Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от djambaza »

zazec написа: е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.
Вие пак стабилно сте се представили, никой май нямаше повече от 2-3 шарана наоколо :smt038 Скоро няма да мога да натопя пак въдиците, но ще гледам да го съгласувам с тебе, че се видя, че съм голяма "патерица" :lol:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

djambaza написа:
zazec написа: е мерси мерси ние имахме 6 шаранчета още си плуват в язовира и 17 килограма таранка ,и Гоше няма да се отчайваш риболова винаги продължава.
Вие пак стабилно сте се представили, никой май нямаше повече от 2-3 шарана наоколо :smt038 Скоро няма да мога да натопя пак въдиците, но ще гледам да го съгласувам с тебе, че се видя, че съм голяма "патерица" :lol:
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

djambaza написа:
Споко да отворят блъсково и ще направим един излет там едно е да го видиш наживо друго е от нета да се учи човек
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци :)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

bad_santa написа:Колеги някой може ли да даде информация за Калиманци :)
Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара, мисля на сладка царевица бяха.
Изображение
Аз имах един удар -1.900 кг, падна на пружина и суха царевица
И таранчовци :)
Изображение
Излета е от 12.05
Последно промяна от tedchakala на Нед Май 13, 2012 5:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

tedchakala написа:
Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1336923073s.jpg
Аз имах един удар -1.900 кг
Благодаря колега за бързия отговор ;) успех и наслука през годината :drinkers:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аватар
FlipSs
новобранец
новобранец

Мнение от FlipSs »

В събота 12.05 на Генерал Киселово... адски много таранки маломерни, едно шаранче около 400гр и един хубав пикник със скара и мезе :) Всичко си плува обратно, но нещото което ми направи впечатление е че колегата до мен имаше 6 шарана :) хванати между 08-09 часа.
Ние отидохме доста късно (към 11.30) но все пак съм доволен, поне таранката не ни остави да висим напразно.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

На Ген.Колево няма ли някакво развитие този сезон?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
j_dimitrov79
новобранец
новобранец

Мнение от j_dimitrov79 »

Някаква информация за Кюлевча. Някой ходил ли е там? Какви са условията?
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Кюлевча го пресушиха тая година,чак догодина ще става за риболов.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

Колеги, кажете най на края какво се случва с големия на Блъсково? Уж щяха да го пускат след забраната или по-късно, а мои познати са ходили в събота на 12.05. и са хванали амур. На кого да вярвам..........?
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

Незнам дали е по темата, но въпреки това ще пиша, има един язовир - Ябълчево на около 110км от Варна, след Дългопол посока Айтос, та на той язовир миналата година ходихме 3 пъти и бяхме много доволни, а тая година ходихме сега събота и неделя 4 човека за 2 дни нито един удар. По думите на пазача има много риба шаран, амур и тн. Та въппосът ми е някой знае ли го тоя язовир и дали е ходил тая година?
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

На Пода в Събота братлета УЖАС и НИЩО. Ужасен вятър северен, а в последствие го завъртя от юг. Риба няма/ а на тоя гьол да си призная му знаем чалъмите и без риба не сме се връщали/. Тоя пъти шаран никакъв не се обади, амур въобще не се показа, таранката и тя като омагьосана - неще да апи. Никакъв признак за живот във водата-нито скочи, нито плясна, нито завъртя някъде риба из водата. Не ще нищо и на никаква стръв.
Само да ви кажа,че на излизане видяхме да се сушат мокри мрежи и едва ли са ги прали :evil: :evil: :evil:
Равносметката е хванати 5 таранки, една костенурка и сериозна настинка.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

kolintodorov написа:Незнам дали е по темата, но въпреки това ще пиша, има един язовир - Ябълчево на около 110км от Варна........
Преди 3 седмици бях там за 2 вечери с познати. Бяхме заметнали 11-12 дънни на суха и дипната царевица, топчета, торен червей, рибка, но нито удър. Иначе таранката е много активна, както и ходжите от околните села ;) Таксата е по-висока (от миналата година), за сметка на таранката която е без пари. Интересното бе, че имаше и други колеги от Варна. Те стояха една вечер и бяха доста по-добре подготвени от нас, а и оборудвани !!! Както ние така и те се капотираха откъм шаран или амур(като последния е май само на приказки)..Иначе шаран видяхме, и то когато пазача продаваше на някакви дошли само да си го купят. Според мен риба може и да има, но само в папурите, а там, там е недостъпно и не се разрешава за риболов!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
lidoo
новобранец
новобранец

Мнение от lidoo »

tedchakala написа:
Калиманци - 10 лв такса, не знам за колко пръчки, лично аз бях с 4. Таранка - много. Шаранчета има между 1 и 3 кг. Колеги отсреща от 8.00 до към 14.00 имаха 6-7 удара, мисля на сладка царевица бяха.

Kак е пътя колега? Става ли при дъжд?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”