Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от lfc_boy »

Аз нещо подочух, че излизал по някой калъч на буните под корабната.Колко е вярно не знам. :roll:
Above us only sky
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

:supz: слухове
И ловец съм и Рибар.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

lfc_boy написа:Аз нещо подочух, че излизал по някой калъч на буните под корабната.Колко е вярно не знам. :roll:
Хм, и аз имам такова инфо, но нямам гаранция, че е вярно.
Изображение
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

а някой да е пробвал спининг някаде????
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Какви буни под ''Корабната"???
Тя буната е една и е под вода поне в понеделник беше.
За 6 часа не видях някой да хваща калъч.
А ние с колегата по тъмно се отчетохме с 1 морунаж и 3 случайни платички шамарчета.
Аватар
knbis
новобранец
новобранец

Мнение от knbis »

Ato написа:а някой да е пробвал спининг някаде????
Ходих в неделя на помената и нищо,студено е още за спининга,водата е едва 2.9 градуса...ще трябва още да се чака,това за открития дунав!Иска ми се някой от колегите инфо за Бръшлян да даде!
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

knbis написа:
Ato написа:а някой да е пробвал спининг някаде????
Ходих в неделя на помената и нищо,студено е още за спининга,водата е едва 2.9 градуса...ще трябва още да се чака,това за открития дунав!Иска ми се някой от колегите инфо за Бръшлян да даде!
Няма нищо и там събута и неделя бях на ряхово и после бръшлен нищо ,събута имах един удар на ряхово ама какъв удър беше ,пръчката в водата до половината добре че бях я вързал и аванс бях пуснал ,удари един път скъса такъма и край товае за два дни ,ходих при лоткарите да питам и тях да ли вадят нещо и те нищо в мрежите по един два морунажа и това е .Незнам на какво се дължи мисля че рязкото спадане на водата за студа е ясно ,ама поне хишка трябва да варви
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

колеги а да знаете нещо за текето излиза ли каде на какво или е още замръзнало
благодаря предварително :? че вече не се свъртам на едно място
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър ден, колеги!
Сутринта ми се наложи да отида по работа до с. Мечка, та отскочих и до Стълпище. Досега там не бех стъпвал - така като гледам има потенциал за добри излети лятоска. Поляната не ме привлече, но в посока Батин ми изглежда доста перспективно поречието на Реката :) :)
Рибари не видях. Като ниво е доста прилична водата, ама и си е много студена още - ще се почака...
На въщане към офиса минах зад корабната - един колега видях, мъчеше я на дъно на рибе, ама само я мъчеше и нищо повече :) :) Студ днеска, да го ева :)

P.S. Ако някой ме светне за Стълпище, къде са тия канали или второ гърло, май се казваше, ще съм благодарен :) Може и на ЛС
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Днеска се разходих до фейрибота,почти целият е замръзнал,имаше трима човека и хващаха облез с големина 4-5 см. но доста рядко .

Изображение

Изображение

Изображение
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

bachoivo написа:Добър ден, колеги!
Сутринта ми се наложи да отида по работа до с. Мечка, та отскочих и до Стълпище. Досега там не бех стъпвал - така като гледам има потенциал за добри излети лятоска. Поляната не ме привлече, но в посока Батин ми изглежда доста перспективно поречието на Реката :) :)
Рибари не видях. Като ниво е доста прилична водата, ама и си е много студена още - ще се почака...
На въщане към офиса минах зад корабната - един колега видях, мъчеше я на дъно на рибе, ама само я мъчеше и нищо повече :) :) Студ днеска, да го ева :)

P.S. Ако някой ме светне за Стълпище, къде са тия канали или второ гърло, май се казваше, ще съм благодарен :) Може и на ЛС
Това е вторият канал между Стълпище и Батин,от него с големи помпи качват вода за рибарниците,а когато нивото мине 5м.те сами се пълнят.Първият канал и той е за рибарниците но не се използва отдавна :)
Аватар
Stivi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Stivi »

bachoivo написа:
Сутринта ми се наложи да отида по работа до с. Мечка, та отскочих и до Стълпище. Досега там не бех стъпвал - така като гледам има потенциал за добри излети лятоска. Поляната не ме привлече, но в посока Батин ми изглежда доста перспективно поречието на Реката.
Колега, а как е пътя м/у Стълпище и Батин ? Преди беше доста обрасъл с аморфа и беше почти невъзможно да се минава с кола/ като казвам преди имам в предвид, че не съм ходил там от няколко години, но и от колеги съм чувал, че било много зле от поляната по посока към Батин/.
Който го може, си го може!
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

колеги обяснете ми как се стига до ферибота благодарямаи беше към корабната ама как се стигаше :?
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Stivi написа:
bachoivo написа:
Сутринта ми се наложи да отида по работа до с. Мечка, та отскочих и до Стълпище. Досега там не бех стъпвал - така като гледам има потенциал за добри излети лятоска. Поляната не ме привлече, но в посока Батин ми изглежда доста перспективно поречието на Реката.
Колега, а как е пътя м/у Стълпище и Батин ? Преди беше доста обрасъл с аморфа и беше почти невъзможно да се минава с кола/ като казвам преди имам в предвид, че не съм ходил там от няколко години, но и от колеги съм чувал, че било много зле от поляната по посока към Батин/.

Ужасен е пътя :(

Изображение

Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

За пътя...знам ли - все пак сега е зима и не беше кой знае какъв проблем....ама като гледам снимките на колегата nick71 ми става ясно лятото какво е :(
Абе само да му дойде времето :D
Колега snop след Сарайския мост веднага в дясно, минаваш моста над Лом-а и караш на право. Ако завиеш наляво пътя върви м/у Лом-а и Корабната и се стига до задния портал на Корабната(има места за риболов на Дунава там). Та продължаваш на право както ти казвам, минаваш ж.п.линията и по едни леко разнебитени павета се кара само направо - от дясно ти се пада ферибота
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”