Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
здравейте колеги малко инфо от сигурен източник, човека не е рибар но живее в Левски, от няколко седмици имало доста коли събота и неделя на язовира, явно е пуснат ама колеги който ходят не дават инфо да не им хванем рибата
И аз се интересувам от Левски. Нека ако някой знае нещо да сподели.elmaniqk написа:здравейте колеги малко инфо от сигурен източник, човека не е рибар но живее в Левски, от няколко седмици имало доста коли събота и неделя на язовира, явно е пуснат ама колеги който ходят не дават инфо да не им хванем рибата
12345a написа:..
-На 3 май има състезание на първият развъдник на Николаева,говориш с шефа и той ми каза:
-извадихме всичката риба от 7-ят развъдник и я сложихме на 1-ят за състезанието а седмият вече не мой, също той ми каза че дъното е чистено и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехури и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препоръчвам ви го .. 15 лева -3 пръчки под 500 грама връщате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаща хванах за 2 часа 4 таранки малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !
Като казвате 7-я развъдник, имате в предвид последния, като се тръгне от селото нагоре покрай развъдниците, който е най-голям и ли друг. Защото аз не съм много на ясно кой се води първи, втори и т.н.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- djambaza
- научил се да хвърля
Мм даа, при мене ситуацията е абсолютно същата. И аз не мога да разбера кой, кой е там. Някой, ако има желание да отбележи с пейнт и снимка от гугъл ърт наименованията на всички гьолове там, смятам че ще бъде полезно, не само на мен и колегата, а и на други незнаещи.rado25 написа:12345a написа:..
-На 3 май има състезание на първият развъдник на Николаева,говориш с шефа и той ми каза:
-извадихме всичката риба от 7-ят развъдник и я сложихме на 1-ят за състезанието а седмият вече не мой, също той ми каза че дъното е чистено и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехури и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препоръчвам ви го .. 15 лева -3 пръчки под 500 грама връщате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаща хванах за 2 часа 4 таранки малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !
Като казвате 7-я развъдник, имате в предвид последния, като се тръгне от селото нагоре покрай развъдниците, който е най-голям и ли друг. Защото аз не съм много на ясно кой се води първи, втори и т.н.

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
до колкото знам първият е до селото, той е много малък, а седмият е последния, който е доста по-голям.djambaza написа:Мм даа, при мене ситуацията е абсолютно същата. И аз не мога да разбера кой, кой е там. Някой, ако има желание да отбележи с пейнт и снимка от гугъл ърт наименованията на всички гьолове там, смятам че ще бъде полезно, не само на мен и колегата, а и на други незнаещи.rado25 написа:12345a написа:..
zaribqvaneto na sedmiq be6e dosta ako ribata sega e v pyrviq zna4i tam e kal ot riba tova mnogo dobreee
има и една малко, но важна подробност, рибата се плаща(до колкото разбрах)12345a написа: -извадихме всичката риба от 7-ят развадник и я сложихме на 1-ят за състезаниетоо а седмичт вече не мой, също той ми каза че даното е чистеноо и се вийда на 1-вия,че има риба има много мехурии и се виждат рибите .. може и сега да се лови ..препорачвам ви го .. 15 лева -3 прачки под 500 грама вращате ! : ) това е утре аз съм там,а днес бях на седмия там не се плаяа хванх за 2 часа 4 таранкии малки .. не си струва там ,но на 1-вият ДА !
Последно рибата плаща ли се на Николаевка на 1-вия и какво на каква стръв излиза? Засмяново е обрасъл целия с треволяк, общо взето има място само на ВИП-а до 20-30 метра навътре може да се хвърля, но май само таранка излиза там.Направи ми впечетление че преди самия язовир на реката имаше спрели 2-3 коли....но незнам дали има смисъл...а след язовира реката към Ботево има чисти местенца, водата е супер студена и само някакви дребосъци се лигавят, но не се хващат...
А прясно инфо за Звънец или Калиманци?
А прясно инфо за Звънец или Калиманци?
Колега за Калиманци, писах малко по-напред не останах нито доволен нито очарован! рибата която е във водоема е колкото цигарена кутия 

и това са най-големите риби,които се вадят там.зачеркнал съм го от картата тая година.ivkoto написа:Колега за Калиманци, писах малко по-напред не останах нито доволен нито очарован! рибата която е във водоема е колкото цигарена кутия
колеги някой ходил ли е тези дни за риба(където и да е), повлияла ли се е от времето и земетресенията
Вчера бях на язовира вдясно преди разклона за Млада Гвардия,ако караш към стария път за София. 5 лева такса,каракуда колкото искаш,но много дребна,грехота да я захабяваш... Иначе видях само една голяма риба за целия ден,която скочи до нас.Като цяло не си заслужава.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- sardina
- научил се да хвърля
Вчера направих един риболов на Пода от 06:00 До 19:00. Аз лично бях доволен, но като цяло на водоема се изкараха малко риби. Явно променловото време и земетресенията се отразяват, щом и каракудата я нямаше. Бях ходил там преди 3-4 седмици и ми направи впечатление, че нивото на водата е спаднало с около 10-15 см, а за този водоем е много. Нямаше едри екземпляри. Шаранчета около кило и амурчета около 2 кг. Надвечер за около час изкарах 3 шаранчета около 500-600 гр. които синът ми пусна с голямя радост.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Браво за излета - прекараните мигове на водоема са несравними иsardina написа:Вчера направих един риболов на Пода от 06:00 До 19:00. Аз лично бях доволен, но като цяло на водоема се изкараха малко риби. Явно променловото време и земетресенията се отразяват, щом и каракудата я нямаше. Бях ходил там преди 3-4 седмици и ми направи впечатление, че нивото на водата е спаднало с около 10-15 см, а за този водоем е много. Нямаше едри екземпляри. Шаранчета около кило и амурчета около 2 кг. Надвечер за около час изкарах 3 шаранчета около 500-600 гр. които синът ми пусна с голямя радост.

за това,че възпитаваш така детенцето си.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

НЯКОИ ИМАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕНЕЛИН