Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- Ив. Иванов
- новобранец
Re: около Бургас ????
Колеги, някой знае ли , на шлюзите от към мандрата какво хващат, вчера имаше десетина човека, но не можах да ги питам.. силно се надявам да е някакъв хищник
Наслука!

-
- сериозен играч
Браво адаш,хубави костури си хванал...Живко Василев написа:На Порой днес много вятър, помятах малко и се отказах. След това скокнах за два часа на платен язовир и хванах тези две костуретки.

-
- ще става разбирач
Колеги как е на Грудовска по това време на годината ?
- ivalpetkov
- разбира нещата
Аз вече ги запуках по Бургашко!...Няма кво да ги чакам да узреят.Значи днеска за периода от 6 до 9 часа имам три броя около две килограмови красавици като извадих едната а на другите" пуснах аванс" ...хахаха...
Оказа се .че като не иска даже да помирише всички най-прехвалени купешки примамки то тогава се налага да извадя собственото производство! Там вече пропуск няма.....за пет минути и трите удъра на най-горния от снимката-7 сантиметров воблер...надъфкаха го ужасно и сега е в бокса за реанимация...
Много трудни условия и много трева и драки има на всякъде" около Бургас"...хихихи..сещайте се сами....Извинявам се предварително за гадните снимки на щуката.че бях без апарата на терена и така се получи-кофти фото..но пък сега волблерите в къщи ги снимах с апаратчето....да се кефите малко...Иии..костур няма и няма...ама здраве да е....Тази красавица ми направи четири салта и две пози свещ докато я докарам до брега...и на всичкото отгоре беше взела и двете тройки дълбоко орално.....чак като я извадих почнаха да излизат куките от премятанията и пируеитите...кефа и адреналина бяха на ниво....кантара в къщи показа 1.850 кг.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35737" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35735" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35736" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35738" onclick="window.open(this.href);return false;
Оказа се .че като не иска даже да помирише всички най-прехвалени купешки примамки то тогава се налага да извадя собственото производство! Там вече пропуск няма.....за пет минути и трите удъра на най-горния от снимката-7 сантиметров воблер...надъфкаха го ужасно и сега е в бокса за реанимация...
Много трудни условия и много трева и драки има на всякъде" около Бургас"...хихихи..сещайте се сами....Извинявам се предварително за гадните снимки на щуката.че бях без апарата на терена и така се получи-кофти фото..но пък сега волблерите в къщи ги снимах с апаратчето....да се кефите малко...Иии..костур няма и няма...ама здраве да е....Тази красавица ми направи четири салта и две пози свещ докато я докарам до брега...и на всичкото отгоре беше взела и двете тройки дълбоко орално.....чак като я извадих почнаха да излизат куките от премятанията и пируеитите...кефа и адреналина бяха на ниво....кантара в къщи показа 1.850 кг.
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35737" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35735" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35736" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35738" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави за трудния и успешен риболов!Само с твои примамки лови!Успешни са!А на костур как ще работят по малките не е истина!Ще видиш!
Колега!На шлюзите илария много!На Грудовска кот дойде!Ако си спец на плувка всичко!Ко си спец на изкуственно пак квото дойде!Абе момчета не се ли научехтееееееее!Тука се чете от тон народ но инфо от малцина!Никой нищо няма да ви каже!То тука е специално!Спец розова подгрупа само за получаване на инфо и другите дето нормално си пишат!Да го духат!И в фейса е така!Не питайте а ловете!На Вая за плувкарите рай!За спинингистите Мандра също но трудно заради треволяка!Щука кефал костур!Кво още!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колега dolf123 за 5 години имаш 30 мнения от които има няма 10 споделяш излет , недей да лаеш по Бургаската група като не ни познаваш , винаги когато съм бил за риба пиша там и в основният форум.Вярно е че не се споделя тук но хората които най споделяха се отделиха в групата или им писна все да ги критикуват и спряха да пишат.Както сам каза само се чете , малко се споделя защо ли??Та ето ти една случка която ми се случи , след риболов си снимам улова и чувам как до мен едни колеги коментират че тоз ТЪПАНАР пак ще пише във форума и няма да има места за тях когато отидат за риба(няма да коментирам от къде най вероятно са разбрали къде е избила рибата , може и да греша).Та затова ли да споделяме за да може сульо и пульо да разберат къде е рибата без да положят усилия и накрая и те плюят и място не можеш да си намериш.Затова започвам да процедирам така бях за риба еди къде си без точни обяснения и на който не му харесва може да ме целуне по белия(розов) космат задник
Наслука на всички и много успешни риболовни излети
Наслука на всички и много успешни риболовни излети
