Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
а на тоя ферибот някой не се ли е провал зимата на дупка дали излиза нещо
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Не става да се лови на дупка,защото можеш да пропаднеш като пада нивото.
Above us only sky
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Тая неделя ходихме с двама приятели на Лома и излизаха таранки колкото плесница, може да има 15-20 да сме извадили, на хранилка и с бял червей. Времето беше супер, останахме много доволни.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
ето и резултата

пробрах си няколко по-големи, а другите чакат някой касметлия да ги закачва отново

пробрах си няколко по-големи, а другите чакат някой касметлия да ги закачва отново

От колеги чувам че започнало да се размразява,обаче дали ловят нещо идея нямам!snop написа:колеги а да знаете нещо за текето излиза ли каде на какво или е още замръзнало
благодаря предварителноче вече не се свъртам на едно място
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз бях на Лом-а мин. седмица четвъртък - каракудата се е раздвижила (предполагам водата се стопля по-бързо, все пак по-малка река). Тогава на фидер с три бели на кука 12 ги морих...не знам за вас при мен много леко пипаха, ама ги имаstan4o__vd написа:Тая неделя ходихме с двама приятели на Лома и излизаха таранки колкото плесница, може да има 15-20 да сме извадили, на хранилка и с бял червей. Времето беше супер, останахме много доволни.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тази заран минах от там, малкото е цялото в лед, но немога да ти кажа колко е дебел леда, а голямото от стената до половината е размразено, а към опашката още се вижда лед. Колкото до колеги рибари не видях никого. Предпологам, че след прогнозота за завръщане на сибирският студ тия дни ще замръзне пак.snop написа:колеги а да знаете нещо за текето излиза ли каде на какво или е още замръзнало
благодаря предварителноче вече не се свъртам на едно място
Който го може, си го може!
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Аз бях на Лом-а мин. седмица четвъртък - каракудата се е раздвижила (предполагам водата се стопля по-бързо, все пак по-малка река). Тогава на фидер с три бели на кука 12 ги морих...не знам за вас при мен много леко пипаха, ама ги има[/quote
При нас до обяд пипаше грамотно, после започна да се подбазиква с нас
а иначе слагахме един бял и един червен(пинка) пак на кука 12, само да се стабилизира малко времето сме там пак

При нас до обяд пипаше грамотно, после започна да се подбазиква с нас

благодаря колеги искам да попитам преди много време ходих на каналите покраи село красен имаше много таранка някои да е ходил там да знае нещо поне вода дали има благодаря 

е а дано ,че още не ми е минал кефа да ловя на дупка
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
На красен освен на лома незнам да има там канали ,друг е вапроса ако говориш за каналите който са попъте Русе -Щръклева и на разклона за Красен ако става дъма за тях пресъхнаха от много години от както няма напояване по нивятаsnop написа:благодаря колеги искам да попитам преди много време ходих на каналите покраи село красен имаше много таранка някои да е ходил там да знае нещо поне вода дали има благодаря
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
мда точно за тях жалко че ме навяват спомени всички ловяха само аз не 

Едно време ходих там да си хващам малки таранки за стръв, но уви вече няма.snop написа:мда точно за тях жалко че ме навяват спомени всички ловяха само аз не

а да знаете нещо за чифлика дали е размразен дали се лови нещо и спирам да питам че станах досаден 

-
- ще става разбирач
Някакви отзиви на фидер по Дунава тия дни? Някой пробвал ли е мамка??