Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Тъй де,Ивака каза,че с боло се правят количества.Времето не го мисли,няма да е все така,все ще се поотопли и веднага отиваме.Дето се вика -доволен ще останеш
!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Реката (Янтра под Бяла)

Улова(маломерни кленчета ,4-5 на границата на зрелоста ,всички си останаха
русенски жители )

Рибките се ловяха в ей тая драка

и вземаха на задържане на около 5 сантиметра от нея.
Риболова беше труден
опита да прилъжа някой кефал на спининг не срешна разбиране 

Улова(маломерни кленчета ,4-5 на границата на зрелоста ,всички си останаха
русенски жители )

Рибките се ловяха в ей тая драка

и вземаха на задържане на около 5 сантиметра от нея.
Риболова беше труден

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Браво бе.В това време направо ме кефят такива неща.
Аз така и не се навих да ида заради времето.
Аз така и не се навих да ида заради времето.
-
- научил се да хвърля
Километър преди Стърмен от към страната на пътя,приблизително тукРАДО от РУСЕ написа:браво,каде точно беше застанал,

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Днес към 19.00 ч. минах на разходка през топлата вода.Имаше 5-6 души с по няколко рибета.Направи ми впечатление,че са доста дребни(повечето под нормата).Иначе за метода на риболов.Светещи плувки 5-6 грамови.Легнали с цялото утежнение на дъното до брега.Телескопите подпряни на парапета,ръцете в джобовете.Никакви индикации на кълване.Само от време на време (през 4-5 мин.) повдигане на пръта нагоре за проба
дали има някой и пак подпиране и чакане...
ееее, не мерси, аз на това не му викам риболов.
Студа го търпя,но да не знам дали ми е клъвнало и да гледам плувката тъпо.То това ми прилича по скоро на дънен риболов

Студа го търпя,но да не знам дали ми е клъвнало и да гледам плувката тъпо.То това ми прилича по скоро на дънен риболов

Above us only sky
Абе краста си е ,но и аз не бих стоял на студа за дреболяк а и риба ям мнооого рядко.Все пак обаче си е душевен оргазъм да хванеш някое рибе па било то и без никаква индикация на кълване.Все пак си е зима и е нормално да се излиза за час - два .
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Кви ти час-два? Има няколко индивида,които всеки ден са там от малко преди да се съмне до 22.00 часа
Аз направих два риболова тази зима там, от които единия беше доста резултатен,но рибите ги вадех без кълване и не ми направи особен кеф.Абе за зимата пак е нещо
По добре отколкото да гледаш през прозореца 

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер!
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега
) Ходих до топлата вода - двама човека видях - единия на дъно, другия на плувка с директна 8-ца...ама никой нищо - студ хващат
По тяхно инфо тръгвал след 17 на светеща....ама като знам през деня какъв кочан е, представям си вечер какво е 
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Тея са мазохисти да стоят на -10 градуса. Добре, че го дават вече към края на месеца да става по-топло.bachoivo написа:Добра вечер!
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега) Ходих до топлата вода - двама човека видях - единия на дъно, другия на плувка с директна 8-ца...ама никой нищо - студ хващат
По тяхно инфо тръгвал след 17 на светеща....ама като знам през деня какъв кочан е, представям си вечер какво е

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бе не ги знам к'ви са, ама аз една цигара докато изпуша и ми замръзна г*заribarq92 написа:Дори мазохисти е леко казаноkasabinho написа:Тея са мазохисти да стоят на -10 градуса. Добре, че го дават вече към края на месеца да става по-топло.bachoivo написа:Добра вечер!
Инфо от вчера...тъй като не бях на работа, палнах ладока и се поразходих (заприходих си и една макаричка, много читава изглежда поне засега) Ходих до топлата вода - двама човека видях - единия на дъно, другия на плувка с директна 8-ца...ама никой нищо - студ хващат

Има няколко не човека
,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса
и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа 

Above us only sky
- Vlado_852
- разбира нещата
И по пет кила да хващат, незнам дали ще им стигне за лекарствата. Тази събота и неделя го дават да омекне времето и мисля да я пробвап по Янтра или по Лома /ако няма много лед/.lfc_boy написа:Има няколко не човека,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса
и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Успех колегаVlado_852 написа:И по пет кила да хващат, незнам дали ще им стигне за лекарствата. Тази събота и неделя го дават да омекне времето и мисля да я пробвап по Янтра или по Лома /ако няма много лед/.lfc_boy написа:Има няколко не човека,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса

И аз съм се наканил края на седмицата да направя едно излетче, ама ще видим к'во ще излезе

Да дадеш инфо после

-
- научил се да хвърля

И ловец съм и Рибар.