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Колега привет!Не лея за колегите от групата!Ти си един от най активните!Просто ме беше фанала гьостерицата!А тва което написах е точно!Под шлюзите!!!!!!!Кефал и платерина на бомбарда на блатен и торенннннннннн да!На Дебелт на канала на мрежи зимат едър костур!На Вая всички знаете!А бракониерите не крадат от нас инфо както се обясняват някой хора!Те знаят по добре от всички!!!!!!Там са сяка вечер!Да добавя!На шлюзовете при успех и бельовица на бяло!Без обида към колегите и наслука на всички!От септември ще наваксам с репортажите!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колега и аз ти се извинявам пред всички за острото изказване но малко се паля като чуя че все Бургаската група е виновна за всичко а ние сме една шепа хора а тук има регистрирани сигурно стотина ако не и повече Бургазлии от които малко споделят но видиш ли ние 20 човека провалихме форума.Но както и да е дайте да ловим риби а не да се дърлим като малки деца за глупости а иначе белювицата освен на бял когато я има кълве доста добре и на пресен пилешки дроб на него са ми най добрите успехи , на него доста успешно се лови и бряната
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Колега няма никви ядове за нищо!Прясно инфо от обиколката оня ден!Хишник никакъв ьоккк!На драчево вода ниска само листа!На Дебелт добри таранки взимаше колега на торен черав!Аз щучка над кило фанах временно!Хаха1Но общо взето тягосно!За плувкарите сега е момента!Удряли са и шарани но са заминали в тунела!!!!!
Малко инфо и от мен от вчера( НЕДЕЛЯ 25.08.13Г) -
Започнахме с " ГРУДОВСКИЯ ЯЗОВИР " намирахме се в долния край на язовира - е по СЛАБ риболов на платено не съм имал. За риболов от 6 ч до 13 ч хванах 3 шаранчета по 500 гр ( на гол 8 метров); на мач - НИЩО ! , на пружина - НИЩО; и на фидер едно шаранче около 1кг на бял и царевица;
Опитах както виждате различни начини захранки, какво ли не категиорично МНОГО СЛАБ РИБОЛОВ.
На стената имаше едно момче с щека ( казаха че хванало 2-3 шаранчета около кило, аз не съм видял бях далече, и един човечец закачи на мач едно шаранче ( ОКОЛО 1,5КГ) и това е , а бяхме 13 човека на целия язовир.
В 13 и 30 отидохме на реката след Средец - водата беше бистра, имаше кефал, костур и много дребнаж, но си останах само с гледането нищо не искаше да кълве.
В 16:30 Бяхме вече на МАНДРА ( там където правят състезанията след меден рудник ) ами от 17 до 20 ч - 6кг каракуда по 250 - 400 гр и червеноперка и една белевица излезна това на мач на дистанция 25м на бял червей .
В 20 ч рибата си я изтеглих и айде във водата, и поживо по здраво към къщи ( АКО НЕ БЕШЕ МАНДРА СИ БЯХ ЖИВО КАПО ) . Решил съм да обиколя всички платени в околията така че ако някой се сети за някой да драска по някой ред, аз след риболов НЕПРЕМЕННО ЩЕ ПИША КАК Е БИЛО .
Наслука на всички !
Започнахме с " ГРУДОВСКИЯ ЯЗОВИР " намирахме се в долния край на язовира - е по СЛАБ риболов на платено не съм имал. За риболов от 6 ч до 13 ч хванах 3 шаранчета по 500 гр ( на гол 8 метров); на мач - НИЩО ! , на пружина - НИЩО; и на фидер едно шаранче около 1кг на бял и царевица;
Опитах както виждате различни начини захранки, какво ли не категиорично МНОГО СЛАБ РИБОЛОВ.
На стената имаше едно момче с щека ( казаха че хванало 2-3 шаранчета около кило, аз не съм видял бях далече, и един човечец закачи на мач едно шаранче ( ОКОЛО 1,5КГ) и това е , а бяхме 13 човека на целия язовир.
В 13 и 30 отидохме на реката след Средец - водата беше бистра, имаше кефал, костур и много дребнаж, но си останах само с гледането нищо не искаше да кълве.
В 16:30 Бяхме вече на МАНДРА ( там където правят състезанията след меден рудник ) ами от 17 до 20 ч - 6кг каракуда по 250 - 400 гр и червеноперка и една белевица излезна това на мач на дистанция 25м на бял червей .
В 20 ч рибата си я изтеглих и айде във водата, и поживо по здраво към къщи ( АКО НЕ БЕШЕ МАНДРА СИ БЯХ ЖИВО КАПО ) . Решил съм да обиколя всички платени в околията така че ако някой се сети за някой да драска по някой ред, аз след риболов НЕПРЕМЕННО ЩЕ ПИША КАК Е БИЛО .
Наслука на всички !
Димитър Димитров ( 161)
На Порой тези дни доста силно от към вятър и доста слабо от към риболов.
Дребни костури, уклей и червеноперки.
Дребни костури, уклей и червеноперки.
- Живко Василев
- разбира нещата
Щом си решил, може да пробваш на Тънково, след Каблешково, преди Слънчев Бряг. Условията са да си купиш поне една риба от хванатите. Такса 5 лв. Не съм хващал там, само съм минавал. Рибите са толкова много че ги виждаш, като плуват.161 написа: Решил съм да обиколя всички платени в околията така че ако някой се сети за някой да драска по някой ред, аз след риболов НЕПРЕМЕННО ЩЕ ПИША КАК Е БИЛО .
Наслука на всички !
Успех

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Живко Василев
- разбира нещата
Пешо, колко от хората в групата споделят тук!?Pe6o_Tikvata написа: повече Бургазлии от които малко споделят но видиш ли ние 20 човека провалихме форума.
Не говоря за В Групата, там знам какво е.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Да казаха ми за този водоем на Тънково ( само че думите бяха - много як риболов но после доста солен ) ако натръжкаш повече риба искали повече да купиш, а аз основно ходя за кефа , аз ядене не ме търси .
Димитър Димитров ( 161)