Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
elmaniqk
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от elmaniqk »

здравейте колеги малко инфо от сигурен източник, човека не е рибар но живее в Левски, от няколко седмици имало доста коли събота и неделя на язовира, явно е пуснат ама колеги който ходят не дават инфо да не им хванем рибата
soulvibe
новобранец
новобранец

Мнение от soulvibe »

elmaniqk написа:здравейте колеги малко инфо от сигурен източник, човека не е рибар но живее в Левски, от няколко седмици имало доста коли събота и неделя на язовира, явно е пуснат ама колеги който ходят не дават инфо да не им хванем рибата
И аз се интересувам от Левски. Нека ако някой знае нещо да сподели.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

12345a написа:..
-На 3 май има състезание на първият развъдник на Николаева,говориш с шефа и той ми каза:
-извадихме всичката риба от 7-ят развъдник и я сложихме на 1-ят за състезанието а седмият вече не мой, също той ми каза че дъното е чистено и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехури и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препоръчвам ви го .. 15 лева -3 пръчки под 500 грама връщате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаща хванах за 2 часа 4 таранки малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !

Като казвате 7-я развъдник, имате в предвид последния, като се тръгне от селото нагоре покрай развъдниците, който е най-голям и ли друг. Защото аз не съм много на ясно кой се води първи, втори и т.н.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

rado25 написа:
-На 3 май има състезание на първият развъдник на Николаева,говориш с шефа и той ми каза:
-извадихме всичката риба от 7-ят развъдник и я сложихме на 1-ят за състезанието а седмият вече не мой, също той ми каза че дъното е чистено и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехури и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препоръчвам ви го .. 15 лева -3 пръчки под 500 грама връщате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаща хванах за 2 часа 4 таранки малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !

Като казвате 7-я развъдник, имате в предвид последния, като се тръгне от селото нагоре покрай развъдниците, който е най-голям и ли друг. Защото аз не съм много на ясно кой се води първи, втори и т.н.
Мм даа, при мене ситуацията е абсолютно същата. И аз не мога да разбера кой, кой е там. Някой, ако има желание да отбележи с пейнт и снимка от гугъл ърт наименованията на всички гьолове там, смятам че ще бъде полезно, не само на мен и колегата, а и на други незнаещи. :partyman:
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
soulvibe
новобранец
новобранец

Мнение от soulvibe »

djambaza написа:
rado25 написа:

Мм даа, при мене ситуацията е абсолютно същата. И аз не мога да разбера кой, кой е там. Някой, ако има желание да отбележи с пейнт и снимка от гугъл ърт наименованията на всички гьолове там, смятам че ще бъде полезно, не само на мен и колегата, а и на други незнаещи. :partyman:
до колкото знам първият е до селото, той е много малък, а седмият е последния, който е доста по-голям.
kaishaka

Мнение от kaishaka »

zaribqvaneto na sedmiq be6e dosta ako ribata sega e v pyrviq zna4i tam e kal ot riba tova mnogo dobreee
soulvibe
новобранец
новобранец

Мнение от soulvibe »

12345a написа: -извадихме всичката риба от 7-ят развадник и я сложихме на 1-ят за състезаниетоо а седмичт вече не мой, също той ми каза че даното е чистеноо и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехурии и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препорачвам ви го .. 15 лева -3 прачки под 500 грама вращате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаяа хванх за 2 часа 4 таранкии малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !
има и една малко, но важна подробност, рибата се плаща(до колкото разбрах)
bgcorp
новобранец
новобранец

Мнение от bgcorp »

Последно рибата плаща ли се на Николаевка на 1-вия и какво на каква стръв излиза? Засмяново е обрасъл целия с треволяк, общо взето има място само на ВИП-а до 20-30 метра навътре може да се хвърля, но май само таранка излиза там.Направи ми впечетление че преди самия язовир на реката имаше спрели 2-3 коли....но незнам дали има смисъл...а след язовира реката към Ботево има чисти местенца, водата е супер студена и само някакви дребосъци се лигавят, но не се хващат...
А прясно инфо за Звънец или Калиманци?
ivkoto
новобранец
новобранец

Мнение от ivkoto »

Колега за Калиманци, писах малко по-напред не останах нито доволен нито очарован! рибата която е във водоема е колкото цигарена кутия :oops:
don.kose
новобранец
новобранец

Мнение от don.kose »

ivkoto написа:Колега за Калиманци, писах малко по-напред не останах нито доволен нито очарован! рибата която е във водоема е колкото цигарена кутия :oops:
и това са най-големите риби,които се вадят там.зачеркнал съм го от картата тая година.
elmaniqk
новобранец
новобранец

Мнение от elmaniqk »

колеги някой ходил ли е тези дни за риба(където и да е), повлияла ли се е от времето и земетресенията
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Вчера бях на язовира вдясно преди разклона за Млада Гвардия,ако караш към стария път за София. 5 лева такса,каракуда колкото искаш,но много дребна,грехота да я захабяваш... Иначе видях само една голяма риба за целия ден,която скочи до нас.Като цяло не си заслужава.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Вчера направих един риболов на Пода от 06:00 До 19:00. Аз лично бях доволен, но като цяло на водоема се изкараха малко риби. Явно променловото време и земетресенията се отразяват, щом и каракудата я нямаше. Бях ходил там преди 3-4 седмици и ми направи впечатление, че нивото на водата е спаднало с около 10-15 см, а за този водоем е много. Нямаше едри екземпляри. Шаранчета около кило и амурчета около 2 кг. Надвечер за около час изкарах 3 шаранчета около 500-600 гр. които синът ми пусна с голямя радост.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

sardina написа:Вчера направих един риболов на Пода от 06:00 До 19:00. Аз лично бях доволен, но като цяло на водоема се изкараха малко риби. Явно променловото време и земетресенията се отразяват, щом и каракудата я нямаше. Бях ходил там преди 3-4 седмици и ми направи впечатление, че нивото на водата е спаднало с около 10-15 см, а за този водоем е много. Нямаше едри екземпляри. Шаранчета около кило и амурчета около 2 кг. Надвечер за около час изкарах 3 шаранчета около 500-600 гр. които синът ми пусна с голямя радост.
Браво за излета - прекараните мигове на водоема са несравними и :prayer: :prayer: :prayer:
за това,че възпитаваш така детенцето си.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
onzi76
новобранец
новобранец

Мнение от onzi76 »

НЯКОИ ИМАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕНЕЛИН
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”