Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Здравейте пичове и от мен.Нямаше ме 4-месеца,онзи ден се върнах от странство.Веднага след няколко дневен запой се включих в проверка на рибните запаси.Преди 2дена с ДОКИ-5 решихме да посетим лале-борун на фидер.Сутринта бяхме там около 7ч.Започнахме на различни дистанции като ми беше интересно по това време къде ще има по едра каракуда.Бяхме със различна храна но уви размерът на двете дистанции беше един и същ.Пробвах какво ли не но просто в момента количествата с 50гр-ви каракудки са огромни.Доки изкара 2 морунашчета,3 по добри каракуди,а аз 2 брени и всичко останало дребосък.Това на фидер.До нас имаше един чичка на обикновена пружина на меко и куките над нея.Да ви кажа честно той вземаше по рядко но по добри риби,само на едър торен.Утре съм на меден-рудник на язовирчето дано да е по добре.Ако има скучаещи ще сме там,аз ще съм на мач,а моя приятел на щека заради задаващото се другата седмица състезание,просто една тренировчица.Айде наслука ще се чуем утре живот и здраве
На язовирчето след меден рудник много каракуда яко захранка и здраво скубане. Успех !
Димитър Димитров ( 161)
и дребно шаранче де ( 200 - 300 гр) хубавите борики за рано сутрин и вечер . По топлото не барат.
Димитър Димитров ( 161)
Така,значи сутринта в7.00 бяхме на язовирчето до м.рудник с един мой авер.Аз през цялото време бях на мач,а той на мач и щека.В началото хвърлихме малко храна(домашно производство) и както очаквах събрахме милиони 300гр. шаранета,голяма напаст голямо нещо.От там нататък продължих да храня само с царевица и към 9ч. нещата си дойдоха на място.Стръвта беше естествено само сладка царевица,като опитах и на твърда,едра но на нея не пипна.Сложихме и големи куки 7-ци с по 4-5зърна и това до някъде помогна да отсеем ситнежа.Първо моя авер закова 2шарана единия 2кг,другият малко по голям на щеката.После аз закачих 2 ама и двата избегаха,направо се припотих и естествено от нерви си оплетох зверски линията.Късане,набързо нова линия но този път сложих 6гр.ваглер,защото преди това бях със 12гр,заради вятъра,който в последствие утихна.Моя авер използва докато съм в бокса и ковна още един на мача около 2кг.Аз се върнах много бързо в мача след една бърза серия от три риби пак около2-ката.После спря за около 30-40мин.,като почнаха да ни тормозят пак нинджите.Опитах малко да променя линията и това-онова,но просто рибите явно ги нямаше.След това ковнахме по още две риби и към 12ч. си бихме камшика.Доволен съм че потренирахме малко,хванахме по някоя хубава риба,защото пазача каза че събота и неделя било много тегаво,явно със захлаждането рибата започва да се активизира.Айде наслука и утре ще видя на къде 

Привет колеги!Получих данна за платен язовир до село Детелина?Посока Карнобат!Имало добри условия и добри риби!Сом!Шаран и др!Някой да има бегло инфо за там?
-
- ще става разбирач
колега на Детелина има 2 платени водоема.И на 2-та условията са идентични-3лв. такса,таранката е безплатна,шаран и амур 5лв.пътя за 2-та е един-преди първите къщи завиваш на дясно по черния път,след като пътя се разклони от едната страна е единият а от другата другият.От към шаран ще останеш доволен,и двата яз.държат едар шаран.наслукаdolf123 написа:Привет колеги!Получих данна за платен язовир до село Детелина?Посока Карнобат!Имало добри условия и добри риби!Сом!Шаран и др!Някой да има бегло инфо за там?
Абе пичове на Ахелой вадели хубави платерини,някой ще ме съжалили за по точно инфо.мерси предварително 

-
- разбира нещата
да,има нещо вярно..вадят се много добри платерини но самото място е ужасно..става въпрос за пречиствателната станция между равда и ахелой..кофтито е че периодично от тръбата започва да извира и е страшна смрад и мизерия..и на тапи и на бомбарда се лови но имай предвид че има и много камъни и често оставаш и без такъм..
мерси много,ама много ми се хваща на бомбарда,а около Бургас за сега е още много тегаво.Ще мога ли да го намеря,или е забутано?Явно е като канала на Созопол,смрад ама пуста краста да го еваа 

-
- разбира нещата
на лесно място е - вижда се от пътя като пътуваш от ахелой към сл.бряг..оренирай се от вятърната перка..минаваш покрай нея и слизаш точно където в момента работят по заустването..има и друг път през ахелой и покрай марина кейп и пак като ориентир същата перка.ако не издържиш на мизерията пробвай от самия плаж ,по редки и дребни риби са но ги има..все пак да се застраховам - инфото ми е от приятел и е от преди 2-3 дена,аз не мога да издържа там,гадно ми е като видя разни екстременти да плуват покрай мен и общо взето на морски риболов ходая много рядко..
Задължен съм ти.Ако мога с нещо да съм ти полезен нямаш проблеми 

-
- разбира нещата
за нищо..успех...
Определено тази седмица има раздвижване в Бургаската тема ,което много ме радва .
Димитър Димитров ( 161)
ВСЕ пак това е Бургаската тема,не Бургаската група,просто да доуточним нали така?
Аз пиша в Темата - групи не знам и не ме интересуват, важно е да има комуникация между колегите !
Димитър Димитров ( 161)