Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- djambaza
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Вие пак стабилно сте се представили, никой май нямаше повече от 2-3 шарана наоколоzazec написа: е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
djambaza написа:Вие пак стабилно сте се представили, никой май нямаше повече от 2-3 шарана наоколоzazec написа: е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.Скоро няма да мога да натопя пак въдиците, но ще гледам да го съгласувам с тебе, че се видя, че съм голяма "патерица"
Споко да отворят блъсково и ще направим един излет там едно е да го видиш наживо друго е от нета да се учи човекdjambaza написа:Вие пак стабилно сте се представили, никой май нямаше повече от 2-3 шарана наоколоzazec написа: е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.Скоро няма да мога да натопя пак въдиците, но ще гледам да го съгласувам с тебе, че се видя, че съм голяма "патерица"
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- tedchakala
- новобранец
Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара, мисля на сладка царевица бяха.bad_santa написа:Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци

Аз имах един удар -1.900 кг, падна на пружина и суха царевица
И таранчовци

Излета е от 12.05
Последно промяна от tedchakala на Нед Май 13, 2012 5:35 pm, променено общо 1 път.
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря колега за бързия отговорtedchakala написа:Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара.bad_santa написа:Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1336923073s.jpg
Аз имах един удар -1.900 кг

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
В събота 12.05 на Генерал Киселово... адски много таранки маломерни, едно шаранче около 400гр и един хубав пикник със скара и мезе
Всичко си плува обратно, но нещото което ми направи впечатление е че колегата до мен имаше 6 шарана
хванати между 08-09 часа.
Ние отидохме доста късно (към 11.30) но все пак съм доволен, поне таранката не ни остави да висим напразно.

Ние отидохме доста късно (към 11.30) но все пак съм доволен, поне таранката не ни остави да висим напразно.
На Ген.Колево няма ли някакво развитие този сезон?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
Някаква информация за Кюлевча. Някой ходил ли е там? Какви са условията?
Кюлевча го пресушиха тая година,чак догодина ще става за риболов.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- kolintodorov
- новобранец
Колеги, кажете най на края какво се случва с големия на Блъсково? Уж щяха да го пускат след забраната или по-късно, а мои познати са ходили в събота на 12.05. и са хванали амур. На кого да вярвам..........?
- kolintodorov
- новобранец
Незнам дали е по темата, но въпреки това ще пиша, има един язовир - Ябълчево на около 110км от Варна, след Дългопол посока Айтос, та на той язовир миналата година ходихме 3 пъти и бяхме много доволни, а тая година ходихме сега събота и неделя 4 човека за 2 дни нито един удар. По думите на пазача има много риба шаран, амур и тн. Та въппосът ми е някой знае ли го тоя язовир и дали е ходил тая година?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
На Пода в Събота братлета УЖАС и НИЩО. Ужасен вятър северен, а в последствие го завъртя от юг. Риба няма/ а на тоя гьол да си призная му знаем чалъмите и без риба не сме се връщали/. Тоя пъти шаран никакъв не се обади, амур въобще не се показа, таранката и тя като омагьосана - неще да апи. Никакъв признак за живот във водата-нито скочи, нито плясна, нито завъртя някъде риба из водата. Не ще нищо и на никаква стръв.
Само да ви кажа,че на излизане видяхме да се сушат мокри мрежи и едва ли са ги прали

Равносметката е хванати 5 таранки, една костенурка и сериозна настинка.
Само да ви кажа,че на излизане видяхме да се сушат мокри мрежи и едва ли са ги прали

Равносметката е хванати 5 таранки, една костенурка и сериозна настинка.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Преди 3 седмици бях там за 2 вечери с познати. Бяхме заметнали 11-12 дънни на суха и дипната царевица, топчета, торен червей, рибка, но нито удър. Иначе таранката е много активна, както и ходжите от околните селаkolintodorov написа:Незнам дали е по темата, но въпреки това ще пиша, има един язовир - Ябълчево на около 110км от Варна........

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара, мисля на сладка царевица бяха.tedchakala написа:bad_santa написа:Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци
Kак е пътя колега? Става ли при дъжд?