написа:Има няколко не човека :lol: ,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса :shock: и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа :axe:
И по пет кила да хващат, незнам дали ще им стигне за лекарствата. Тази събота и неделя го дават да омекне времето и мисля да я пробвап по Янтра или по Лома /ако няма много лед/.
Успех колега :)
И аз съм се наканил края на седмицата да направя едно излетче, ама ще видим к'во ще излезе :)
Да дадеш инфо после :) :)
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

:supz: краста какво да се прави,някой хора нямат друга работа и киснат по цял ден там
И ловец съм и Рибар.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”